| Autors |
Vēstule |
Panterina Supergirl

Ziņas: 2108
|
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2236 Atrašanās vieta: death parad
|
Ziņots: Tre Aug 03, 2011 9:45 pm |
|
|
| opā. es a moš varu pieteikties padarīt k-ko aktīvu? _________________ esmu runājis
|
|
|
|
 |
Faraons Almost King

Ziņas: 912 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Cet Aug 04, 2011 12:14 pm |
|
|
| Nezinu, es ta padomaju un secinaju, ka man nav iebildumu pret pagajusa gada vietu. Man bija loti labs viesnicas numurs, viesnica bija bars, nakamaja rita man atlava izvakties stipriki velak par paradzeto laiku, aizgaju vel pastaigaties gar pludmali... |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
|
|
|
 |
Faraons Almost King

Ziņas: 912 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Cet Aug 04, 2011 12:23 pm |
|
|
| Panterina rakstīja: | Galvenais, ka viesnīcā bija bārs  |
Nu ja,... tur vareja ari paest... un vispar, nepiesienies vardiem  |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
Ziņots: Tre Aug 24, 2011 3:28 pm |
|
|
Tātad,
šobrīd notiek izvēle starp dzintarkrasti.lv un burtakas.lv.
Pasākums notiks 17. septembrī un cenas dalībniekiem ir tādas pašas kā pirms gada: LVL 95,00 sacensību organizatoriem, LVL 115,00 – pārējiem klubiem._________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
7even Specnaz

Ziņas: 525 Atrašanās vieta: Kegums, Riga
|
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
|
|
|
 |
Ilze mini-spamer

Ziņas: 56
|
Ziņots: Otr Aug 30, 2011 10:33 pm |
|
|
Auto klubu sporta spēles 17.09.
Jau septīto gadu Forsāža.lv autosporta sezonas izskaņā azartiskākajiem Latvijas auto klubiem rīko Sporta spēles, kuras šoreiz notiks 17. septembrī. Piedalīties sporta spēlēs aicināti visi auto klubi un auto/moto interešu apvienības, kuras savus spēkus, veiklību un atjautību spēj atrādīt ne tikai autosporta trasēs! Diemžēl, norises vietu paziņosim tikai pēc 4. septembra, kad Biķerniekos notiks dragreisa sezonas lielais noslēgums. Iespējamās norises vietas: Dzintarkrasti.lv vai Burlakas.lv.
Kā jau ierasts, klubi sacentīsies četrās klasiskajās disciplīnās (ielas bumba, futbols, volejbols un tautas bumba), kā arī četrās atrakcijās, kuru noteikumus izgudro paši dalībnieki. Līdz šim Forsāža.lv rīkotajās Auto klubu sporta spēlēs ir uzvarējuši šādi klubi: VWMotion.lv, BMW Live Club Latvia, Calibra Club, Latvijas BMW Klubs, Japcar.lv un Audi Austrumi. Atliek tikai minēt, vai būs jauns čempions, vai arī kāds no uzvarētājiem savus panākumus pirmo reizi sacensību vēsturē atkārtos!
Pieteikties sporta spēlēm klubu pārstāvji aicināti, līdz 10. septembrim sūtot savus pieteikumus uz e-pasta adresi country@inbox.lv. Pieteikuma vēstulē noteikti norādiet, vai par papildus samaksu klubam būs vajadzīgas naktsmājas. Informācija par dalības maksu un diskusijas par sporta spēlēm: http://www.forsaza.lv/forum/vi.....offset=20. |
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2236 Atrašanās vieta: death parad
|
|
|
|
 |
7even Specnaz

Ziņas: 525 Atrašanās vieta: Kegums, Riga
|
Ziņots: Tre Aug 31, 2011 7:53 am |
|
|
| +1 _________________ when your dreams come true, we become stronger...
|
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
Ziņots: Tre Aug 31, 2011 9:26 am |
|
|
Jāsāk vākt naudiņa! Bo?
Sāksim no šī gala, kas plāno pārstāvēt JC godu sīvajā cīņā?_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
Ziņots: Tre Sep 07, 2011 8:50 am |
|
|
Latvijas auto klubu sporta 2011. gada spēļu norises vieta šī gada 17.septembrī ir atpūtas un sporta komplekss Dzintarkrasts, kas atrodas vienā no Latvijas skaistākajām vietām Baltijas jūras krastā Rojas pagastā 127 km no Rīgas (www.dzintarkrasts.lv).
Pieteikties sporta spēlēm klubu pārstāvji aicināti, līdz 10. septembrim sūtot savus pieteikumus uz e-pasta adresi country@inbox.lv. Ja vēlaties savam klubam rezervēt naktsmītnes vai telšu vietas, tad rakstiet vai zvaniet: tālr. 28600600, info@dzintarkrasts.lv.
Informācija par dalības maksu un diskusijas par sporta spēlēm: http://www.forsaza.lv/forum/vi.....#lastpost.
Dalības maksa ir zemāka kā iepriekšējos gados: LVL 85,00 klubiem, kuri organizē sporta spēli; LVL 105 klubiem, kas neorganizē._________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
|