japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Fuel pressure regulator

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10692
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Mai 10, 2011 12:33 pm   Fuel pressure regulator  
vobshem jauzliek FPR. tik dilemma vai visu aardiit nost (mr2 janonjem daudz daljas lai lidz fuel rail tiktu) un uztaisiit advanceeti vai vnk nomainiit uz aatro cherez zh.. veco. tjipa kaa OEM sisteemaa:

itkaa variants nomainit veco, bet tipa jau no vestures sakuma tas neesot bijis labs risinajums jo silda visu degvielu baakaa, kas cirkulee cauri. tad ir variants vienu galu aizblombet ciet un laist benzinu atpakalj jau pirms sliedes (fuel rail) Laughing aptuveni taa:

es tik aizdomaajos - kameer viss baakas benziins netiek sildiits, tomer otra galeejiiba - taakaa daudz benziins necirkulee, sliedee uzkraatais pamatiigi uzsilst jo netiek aizvietots ar svaigu no baakas un sliede vairaak vareetu uzkarst un novest pie vel sudigakiem efektiem?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
mp_ice
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 360
Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga

ZiņaZiņots: Otr Mai 10, 2011 3:37 pm    
Man arī liekas ka otrais variants varētu karsēt vairāk. Cirkulējot cauri sliedei viņa tomēr tik traki nesasilst, es domāt ka var pat teik ka dzesē to pasākumu, aiztek līdz bāciņai - degvielas vados padziest, bākā arī padziest.... hvz fantazēt var jau ilgi Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Otr Mai 10, 2011 3:50 pm    
veel te iedomajos mosh vnk atpakaljejas liinijaa ielikt FPR atstaajot orgjinaalo? nu tipa uzreiz aiz orgjinaalaa.. taadaa veidaa buutu lielaaks spiediens un droshiiba ja pieliktais fpr nofeilotu vai tml..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Vetal
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 753
Atrašanās vieta: Riga - Geneva

ZiņaZiņots: Tre Mai 11, 2011 8:56 am    
Paskaidro man, kada starpiba kur laist atpakalj Smile Silda tak suknis parsvaraa

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Tre Mai 11, 2011 9:08 am    
Vetal rakstīja:
Paskaidro man, kada starpiba kur laist atpakalj Smile Silda tak suknis parsvaraa
par shito vispaar galva saap, jo videjais latvietis brauc ar atlikumu 5litri virs lampinjas un suuknis karst kaa nelabais :shura:
ja atstaaj orgjinaalo turpat un vnk attecee iemet regulejamo fpr, starp vinjiem tas spiediens kas paliks ~visu laiku pat mashiinai staavot - nav kaitiigi? nevar tur kkas uzkarst un spraagt? Laughing iipashi kad karstu motoru norubii..
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv