japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Dragreiss un autoizstāde 1.08. Biķerniekos
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi
Autors Vēstule
BigL
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 138
Atrašanās vieta: Riga, Plavnieki

ZiņaZiņots: Otr Jan 26, 2010 12:28 pm    
soulfreak rakstīja:
man paranormāli zvērīgi gribētos Celicu sabūvēt līdz tam laikam, ir afigennās idejas, bet pagaidām neko no tā nevaru realizēt, aukstums visu bremzē.. būtu tāda siltā ziema kā pagājušogad, tad jau sen viss notiktos Smile

aukstums naw skeerslis... vajag tik dariit Wink, kad sak stradat, tad sasilst.. Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
soulfreak
motorists

Ziņas: 4422
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Otr Jan 26, 2010 12:55 pm    
BigL rakstīja:
soulfreak rakstīja:
man paranormāli zvērīgi gribētos Celicu sabūvēt līdz tam laikam, ir afigennās idejas, bet pagaidām neko no tā nevaru realizēt, aukstums visu bremzē.. būtu tāda siltā ziema kā pagājušogad, tad jau sen viss notiktos Smile

aukstums naw skeerslis... vajag tik dariit Wink, kad sak stradat, tad sasilst.. Smile

nedomāju, ka šajā aukstuma ir ļoti veselīgi strādāt, jo garaža ir diezgan liela un ar daudz logiem, bez apkures, tur ir praktiski ir āra temperatūra.. kāda tur gan kvalitāte darbam var sanākt? Rolling Eyes

Vietējais

ZiņaZiņots: Otr Jan 26, 2010 1:04 pm    
soulfreak rakstīja:
BigL rakstīja:
soulfreak rakstīja:

nedomāju, ka šajā aukstuma ir ļoti veselīgi strādāt, jo garaža ir diezgan liela un ar daudz logiem, bez apkures, tur ir praktiski ir āra temperatūra.. kāda tur gan kvalitāte darbam var sanākt? Rolling Eyes

nju pikaps teik buvets aptuveni 700kvadratmetru angara, kura ari naw apkures... [vienigi maza krasns, kas neko nedod]... nju skatoties ko dara, protams, krasot tada temp. nevar...

p.s. zinu, ka benciks zin, cik tur ir silti.. Shock Sad Laughing
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Otr Jan 26, 2010 1:25 pm    
skaidrs ar Tevi Laughing nu jā, tieši tā, man vajag auto gatavot krāsošanai! Kamēr neesmu kuzavu savedis kārtībā, nevaru taisīt salonu un pārējos sīkumus Embarassed

Vietējais

ZiņaZiņots: Otr Jan 26, 2010 3:57 pm    
soulfreak rakstīja:
skaidrs ar Tevi Laughing nu jā, tieši tā, man vajag auto gatavot krāsošanai! Kamēr neesmu kuzavu savedis kārtībā, nevaru taisīt salonu un pārējos sīkumus Embarassed

nju nomateet auto gan var... Wink
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Otr Jan 26, 2010 7:41 pm    
BigL rakstīja:
soulfreak rakstīja:

līdz matēšanai vēl tur tālu, tur viss tik svaigi pārmetināts un jāsāk špaktelēt... tā kā... nezinu vai ir veselīgi uz sasaluša kuzava gāzt virsū špakteli Rolling Eyes

Vietējais

ZiņaZiņots: Tre Jan 27, 2010 10:34 am    
soulfreak rakstīja:
BigL rakstīja:
soulfreak rakstīja:

līdz matēšanai vēl tur tālu, tur viss tik svaigi pārmetināts un jāsāk špaktelēt... tā kā... nezinu vai ir veselīgi uz sasaluša kuzava gāzt virsū špakteli Rolling Eyes

nju sk... naw, naw prata darbs!!! Wink
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lapa 9 no 9

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv