|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
Ziņots: Cet Jun 26, 2008 11:37 am ebay lama! |
|
|
juutos loti piecakarets aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaut kad aprilja beigas nopirku ebay lampas aizmugurejas nu kaut kadiem 150 ls (posted) .... sapratu ka uz exotica vinas virsu nebus bet nu ok ar to samierinajos un nu ka jau parasti 2 nedeljas +- jagaida , gaidu nu jau 3 nedelas saku vinus tur trobeleet , kur kas ir ,, sie saka nu buus buus tad pec weeka atkal trobeleju , sie saka ka tiko ka es esot nopircis taa esot beigushas .. lai cik tizli tas nebutu sita melot ok ,,, tad atkal paiet vel paris nedeljas un nu sie saka ka rupnica izbeigushas , jau biju parkaitinats ,,, domaju janem nauda atpakalj bet gribejas tiesi taas lamapas , un GPB arii kurs nokritas pakasishu tagad latus 15 uz to visu aaaaaaaaaaaaa joku ! ... nu tad es siem saku nu dodat man naudu atpakalj + extra vel ko klaat
kaa tad sie saka nevar ,,, varot vienigi man ja sagaidishu lampas uzdavinat lidzi spuldzites chrome covered ,,, nu tas tur ap 10 ls maksaa labi sie saka uz 17 juniju busot un pirmais paris buus man .... ta nu esmu nogaidijies un sazinajos - kaa lampas nav taa nav ... sie saka varat nemt naudu un kad bus dosim zinju jeb gaidiet ,,,
es neko saku dodat naudu un sutat man pa visies sitiem gajieniem davanu tas spuldzes ,,, a ko vini kretini pasaka nevaram , varam tikai atdot naudu atpakalj ... ai sviests ! janem vien ir a to vel gaidishu lidz x-mas ... japerk cits modelis bet atradu vienu smuku taka nebus slikti
fuc*ing 3 menesi pa kaaju iesaldeta nauda un vispar ;čau, ta jau daudz neperku tai ebay , bet ka sanak ieberzties tas ir psc ,,, taa ir ka grib drusku leetak  _________________  |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Jun 26, 2008 11:59 am |
|
|
a tu dabuuji naudu?
man bija huinja kad iepirkos aarpus ebay, padirsu 50$.. vnk maaciiba ka paypalaa ir OBLIGAATI jaaiesniedz suudziiba ja prece neatnaak 30dienu laikaa. ja paiet 45 dienas, tad aizmirsti, jo suudziibu vairs nevar iesniegt. un uz to daudzi vaaraas, jo pirceeji neiesniedz suudziibu 45 dienu laikaa. a peec tam lej "problemas ar pastu" utt..
a ja suudziiba iesniegta, vinju var atcelt kad sanjemsi preci. ja nesanjemsi, vismaz buus iespeeja dabuut naudu atpakalj. |
|
|
|
 |
daily Almost King

|
Ziņots: Cet Jun 26, 2008 1:08 pm |
|
|
nee nu tas kantoris ir ok peec feedbackiem un paareeja ,,, vel nedabuju bet domaju ka nebus problemu ar to .... es jau vinus tur izvazaju pa visam ebay tiesam ... vel jau ir paypal tiesa takaa ,, ja sodien nebus ielikshu tur vienigi ja tu saki ka 45 dienas ,, nu nez jaieluur ka tur ir ,, jo 45 tok ir pagajushas  _________________  |
|
|
|
 |
daily Almost King

|
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 530 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Sv Jun 29, 2008 9:12 pm |
|
|
Man ar ebayu un lampu sūtīšanu kuriozi netrūkst,ar 3 lampām jau čakars ir sanācis,atnāca nepareizās,vienas 3 mēnešus nāca,tagadējās TYC,atsūtīja vienu lietotu lampu,pārdevējam 99,99 reitings,a šis atsūta vienu lietotu,huj*a tas ebays!  |
|
|
|
 |
desa salami

Ziņas: 500
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Mar 16, 2009 11:35 am |
|
|
mljekj, besii aaraa, ka cilveeki neatbild, shitam nosuutiiju 3x jautaajumu, cik maksaa shipping uz latviju, neatbildeeja. savilceejs aizgaaja pa 120 dolaariem + 60 suutiishana. a jauns veikalaa maksaa 300$ + suutiishana.
 |
|
|
|
 |
daily Almost King

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Mar 16, 2009 12:29 pm |
|
|
| daily rakstīja: | | man ir viens džeka kas taisīja man priekšējo savilcēju, ja gribi varu iedot koordinātes , uztaisīt no jauna izmaksās tik pat vai pat lētāk, + v\el nokr\asos tev vi\nu! |
tev vnk savliceeja stienis vai trijstuuris? man vaig gan priekshaa gan aizmuguree.. iemet bildes no sava.. |
|
|
|
 |
daily Almost King

|
|
|
|
 |
|