|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Apr 20, 2009 2:52 pm Drošinātāji izdeg |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | dominaa atvelkot paardega 2 galvenie droshinaataaji.. jebal motors parubiijaas pie augstiem apgriezieniem.. savienoju ar vadiem, jaanomeera kompresija, jaapaskataas vai ellju need.. |
| BriinumsBo rakstīja: | | uzstaadiiti jauni un nosvila atkal droshinaataaji. laikam neder man gjenis no T.Carina. tobish orgjinaalaa 80A vietaa pumpee 60A un laikam taapeec mirst nost lielie droshinaataaji, tagad kad esmu sasleedzis migliniekus.. hz, vai arii kautkur ljoti apsleepti skaraas vadi, jo visas 3 reizes paardega briidii kad braucot kreiso pagriezienu ar pilnu gaazi.. |
| jnk rakstīja: |
mazāka strāva ģeneratoram nozīmē tikai mazāku jaudu - viņš spēj pavilkt mazāk patērētājus. tas nozīmē, ka tad, kad izbeigsies viņam powers, to ņems no akumulatora.
corollām arī ir līdzīgi 4A-GE ir 80A, parastajam 1.6 60A. man jaudīgais bija nosvilis(-ināts), uzliku 60A un iet vēl tagad. tie papildus ampēri ir vajadzīgi, jo ir elektriskie logi, kas parastajam nav, degvielas padeve fiksāka un vēl tur šis tas.. |
| BriinumsBo rakstīja: |
njaa nu hvz kaapeec man vinji svilst nost. katraa zinjaa tagad braucu ar saspraustiem vadinjiem drosheklju vietaa. zb vnk 2ls gabalaa.. |
haha.hvz kāpēc svilst ģenerators, bet braucu ar saspraustiem vadiņiem drošinātāju vietās. pac jau atbildēji, kāpēc svilst
|
| BriinumsBo rakstīja: | laikam vaig man celicai bixenonu, varbuut parastaas spuldzes tresii to elektriibu ka nu..
jau pasuutiiju diozhu lampas prieksh miglaam (9led) un gabariitiem (5led). pokuj, kaa buus taa buus. bet dienas un taalajos laikam jau tikai xenonu :/ kautkad taalaa naakotnee..
ahh, veel aizmuguree jaasameklee pareizie LED varianti prieksh gabariitiem, bremzeem.. |
tuvie vieni paši vairāk par (2x50W)/12V=~10 A neēd. tev tur kautkas nav ok ar elektrību, ja tev raustās dēļ tik maz patērētājiem.
moš tie ģeneratori tev visi nekādi. oglītes nojātas un tā ?
+ moš aķis švaks, un sanāk vislaik lādēt.. |
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Apr 20, 2009 2:53 pm |
|
|
tuvie vieni paši vairāk par (2x50W)/12V=~10 A neēd. tev tur kautkas nav ok ar elektrību, ja tev raustās dēļ tik maz patērētājiem.
ahh, es taa iedomaajos, man tak kad pirmoreiz nosvila tie drosheklji, visas lampas taapat veel dega! un migliniekus uzliku PEEC pirmaas svilshanas reizes :/ kad nosvila dominaa, man nedega dazhas (!) lampinjas panelii (divas vai triis pietruuka, kas pie ON spiid) un negaaja turbotaimers. neatceros kuras gauges straadaaja kuras nee. man tak gauges un EVC6 un turbotaimers.. mosh delj tiem :/ kad saspraudu vadinjus iedegaas taas dazhas lampinjas un TT.
akjis varbuut. to es pirms 2 vai 3 nedeeljaam apmainiiju pret citu no senchu dzhipa, ko vinji atdeva bankai. dzhipam bija jauns akjis, man bija kaadi 3-4gadi vecs.
veel pagaashvasar tak gjengjeri salasiiju no dazhaadaam daljaam. regulators no vecaa 80A, viss paareejais no 60A, laikam :/ |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 630
|
Ziņots: Pir Apr 20, 2009 3:55 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | jnk rakstīja: |
ahh, es taa iedomaajos, man tak kad pirmoreiz nosvila tie drosheklji, visas lampas taapat veel dega! un migliniekus uzliku PEEC pirmaas svilshanas reizes :/ kad nosvila dominaa, man nedega dazhas (!) lampinjas panelii (divas vai triis pietruuka, kas pie ON spiid) un negaaja turbotaimers. neatceros kuras gauges straadaaja kuras nee. man tak gauges un EVC6 un turbotaimers.. mosh delj tiem :/ kad saspraudu vadinjus iedegaas taas dazhas lampinjas un TT.
akjis varbuut. to es pirms 2 vai 3 nedeeljaam apmainiiju pret citu no senchu dzhipa, ko vinji atdeva bankai. dzhipam bija jauns akjis, man bija kaadi 3-4gadi vecs.
veel pagaashvasar tak gjengjeri salasiiju no dazhaadaam daljaam. regulators no vecaa 80A, viss paareejais no 60A, laikam :/ |
regulators būs vainīgs.
tagad uz sitiena nespēju izdomāt, kā viņš šancē, bet liela iespēja, ka tieši potenciālā max strāva, ko var izdot ģenerators ir viens no parametriem, kas viņam jāņem vērā regulējot. _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Mai 04, 2009 1:01 pm |
|
|
epopeja pabeigta. draga laikaa izraavu visu nah aaraa.. droshinaataaju kastei apakshaa viens vads bija pushu un skaaraas pret kautkaadu redeli, kas pie startera iet taalaak. pievelkot redeli protams noluuza skruuve kaa vienmeer savilceeji dara briinumus. kaartiigi noizoleeju to vadu un tagad viss ir chik pik, arii redeles nolauzto skruuvi izurbu un savedu visu kaartiibaa! koijots var atkal izkrieties un nebaidiities no asiem pagriezieniem  |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|