japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Eclipse iekš ss.lv

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Mitsubishi
Autors Vēstule
Reno
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 3

ZiņaZiņots: Pir Nov 03, 2008 9:56 pm   Eclipse iekš ss.lv  
Vēlos uzzināt sīkāk par Mitsubishi Eclipse, 1993. gada, 2.0 GTI DOHC 16V- par tā vadību, plusiem, mīnusiem, reālo degvielas patēriņu, detaļu cenām, būtiskākajiem defektiem, kas parasti šiem ir raksturīgi un kam vajadzētu pievērst īpašu uzmanību, pērkot šādu auto.
Varbūt kāds ir bijis skatīties šo konkrēto auto un var kaut ko psatāstīt?
http://www.ss.lv/msg/lv/transp.....lRFg=.html
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
bracka
r-evolucionarists
r-evolucionarists

Ziņas: 573
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Pir Nov 03, 2008 10:54 pm    
forss modelis , viens no maniem pirmajiem auto Wink man bija amerikanu versija un ka jau jebkuram mitsubishi detalas dargas vai ilgi jagaida ( runaju par to laiku varbut tagad kkas mainijies ). man katra zina patika sis modelis jo pie stures viss pa rokai un ljoti erti Wink

no sodienas viedokla gan jau ka ir labaki auto bet man ljoti labas atminas Cool
Reno
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 3

ZiņaZiņots: Otr Nov 04, 2008 9:54 am    
bracka rakstīja:
forss modelis , viens no maniem pirmajiem auto Wink man bija amerikanu versija un ka jau jebkuram mitsubishi detalas dargas vai ilgi jagaida ( runaju par to laiku varbut tagad kkas mainijies ). man katra zina patika sis modelis jo pie stures viss pa rokai un ljoti erti Wink

no sodienas viedokla gan jau ka ir labaki auto bet man ljoti labas atminas Cool
Vai amerikāņu versija ir labāka? Ar ko tā atšķiras?
Vienā krievu katalogā bija minēts, ka degvielas patēiņš pa pilsētu ir 14 l. Vai tā tas ir?
bracka
r-evolucionarists
r-evolucionarists

Ziņas: 573
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Otr Nov 04, 2008 5:26 pm    
tajos labajos laikos neskatijos uz degvielas paterinu tapec nezinu jo tas bija gadus 7 atpakal Wink kkada atskiriba starp amerikanu un eiropas versijam bija bet ne parak butiska Smile
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Otr Nov 04, 2008 9:44 pm    
bracka rakstīja:
tajos labajos laikos neskatijos uz degvielas paterinu tapec nezinu jo tas bija gadus 7 atpakal Wink kkada atskiriba starp amerikanu un eiropas versijam bija bet ne parak butiska Smile

Nu lielakaa atshiriba bija nosaukumaa Laughing Domaju, kad noteikyi ar salonaa bija atshiribas kaa nekaa amerikanis nesedes tev parastos dreebju kreslos bez kondicion un kruiiza, tachu eiropietis mierigi to vareja dariit Smile

psihopats1
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 1

ZiņaZiņots: Pir Nov 10, 2008 12:11 am    
Man pasam tada tagad ir... Smile Par to degvielas paterinu varu teikt vienu, nelaizot tahometra apgrezienus pari 4000 tk/Rmp tad bus kadi 6-7 l/100, bet ja gribi pasportot tad jarekinas ar visiem saviem 13 l/100 Wink

Runajot par detalam: ir detalas kuras prasot kada auto dalu veikala vni izbrinis acs un teiks la mekle kkadas mistskas vetas bet ta jau nav ja r normals japanu dalu vekals tad atrast var tikai atkal tas prasa laiku Wink

sikumus jau var dabut bet kad prasiju ka man vajag priekseja plaukta lielas bukses tad gan bija janem nost un jamekle jo katalogos vinam uzradas ka der no Galanta bet tas ir pavisam savadakas! Smile

Par auto nesudzos, lidz sim bridm vel neesmu nozelojis par to ka iegadajos vinu! Cool
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Mitsubishi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv