japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Dragreisa čempionātu 25. 04. atklās Battery Drag Meeting!
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi
Autors Vēstule
Ilze
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 56

ZiņaZiņots: Otr Mar 16, 2010 11:12 am   Dragreisa čempionātu 25. 04. atklās Battery Drag Meeting!  
Jau tradicionāli Latvijas Dragreisa sacensību sezonu atklās Forsāža.lv rīkotās un enerģijas dzēriena „Battery” atbalstītās sacensības „Battery Drag Meeting 2010”. Pasākums notiks 25. aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, Rīgā, Eizenšteina ielā 2. Šī gada pirmie ātruma svētki pulcēs gan Latvijas čempionu 1000 zirgspēku jaudīgos superauto, kas aprīkoti pat ar bremzēšanas izpletņiem, gan arī pirmo reizi – „Street” klases braucējus, kuriem skatītāju un fanu atbalsts būs ļoti nepieciešams!

Lai attīstītu un veicinātu dragreisa popularitāti Latvijā, šogad pirmo reizi organizatori braucējiem piedāvās izmēģināt spēkus „Street” klasē. Tās noteikumi ir tādi paši kā Handikapā, bet vienīgā atšķirība – tiek dots kopīgs starts. Gan Handikapa, gan „Street” klases sportistiem ir samazināta dalības maksa, turklāt 10 pirmie handikapa klases braucēji, kas sacensībām on-line pieteiksies Forsāža.lv mājas lapā (http://www.forsaza.lv/pages/ViewEvent/l11), startēt varēs par velti – bez dalības maksas! Savukārt pilnīgi visi on-line piereģistrētie braucēji saņems izdevīgu piedāvājumu no autodaļu un aksesuāru e-veikala eparts.lv. Tāpat Forsāža.lv lapā jau savlaicīgi ir iespējams iepazīties ar sacensību nolikumu, un visas sezonas garumā tur varēs lasīt Latvijas Dragreisa čempionāta aktualitātes un jaunumus, kā arī uzzināt par konkurentiem, kas jau ir pieteikušies sacensībām. Braucēju azartu noteikti palielinās ziņa, ka Biķerniekiem tradicionāli gatavojas gan Igaunijas, gan arī Lietuvas braucēji, tāpēc droši var teikt – cīņas būs karstas!
Jāpiebilst, ka arī skatītājiem sezonas atklāšanu būs iespējams apmeklēt par samazinātu samaksu – visiem, kas „Statoil” un Biļešuserviss.lv biļetes iegādāsies līdz marta beigām, ieeja pasākumā maksās tikai četrus latus. Bērniem līdz sešu gadu vecumam – ieeja bez maksas; no sešiem līdz 12 gadiem – trīs lati, turklāt mazos visu dienu izklaidēs „Lec un minies” atrakcijas.
Pateicoties enerģijas dzērienam Battery, pasākuma starplaikos apmeklētāji varēs baudīt kvalitatīvus un neaizmirstamus šovus, un, kā arī jau ierasti būs pārsteigums no Latvijas Drifta čempionāta meistariem, savukārt skatītāju zonā autošosejas sacensību fani varēs fotografēties pie savu favorītu automašīnām. „Battery Drag Meeting 2010” noslēgumā – trakākā un skatītāju visiemīļotākā atrakcija „KUMHO un Rubbers.lv riepu kūpināšanas šovs”!
Sacensību ģenerālsponsors: enerģijas dzēriens „Battery”, oficiālais radio: European Hit Radio, informē: Platforma.lv.
Pasākumu atbalsta: Latvijas Mūzikas kanāls, TV24, Zebra, SEMS, TVNET.lv, Travelnews.lv, OHO.lv, Atlaides.lv, Vipi.lv, Postfactum.lv, BMWPower.lv, Motopower.lv, Motors24.lv, Autonews.lv, Getaway.lv, Easyget.lv, Discomania.lv, Cafeteria.lv, Auto.Delfi.lv, Riga Spirits & Wine Outlet, WESS Select, eparts.lv, APE Motors, KUMHO, Rubbers.lv, TSC Auto, GENARTS.lv, DāvanuServiss.lv, Ķeizarmežs, Skorpions Apsardze, Auzas.lv, TenerifeForum.lv.

