| Autors |
Vēstule |
author superaģents

Ziņas: 1166 Atrašanās vieta: Ezermala
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 130
|
|
|
|
 |
desa salami

Ziņas: 485
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 5789 Atrašanās vieta: centrs
|
|
|
|
 |
#MR Vietējais

Ziņas: 163
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
|
|
|
 |
#MR Vietējais

Ziņas: 163
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1485 Atrašanās vieta: Vasteras, SWE
|
Ziņots: Cet Sep 25, 2008 11:48 pm |
|
|
| #MR rakstīja: | ja man būtu resursi un velmes pēc nopietna drag auto, tad es ņemtu ko mūsu platuma grādiem pieejamāku(kā piemēram audi s2) un būvētu lēnām pats. izmaksu ziņā nav izdevīgākais variants, bet šādā veidā patšam būtu iespēja izlīst visiem mezgliem cauri un saprast kas kur notiek, plus vēl tas, ka Latvijā cilvēkiem jau ir pieredze ar audi. Tad arī nebūtu jauzdod jautājumi par automašīnas apkopšanu, sporta degvielu, detaļu pieejamību utt..
tas mans viedoklis un nesaku, ka spļAUDI ir ar kaut ko pārāks.  |
nepiekriitu,ka s2 ir kas pieejamaaks un labaaks. auto kursh jau sen izgaajis no aprites, attieciigi probleemas ar detaljaam utt. Tas, ka Ilms ir saveejo aarpratiigi sabuuvejis ir nenormaali liela darba, laika, liidzeklju ieguldiijums. Japaanjiem tomeer tas pasaulee ir attiistiitaaks un detaljas vieglaak pieejuamas un domaaju, ka arii leetaakas. Es njemtu supru vai r33 vai r32 GTR skyu. Vienai lietai gan piekriitu, ka gan jau par audi lv ir vairaak specu (vismaz rallijs, rallijkross utt. protams cita opera bet vismaz pamati gan jau lidzigi) Kas attiecas uz japanjiem, LV neviens sabuuveet nopietnu drag-auto toch nevar (neiet runa par bikjerniekiem) |
|
|
|
 |
Vetal Brigadieris

Ziņas: 356 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
VV Pilots