|
 |
| Autors |
Vēstule |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
|
|
|
 |
BrX mini-spamer

Ziņas: 56 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sv Jūl 13, 2008 4:16 pm |
|
|
termodachiki - thermistors. sasleedzot caur papildus pretestiibu nomeeru voltaazhu ar Arduino mikroplati, kas taalaak nosuuta uz nokia n810. man tak par to savs topiks.meeriishana gan nav nekaada ieksheejaa, shobriid vnk vads, kura galaa sensors un vinju iemaucu kuulerii. jaaizdomaa kas labaaks, bet tagad vismaz redzu aptuveno temperatuuru kaada dzesee vai karsee kuuleri ja atstaaj tukshgaitaa autinju uz 5min, IC temperatuura uzkaapj liidz 80, iespejams vairak, tie termistori +/- preciizi ir tikai lidz 100 graadiem, pectam hz...
par taadu dzeseeshanu kaa bildees arii biju iedomaajies, bet nav ne jausmas kur dabuut taadu konstrukciju - trubu, un kaa izurbt tik mazinjus caurumus :/ un kaa izurbt lai tur nenaaktu aaraa viena maza struukla bet lai sadaliitos uudens maakonii, jo pliks uudens iipashi nedzesee, uudens sadaliishanaas tvaikaa dod vislabaako dzeseeshanu.. |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Apr 06, 2009 12:16 pm |
|
|
nomira pumpis laikam :/ kaadu laiku uudens truba spiedaas starp haubi un korpusu - blokjeejot uudeni (v.s.šķidrumu) un laikam pumpis neiztureeja pretspiedienu.. kgan man te viskautkas mirst nost, tagad gabariiti ar nedeg, mosh vinjiem kopiigs droshinaataajs..
te redzams, kaads man tagad bija vinjsh uztaisiits ar vairaakaam sprauslaam:
 |
|
|
|
 |
|
|