Pēdējo labojumu veicis Ilze Otr Mar 16, 2010 4:30 pm; pavisam labots 1 reizi
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Laimigaa
Viesis

ZiņaZiņots: Otr Mar 16, 2010 11:29 am   Re: Dragreisa čempionātu 25. 04. atklās Battery Drag Meet  
Pereģistrējos Hondikapaa- jehuu man bez maksas dalība Cool
Panterina
Supergirl

Ziņas: 2106

ZiņaZiņots: Otr Mar 16, 2010 2:27 pm    
khe Laughing es arii Razz Laimiigaa mani pielauza uz handikapu :shura:
paniekosies Laughing

mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 87
Atrašanās vieta: Rīgas ielas

ZiņaZiņots: Otr Mar 16, 2010 11:05 pm    
Nu pa smuko, es ar handikapā pieteicos Smile

Specnaz
Specnaz

Ziņas: 525
Atrašanās vieta: Kegums, Riga

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 11:42 am    
I'm in too...

Juļa

Ziņas: 1015

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 11:55 am    
oho, viss JC handikapā, uuuu...būs interesanti Rolling Eyes
šujiet kombinzonus Cool varu kādam uzadīt Laughing
soulfreak
motorists

Ziņas: 4422
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 12:01 pm    
varbūt man ar savu nemotoru ar piedalīties handikapā? Embarassed Laughing :shura:

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 12:12 pm    
Nemotors vai motors, viss ir atkārigs no attieksmes, cik nopietni tam gatavojās.
Tapēc ir tāda klase, kur var piedalīties visi, nevis tikai tie kuriem ir nauda!
Tapēc, lūdzu, piedalies, jo smieties, jau vienmēr ir vieglāk!
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 12:20 pm    
a es braukshu handikapaa ar trollejbusu. maksaashu par biljeti katraa virzienaa - daargi, bet japierada ka rigai ir efektiiva sabiedriskaa transporta sisteema :shura:

Blonda?
Juļa

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 12:23 pm    
VV rakstīja:
a es braukshu handikapaa ar trollejbusu. maksaashu par biljeti katraa virzienaa - daargi, bet japierada ka rigai ir efektiiva sabiedriskaa transporta sisteema :shura:

ai nu 7tā divīzija Laughing ar tevi vispār negribu diskutēt, maz trūka, lai mēs izkautos Laughing
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 12:26 pm    
nu laaab, un cik tad tur maksā tas preiks, dalības maksa + tā licence utt... Rolling Eyes man šķiet labāk par pāris izbraucieniem taisnē to naudu ieliet bākā un pa trijniekiem stundu noslīpēt Twisted Evil

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 12:33 pm    
soulfreak rakstīja:
nu laaab, un cik tad tur maksā tas preiks, dalības maksa + tā licence utt... Rolling Eyes man šķiet labāk par pāris izbraucieniem taisnē to naudu ieliet bākā un pa trijniekiem stundu noslīpēt Twisted Evil

es biju domājusi to klasi, kur, piemēram, piedalās Ozoliņš, diez vai tas prieks maksā tik pat cik "izgāzt" pa 333.
Bet nu te var kauties, izkauties un tik un tā domas dalīsies. Citi noniecina G klasi, citi piedalās un gūst no tā gandarījuma sajūtu.

Pēdējo labojumu veicis Blonda? Tre Mar 17, 2010 12:47 pm; pavisam labots 1 reizi
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 12:36 pm    
Blonda? rakstīja:
soulfreak rakstīja:

es biju domājusi to klasi, kur, piemēram, piedalās Ozoliņš, diez vai tas prieks maksā tik pat cik "izgāzt" pa 333.
Bet nu te var kauties, izkauties un tik un tā domas dalīsies. Citi noniecina G klasi, citi piedalās un gūs to tā gandarījuma sajūtu.

nejau par to bija runa... es domāju, tas, ka lai pāris reizes atzīmētos uz taisnes ar savu auto, labāk par to naudu pieliet pilnu bāku un aizlaist paārdīties pa 333... nedomāju, ka vienreizējā dalība plus viss pārējais lai tur tiktu iekšā izmaksās zem latiem 20 vai pat vairāk.... Rolling Eyes

kāpēc tik skopa infa par šo dragu?

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 1:03 pm    
3shais trollejbuss pa valdemaara ielu gaaja,ja ?

peecha
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 529
Atrašanās vieta: Inčukalns, a nē, tagad Rīga MOZZAGUCKKA

ZiņaZiņots: Tre Mar 17, 2010 5:34 pm    
VV rakstīja:
3shais trollejbuss pa valdemaara ielu gaaja,ja ?

Jā, un tad pa duntes (cik loģiski).

Apmēram 20Ls sanāk par to lai tu tiktu uz taisnes?
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Lapa 1 no 5

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv