|
 |
| Autors |
Vēstule |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 12:22 pm |
|
|
very nice!!!
tik tur aizmuguree vienai meeli vaig nogriezt  |
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 12:24 pm |
|
|
Tas, ka es nemācēju šaut ar loku, tās ir manas un japcar.lv komandas problēmas. Komanda to spēja piedot un turpinājām cīnīties. Visas dienas garumā cīnijāmies un atbalstijām viena otru.
Bo, lūdzu, nejaucies! Esam izteikušas savu viedokli Žannai un viss ir izrunāts! Nevajag te forumā rakstīt un kaut ko tiesāt.
Mēs visiem sakam, ka esam ļoti draudzīgs auto klubs, tad varbūt pie tā arī pieturēsimies!?
Ļoti liels paldies Žannai =)
Japcar.lv komanda :* jums daudz mca mca mca |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 12:34 pm |
|
|
vnk no 3 meiteneem es dzirdeeju komentaarus ne tos labaakos par punktu veerteeshanu, tad nu vaidzeja noskaidrot. un redz tagad vismaz nav 8 bet 6 vieta, kaut arii tas pats ir sviests.
par draudziigo klubu.. pff.. peec katra pasaakuma kaads karsh, kaads apvainojas, kaads pamet klubu... iznjemot sporta speeles.. (bet arii peec sporta speeleem kaads kko nevar sadaliit un baazh degunu kur nevaig, offtopic, bet tu zini).
sorry ja japcar.lv vaards tiek paarstaaveets un kautkaadas diivainas sisteemas peec tiek pieshkjirta peedeejaa vieta un to man pasaka no komandas, tad uzskatu par pienaakumu noskaidrot apstaakljus un aizstaaveet klubu. |
|
|
|
 |
|
|