Ziņots: Sest Feb 16, 2008 1:57 am dzesesana nestrada
Labdien.
Man aizvēsturiska Toyota...sodien saskaros ar nopietnu problemu!Braucu uz pilsetu,saka strauji kapt motora temp. apstajos lai apskatitos kas un ka..!Dzesesanas skidrums spiezas ara pa radiatoru un tvaiko ka traks viss viena tosola tvaika...bija jau diezgan iztecejis..pieleju klat,tumsa neredzeju parleju par maximal atzimei...bet kad tiku lidz merkim limenis bachoka gandriz nebija nokrities!Salona siltu gaisu nepush vispar apgriezieni ari briziem aizdomigi augsti..vienu bridi pat plaizot vala pedali bija sajuta ka man ir kruiz kontrole !Motors pec dachika parkarst nenormali ik pec 5 km pari sarkanai atzimei!
Vai tas varetu but kads cirkulacijas suknis,vai kas lidzigs?
Un kads tam varetu but sakars ar apgriez.?
Toyota 87 gads dizelis,bet motors 1,5 gadu atpakal nomainits tapec negribas paraut klemi !
Būšu pateicigs par padomiem un atklasmem...
Paldies.
Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
Ziņots: Sest Feb 16, 2008 10:06 am
a putas nespiezhas aaraa? man reiz viena servisa lohi uzspridzinaaja radiatoru - ieleeja tosola rezerves bachokaa stiklu tiiriishanas shkjidrumu. tas satur spirtu un pie 70 graadiem vaaraas un puto..protams tas notika dazhas dienas peec savaakshanas no servisa - kameer no rezerves bachoka iesuukneeja sisteemaa..
a putas nespiezhas aaraa? man reiz viena servisa lohi uzspridzinaaja radiatoru - ieleeja tosola rezerves bachokaa stiklu tiiriishanas shkjidrumu. tas satur spirtu un pie 70 graadiem vaaraas un puto..protams tas notika dazhas dienas peec savaakshanas no servisa - kameer no rezerves bachoka iesuukneeja sisteemaa..
Putas spiezas,bet tas nav stilku tirisanas šķidrums ,tas ir sakarsis tosols!
Bet te nebus ta vaina,jo man vins visu laiku gaja un saka čakrēties pirms es pieleju tosolu (neviss šampūnu )!
Uz servisu galigi netik braukt..man ta mašina ir briesmiga visas ziņās un es viņu izmantoju,ka lauku darbu mašīnu kaut gan apskate vēl ir!Ja būtu kads pazīstam purns kada servi tad vēl tā,bet es nesen esmu pārvācies uz man svešu pilsētu un nepazīstu nevienu!
Ja pats netikšu nekādā jēgā vai arī ja tikšu,bet pats nevarēšu sataisīt,tad gan braukšu...
Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
Ziņots: Sest Feb 16, 2008 5:39 pm
a ko es varu pieraadiit, vinji pateiks ka neko nav leejushi i sjo.. nu skaties, panjem vaacinju nost, pagaazee un skaties vai nenaak putaina desa pa vaaku aaraa pie 70 graadiem.. pie 100 jau tur psc..