|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Jun 02, 2008 12:54 pm Eļļas dačiku pievienošana |
|
|
Lūdzu padalieties pieredzē, kā vislabāk pievienot eļļas sensorus (spiediena un temp) ? Pagaidām esmu nolēmis pasūtīt sandwich sensoru adapteri - http://www.deftracing.com/pros....._plate.htm
Vēl man mājās jau ir sandwitch adapteris priekš ārējā eļļas dzesētāja, bet tas ir vēl vesels lērums naudas un temp dačiks vismaz parādīs vai vispār to eļļas dzesētāju vaig..
citi liek stock eļļas temp sensora vietā, bet tāgalīgi nav labākā vieta, atrodas bloka augšpusē, un vēl jāliek pagarinošā truba un T adapteris, etc.
problēma slēpjas faktā, ka spiediena sensors ir LIELS un SMAGS (imho kaadi 400grami), un ja cilvēki runā ka bloks var ieplīst, es vēl domāju vai tik tas sandwich adapteris arī nevar ieplīst. sensors - autometer 2242:

Pēdējo labojumu veicis BriinumsBo Otr Jun 03, 2008 11:27 am; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
Renegāts* Jauniņais

Ziņas: 17
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Jun 02, 2008 6:01 pm |
|
|
| ok, riit jaaiemauc ganiibu dambii un mosh veel kautkur, varbuut ka riigaa var dabuut, negribas 2 nedeeljas gaidiit.. |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 613
|
Ziņots: Otr Jun 03, 2008 10:30 am |
|
|
turbo celicai stockā nav elljas radiators?
a tā jau - liec tik iekšā tos datčikus sandvičā.
kas tieši tev trūkst, nesapratu? pats sensors? _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Jun 03, 2008 10:47 am |
|
|
| trūkst sandvičs priekš sensoriem. man ir tāds, kas domāts priekš kūlera pievienošanas, viņam pa diametru eļļa neplūst cauri, bet pa 2 caurumiem ārā/iekšā, tā ka ir obligāti jāpievieno trubas (ar kūleri vai bez) un tad varbūt pa vidu kautkur.. pirms n mēnešiem nopirku steigā un vakar ablomījos. ir iespējas latvijā dabūt tādu kā rādīju? |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 613
|
|
|
|
 |
|