|
 |
| Autors |
Vēstule |
Fii Vietējais

Ziņas: 232
|
Ziņots: Piek Okt 15, 2010 6:45 pm |
|
|
| Vienīgais reālais risinājums ir elektrisks eļļas sūknis. |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Okt 15, 2010 6:49 pm |
|
|
kuraa vietaa tu iespraudiisi elektrisku elljas suukni? orgjinaalaa vietaa?
kas attiecas uz benziina suuknja el.padevi, nezinu vai jeega rubiit vinju nost, jo teoreetiski starp suukni un spiediena regulatoru vienmer buus kautkaads spiediens, un ja nebuus, tad sprauslas paverot, tur sprauslaas palikushais benziins taapat traapiis motoraa ar gravitaaciju? vai arii nee? |
|
|
|
 |
Fii Vietējais

|
Ziņots: Piek Okt 15, 2010 6:55 pm |
|
|
Jā, atverot sprauslas bez sūkņa kaut kāds benzīns tiks cilindros, visticamāk gan par maz, lai aizdegtos. Es rubītu nost jebkuru no 4 EFI releja kājām.
Elektrisku eļļas sūkni kaut kur filtra rajonā, viņu jau nevajag ilgi, pāris sekundes pirms starteris sāk griezties. Tiesa gan laikam problēmu tas atrisinās daļēji. Līdz pamatšālēm tā eļļu dabūsi, bet tālāk gan diez vai jo kloķenes eļļas kanāli nebūs pretī. |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Okt 15, 2010 7:56 pm |
|
|
Džīzas, pirms starta izraavu EFI releju (blakus ari 15A drosheklis), pakurbuleju 2sek, relejs atpakalj, un .... Tiiiiiik patiikami!!  |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Okt 15, 2010 9:37 pm |
|
|
to es rakstiju no iphone. karoch ir nenormaala starpiiba, t.i. nekas pilniigi nekas nenograb, nenoraustaas, nenovibree peec shiis proceduuras ar atsleegtiem inzhektoriem =) protams prasiitos arii peec jau siltas elljas lai var uzreiz normaali braukt, bet nu shis ir solis uz priekshu
vai man obligaati jaaiejaucas EFI releja vados vai es varu to EFI droshinataju (15A var buut?) iznjemt un tur ielikt vadus ar sleedzi (kaut vai ar papildus releju) ? |
|
|
|
 |
Fii Vietējais

|
Ziņots: Piek Okt 15, 2010 10:00 pm |
|
|
Var drošinātāja vietā, es tikai neieteiktu viņu aizvākt pa visam.
Tā vietā sameklē veikalā vai latgalītē drošinātāja ligzdu, kas vienkārši iekaras vadā, tad ieliec ķēdē slēdzi un vadu galus vienkārši vai piemeklējot kaut kādus štekerīšus (izvarojot vienu drošinātāju) iespraud drošinātāja vietā. |
|
|
|
 |
|
|