poh, nav cepiena! Ja kruīzē ikdienā, tad nesteidzies, bet ja gribas palidot, tad noteikti zini pats, kur brauc un vai tajā apkaimē tie sūdi būs.
Es jau sāku domāt mocim par flip-up plate
Pašlaik Latvijas auto entuziastu komūnā esošiem cilvēkiem, sadarbojoties ar vairākiem uzņēmumiem, ir plāns celt prasību tiesā par radaru detektoru legalitātes atjaunošanu Latvijā. Primārais iemesls – radaru detektora lietošana autovadītāju nepadara par ātruma pārkāpēju Tieši šā iemesla dēļ Spānijā tika atcelts detektoru lietošanas aizliegums 2011. gada vasaras sākumā.
_________________ Put the pedal once make the floor shake...
Tieshi ko tu ieteici, to vini censhas panaakt. Dem...
Vienigii tie radari izvietooti kaut kaa greizi..
nē, viņi grib nopelnīt. pats kkāds ments teica, ka katrs fotoradars nesīs tādu un tādu peļņu... par kkādiem 4miljoniem gadā runa bija, nevis, to, ka fotoradari samazinās tik un tik autoavārijas.
tapēc, ja ieviešot fotoradarus samazināsies daudz daudz pārkāpumi, viņi nespēs atļauties viņus uzturēt, atlaidīs ceļu policistus u.t.t.
_________________ Mitsubishi Eclipse 1994 2.0.
Toyota Supra 3.0i Turbo, Targa. (sold)
Variacijas par so temu. nedomaju, ka sis variacijas kadreiz beigsies, jo vienmer atradisies kads punkts kur fotoradars pelnis naudu un atradisies nelietderigi.
Ja nu kāds izmanto Garmin nafigāciju, tad varu atsūtīt failu, kuru ielādējot ar šo - http://www8.garmin.com/products/poiloader/ Garmins brīdinās ar skaņu par tuvumā esošajiem radaru punktiem, kuros viņi varētu būt. (attālumu kad viņš brīdina var pats izvēlēties.)
_________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96" D15Z6
Honda CRX AS 87" ZC1
Sodien braucot o darba laikam nofotografeja
Vieta - pie Spices, bet tur jau vienmer vini tiek uzstaditi. Krasa bija tumsi zala, laikam. Vareja pamanit tikai baltu zibsni fotografejot.
vinjiem it ka nevajadzetu but zibsnim, bet man liekas ka mani sorit ari ar mazu zibsni pakera.!
uz krastenes, pie salu tilta ka vienmer... es nromali nobremzeju un braucu drusku zem 60, bet tur kaut kas noraustijas un ta ka citu masinu nebija, pienemu ka mani nofoceja! busu loti dusmigs ja man atnaks sods par atrumu zem 60 uz krastenes!