|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Mar 17, 2011 9:45 am |
|
|
trr trr 20ls - http://www.japcar.lv/forum/par.....t1833.html par visu kopaa. es gan nezinu cik tie izmeeri ir.. peedeejais resnais posms laikam ir taads pats kaa impreza gc8 drosele. paareejais bish shauraaks. |
|
|
|
 |
Mozgis mini-spamer

Ziņas: 75
|
Ziņots: Cet Mar 17, 2011 3:09 pm |
|
|
| eddy rakstīja: | | Vetal rakstīja: |
Labi, tad es pakluseshu, ka sev planoju vispar 650HP no 1.8 ikdienai tas ir vel trakak neka 800/2.5
eddy, nav obligati keramiku, var tak multi-disc sajugu  |
слова слова... будет распечатка со стенда, с заверенной мощностью с КОЛЕС а не с маховика, вот это будет дело. Думаю на 400 ты остановишься, затем будешь думать о свапе на мотор побольше Делаем ставки господа!  |
400 hp tas ir ļoti daudz no atmosferiskā dzinēja kura tilpums ir ap 2,5, bet turbo tas nav nekāds sasniegums.
Erglim savam ielas ziepju traukam, kuram ir radio, el logi, el luuka un parejais kas ir normalam ielas auto jau pagaajusho gad bija 320 hp (pirms auto nebija piemekējušas prblēmas), tagad būs "mazliet" vairāk, notiek diezgan ievērojama pārbūve
runa ir par 92g audi 90 2,3 7A motoru
standarta evo9 nočipojot un uzliekot izplūdi jau ir 360 ++ zirgspēki. viss standartiņš tur.
kā arī labs piemērs ir vecie audi coupe, vinjiem ir 700 + hp, tie ir ielas auto, ir pat braukts ar vienu no vinjiem, manuprāt viņiem pat ir niknākie, bet standarta sajūgi
Aivio, ar sajūgu vajag uzmanīgi, jo ja tiešām viņš neizslīdēs ne cik, kārbas nespēsi mainīt, labs piemērs tagad ir I.Velmes rallija audi 80, cīņa ar sajūgiem
Pēdējo labojumu veicis Mozgis Cet Mar 17, 2011 3:44 pm; pavisam labots 2 reizes |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
Ziņots: Cet Mar 17, 2011 3:26 pm |
|
|
| Ja bija 320Zs tad skaidrs kapec tik labi gaja _________________ Firebird 5.7T;
fastest Nissan in Latvia - 12.04 @ 194km/h, 7.95 @ 154km/h
|
|
|
|
 |
AIVIO mini-spamer

Ziņas: 65 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
Mozgis mini-spamer

|
Ziņots: Tre Apr 13, 2011 10:43 pm |
|
|
| vispār es ārī meklēju sprauslas, bet man vajag kā minimums 750 un 5 gb, ir kādi ieteikumi bez e bay ? |
|
|
|
 |
AIVIO mini-spamer

|
|
|
|
 |
AIVIO mini-spamer

|
|
|
|
 |
Mozgis mini-spamer

|
Ziņots: Tre Apr 13, 2011 11:01 pm |
|
|
| vari orianteejoshi pateikt cik maxaa, tad jav var izdomaat kaa vinjas dabuut uz LV, pagaidaam veel nav baigi steidzami |
|
|
|
 |
Spridzeklis Jauniņais

Ziņas: 10
|
Ziņots: Tre Apr 13, 2011 11:41 pm |
|
|
| AIVIO rakstīja: | | Vetal rakstīja: | kas jauns?  |
Paslaik esmu apstaajies pie sprasuslaam.. man 600cm2 nebuus pa mazu..??
Izleemu visu taisiit 750 zs, tas veel ir tas posminjsh lai sabalanseetu turbo ar ikdienas pabraukaashanos..
Mekleeju sprasuslas zinu bija vienu laiku ebajaa 750 cm2, bet nezinu kaadas njemt..??
Ar 600 vareetu pietikt..?? |
Atkarīgs cik sprauslas nāk - 5 sprauslām uz 750Zs jaudu vēlamā ražība ir ne mazāk kā 1000 cc/min, attiecīgi 4 sprauslām ~20% klāt.
Kas attiecas uz jaudas izvēli, nedomāju ka 750Zs ir savienojami ar braukšanu ikdienā. Optimālā jauda ikdienas un hobija līmeņa sportiskas braukšanas savienojumam ir <450Zs, tālāk tas ir diskomforts vienkāršai ikdienas braukšanai. Protams, daudz atkarīgs no turbīnas un regulācijas - ja tā ir jaunās paaudzes turbīna ar dubultajām keramiskajām bumbām tad tā iegriežas ātrāk par anoreksiķes kunģi pēc McDonalda apmeklējuma.
Ja pareizi sapratu, tad runa šajā gadījumā iet par Garrett GT4088R turbīnu. Tā ir laba turbīna, taču derīga nekur vairāk kā dragreisā, jo iegriežas viņa salīdzinoši lēni. Es gan pieļauju, ka savienojot šo turbīnu ar PWR slapjo vai ledus kūleri, antilāgu un starta kontroli dragreisā var nopērt diezgan daudzus!
Uzskatu ka vispareizāk pirms auto pārbūves uzsākšanas ir saprast kādam mērķim konkrētais auto būs paredzēts - tā ir lieliska iespēja ietaupīt lielu naudas daudzumu. _________________ Kad es atnācu tā jau bija...
|
|
|
|
 |
AIVIO mini-spamer

|
|
|
|
 |