japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

ebay lama!

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas
Autors Vēstule
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Cet Jun 26, 2008 11:37 am   ebay lama!  
juutos loti piecakarets aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaut kad aprilja beigas nopirku ebay lampas aizmugurejas nu kaut kadiem 150 ls (posted) .... sapratu ka uz exotica vinas virsu nebus bet nu ok ar to samierinajos un nu ka jau parasti 2 nedeljas +- jagaida , gaidu nu jau 3 nedelas saku vinus tur trobeleet , kur kas ir ,, sie saka nu buus buus tad pec weeka atkal trobeleju , sie saka ka tiko ka es esot nopircis taa esot beigushas Laughing .. lai cik tizli tas nebutu sita melot ok ,,, tad atkal paiet vel paris nedeljas un nu sie saka ka rupnica izbeigushas , jau biju parkaitinats ,,, domaju janem nauda atpakalj bet gribejas tiesi taas lamapas , un GPB arii kurs nokritas pakasishu tagad latus 15 uz to visu aaaaaaaaaaaaa joku ! ... nu tad es siem saku nu dodat man naudu atpakalj + extra vel ko klaat

kaa tad sie saka nevar ,,, varot vienigi man ja sagaidishu lampas uzdavinat lidzi spuldzites chrome covered ,,, nu tas tur ap 10 ls maksaa labi sie saka uz 17 juniju busot un pirmais paris buus man Laughing .... ta nu esmu nogaidijies un sazinajos - kaa lampas nav taa nav ... sie saka varat nemt naudu un kad bus dosim zinju jeb gaidiet ,,,

es neko saku dodat naudu un sutat man pa visies sitiem gajieniem davanu tas spuldzes ,,, a ko vini kretini pasaka nevaram , varam tikai atdot naudu atpakalj ... ai sviests ! janem vien ir a to vel gaidishu lidz x-mas Razz ... japerk cits modelis Sad bet atradu vienu smuku taka nebus slikti Smile

fuc*ing 3 menesi pa kaaju iesaldeta nauda un vispar ;čau, ta jau daudz neperku tai ebay , bet ka sanak ieberzties tas ir psc ,,, taa ir ka grib drusku leetak Laughing Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ziņas: 10689
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Jun 26, 2008 11:59 am    
a tu dabuuji naudu?

man bija huinja kad iepirkos aarpus ebay, padirsu 50$.. vnk maaciiba ka paypalaa ir OBLIGAATI jaaiesniedz suudziiba ja prece neatnaak 30dienu laikaa. ja paiet 45 dienas, tad aizmirsti, jo suudziibu vairs nevar iesniegt. un uz to daudzi vaaraas, jo pirceeji neiesniedz suudziibu 45 dienu laikaa. a peec tam lej "problemas ar pastu" utt..
a ja suudziiba iesniegta, vinju var atcelt kad sanjemsi preci. ja nesanjemsi, vismaz buus iespeeja dabuut naudu atpakalj.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
daily
Almost King
Almost King

ZiņaZiņots: Cet Jun 26, 2008 1:08 pm    
nee nu tas kantoris ir ok peec feedbackiem un paareeja ,,, vel nedabuju bet domaju ka nebus problemu ar to .... es jau vinus tur izvazaju pa visam ebay tiesam Smile ... vel jau ir paypal tiesa takaa ,, ja sodien nebus ielikshu tur vienigi ja tu saki ka 45 dienas ,, nu nez jaieluur ka tur ir ,, jo 45 tok ir pagajushas Laughing

Almost King

ZiņaZiņots: Cet Jun 26, 2008 1:10 pm    
aaaaaaaa man jau bija jautri ar tam lampam tak biju aizmirsis Smile es tak nopirku no viena tas man atdeva naudu ,, pirku no otra un sitas chakarejas Laughing .... jo pirms pirksanas vel prasiju vai jums tiesam ir taas lampas jo tas teica ka nevienam nesot ,, domaju ka mok tie ir iepirkusi un stav veikala plaukta Laughing ... bet nee LaughingP ieravas merce Smile

Specnaz

Ziņas: 530
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Sv Jun 29, 2008 9:12 pm    
Man ar ebayu un lampu sūtīšanu kuriozi netrūkst,ar 3 lampām jau čakars ir sanācis,atnāca nepareizās,vienas 3 mēnešus nāca,tagadējās TYC,atsūtīja vienu lietotu lampu,pārdevējam 99,99 reitings,a šis atsūta vienu lietotu,huj*a tas ebays! Evil or Very Mad
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
desa
salami

Ziņas: 500

ZiņaZiņots: Sv Jun 29, 2008 9:21 pm    
Ja atnāk nepareizās - item not recieved or not as described dispute! Un lai pārdevējs pačakarējas beigās negatīvo vēl ieliec Wink
Man pagaidām 2 reiz ir bijušas problēmas
1 reizē pārdevējs tjip bija slimnīcā un pats atgrieza naudu pēc nedēļas kavēšanās
2 reizē pēc 3 mēnešiem no samaksas dienas saņēmu naudu atpakaļ jo prece pazuda pastā un nebija apdrošināta, bet no paypal dabūju full refund. Pārdevējs centās novilcināt termiņu lai es neielieku negatīvu atsauksmi pāris dienas pirms termiņa ieliku tad šis sastresojās un teica kad neko nedabūšu atpakaļ. Bet paypals pēc sarakstes izlēma man par labu... uzskatu kad galvenais ir pareizi un argumentēti komunicēt. hat36.gif
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 11:35 am    
mljekj, besii aaraa, ka cilveeki neatbild, shitam nosuutiiju 3x jautaajumu, cik maksaa shipping uz latviju, neatbildeeja. savilceejs aizgaaja pa 120 dolaariem + 60 suutiishana. a jauns veikalaa maksaa 300$ + suutiishana.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
daily
Almost King
Almost King

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 11:45 am    
man ir viens džeka kas taisīja man priekšējo savilcēju, ja gribi varu iedot koordinātes , uztaisīt no jauna izmaksās tik pat vai pat lētāk, + v\el nokr\asos tev vi\nu!

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 12:29 pm    
daily rakstīja:
man ir viens džeka kas taisīja man priekšējo savilcēju, ja gribi varu iedot koordinātes , uztaisīt no jauna izmaksās tik pat vai pat lētāk, + v\el nokr\asos tev vi\nu!

tev vnk savliceeja stienis vai trijstuuris? man vaig gan priekshaa gan aizmuguree.. iemet bildes no sava..
daily
Almost King
Almost King

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 1:52 pm    
nu aizmugurē neliku jo nevaru atļauties tadu vietu, man basene hujo majo

Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv