|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Aug 05, 2009 12:45 pm |
|
|
| ja uzliek video uz ljoti leenu paleeninaajumu taa pat nevar saprast. bet pie liinijas man tomeer izskataas ka krista ir priekshaa, peec liinijas nevar saprast. katraa zinjaa jaabuut tachu kautkaadam video pie finisha, citaadi bezjeedziigi kautko pieraadiit.. |
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
|
|
|
 |
Eliina Jauniņais

Ziņas: 18
|
Ziņots: Tre Aug 05, 2009 1:12 pm |
|
|
| Laimigaa rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | | ja uzliek video uz ljoti leenu paleeninaajumu taa pat nevar saprast. bet pie liinijas man tomeer izskataas ka krista ir priekshaa, peec liinijas nevar saprast. katraa zinjaa jaabuut tachu kautkaadam video pie finisha, citaadi bezjeedziigi kautko pieraadiit.. |
Jāatzist, ka es biju pārliecināta, ka arī sheit eksistē fotofinish...nākamā reizē butu japieprasa..  |
nope, man shajaa sakaraa igaunis atbildeeja, ka pie liinijas neviens nestaaveeja liidz ar to pieraadiit neko nevar. Kad jautaaju, vai ir iespeejams tehnikas gljuks, vinsh tikai stulbi pasmaidiija.. nu principaa visi teksti tika biidiiti uz to, ka protestu rakstiit nav jeegas (kaut gan man nemaz nebija plaana to dariit), jo neko nevar pieraadiit |
|
|
|
 |
Eliina Jauniņais

|
|
|
|
 |
Janna Jauniņais

Ziņas: 18 Atrašanās vieta: Mārupe
|
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
Ziņots: Tre Aug 05, 2009 2:31 pm |
|
|
| Janna rakstīja: | Ceru, ka uz nākamajām sacensībām organizatori noorganizēs skarīgu un precīzāku Egli  |
Es arī ceru, tā pat kā ceru, ka mosh shoreiz būs trīs meitenes uz goda pjedestāla G klasē..
Kā nekā vismaz kkur esam priekshā puišiem.. savu dalību G klasē tikai likšu 2010. gadā, šogad vēl pa sporta klasi, lai gan pa 2 gadi tā pacēlusies no 9.5 s- 8.3 ja grib kko norali sasniegt.., tā ka vai nu man jāizrauj vismaz 2-3 k un jaregulē Honda jāliek dugas un jādomā par citu ikdienas auto, vai tomēr mainam Hondu preludi pret s2000 chillout vāģi un piedalamies g klasē ar Nissanu, pagaidām tā škiet aizraujošāka ideja, nekā Hondas vai whatever citas mashinas tjuunss..  |
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
|
|
|
 |
Eliina Jauniņais

|
|
|
|
 |
Siikaa Krista

Ziņas: 62
|
Ziņots: Tre Aug 05, 2009 4:14 pm |
|
|
esmu veiksmiigi iestaajusies sporta akadeemijaa, lai gan jaasaka tas man maksaaja nopietnas traumas kaajaam.
es gribeeju veelreiz visiem pateikt milziigu paldies par Jusu apsveikumiem un galvenokaart LIELO ATBALSTU. jau vairrakkaart esmu paarliecinaajusies par to cik iisteniibaa mees - japcaristi - esam saliedeeti. par to man iipash prieks. taa teikt - viens par visiem, visi par vienu. paldies arii par to, ka citos forumos aizstaaveejaat manu godu.
es saprotu Eliinu, 1.posmaa arii es pati sastapos ar organizatoru kljuudaam, kas manii neraisiija pozitiivas emocijas, kaa rezultaataa mani vispaar dikvalificeeja. bet probleemu risinaajaam tur pat uz vietas, nevis forumos. gribeeju tikai pateikt to, ka nau iipashi patiikami lasiit, ka es esmu pati atdzinusi, ka zaudeeju Eliinai. iipashi skalji to sludina Eliinas braalis, tas ir vieniigais kas mani aizskar. veel tik atklaati pazinjot - ejiet un vinjai pashai pajautaajiet...... es ne ar Eliinu, ne ar vinjas braali personiigi neesmu runaajusi. vinjiem nau tiesiibas to apgalvot. punkts. par braucienu ar Eliinu, nezinu kaada izskatiijaas mana seja finishaa, bet es nu nekaadi nevareeju ne leekaat no priekiem pie stuures, ne raudaat aiz beedaam, jo mees iebraucaam prakstiski vienlaiciigi finishaa. man nau super redze. kad atgriezos no finisha daliibnieku parkaa, mans pirmais jautaajums bija kaads rezultaas, taakaa es nu tochna nevareeju saredzeet kura kuru.
iisteniibaa mees braucam klasiitee, kur vairaak vai mazaak visu izshkjir veiksme, svariigi noraadiit pareizu ideaalo laiku un uzraadiit labu reakciju, jo shii klase jau ir balstiita uz to ka jebkursh var vinneet, ja ar ideaalo laiku viss kaartiibaa, tad peec idejas uzvar tas kuram labaaka reakcija. braucienaa ar Eliinu muusu reakcijas laiki atshkjiiraas, ja nemaldos tikai par 0,004 sek. praktiski vienaadi. iisteniibaa muusu gadiijums bija tieshi taads kaadam jaabuut - abaam mashiinaam finaashaa jaapienaak vienlaiciigi. shoreiz veiksme bija manaa pusee.
laimiigaa - naak sezon tiksimies trasee.. malaciite, ka paardomaaji par savu b klasi.
p.s. tomeer vislielaako PALDIES shaa vai taa gribeeju pateik savam teetukam, jums vairaak paziistamam kaa naziitim, par atbalstu, par paliidziibu, par sabendeetajiem nerviem gaidot manus rezultaatus, par uzmundrinaajumiem un par to ka ievilki mani shajaa trakumaaa... paldies. tu man esi vislabaakais teetis pasaulee. :* ceru, ka padariiju Tevi lepnu. |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Raiders Jauniņais