japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

D15B Turbo
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Honda
Autors Vēstule
laksh
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 165

ZiņaZiņots: Sv Dec 21, 2008 10:11 am    
GATAVS!!! Laughing Turbiina ir ielikta Laughing
bet viena maza probleema, DEIVIDS raxtiija par to MAP sensoru, vinam bija taisniiba, pie spiediena paraadiishanos man iedegas check engine lampina, un peec tam ka vina deg briivgaitaa man ir diezgan lieli briivgaitas rpm, vini staav uz kaadiem 1100rpm...
Varbuut kaads zina ko man labaak dariit, pirkt citu MAP sensoru?
P.S. reku atkal dazas bildes Razz

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Deivids
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 13

ZiņaZiņots: Pir Dec 22, 2008 2:37 am    
kaukā dīvaini tu esi uztaisijis to izpludes kolektoru. viju vajadzeeja taisiit iisāku lai nav tik garshj ieskrejiens. Bet to butu grūtāk izdarīt, ieliec kadu bildi no apakshas
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Dec 22, 2008 11:21 am    
kolektoram atsevishkjas bildes nav?
taa vinjsh ir - jo garaakas kolektora trubas, jo leenaak turba iegriezhas. tb amortizejas gaisa plusma un paliek vienmeriga, bet turbina atrak iegriezhas tieshi ar pulsejoshiem grudieniem..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
KmHC
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 48

ZiņaZiņots: Pir Dec 22, 2008 2:57 pm    
Tiesi ta. Palasi honda-tech.com, tur viss ir skaidri un gaisi aprakstits. bet labak butu uzzinat isto iemeslu, kapec ta lampinja deg, un to var izdarit ari bez nekadiem aparatiem. ir veids un tabula ka to dabut gatavu.
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Dec 22, 2008 3:06 pm    
Piekritu par to turbinu. Bet galwanais jau lai uzpumpe to gaisu, un to jau vina brashi ari dara:)
P.S. Par lampinu jau apmeram wisu esu noskaidrojis.
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Pir Dec 22, 2008 3:19 pm    
taa stiklshkjiedras lente? kur iepirki?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Otr Dec 23, 2008 7:27 pm    
BriinumsBo rakstīja:
taa stiklshkjiedras lente? kur iepirki?

Jap... man ta garazaas atradaas... es pat taa iisti nezinu kur taadas paardod, moshka paneklee kaados santehnikas veikalos... Surprised
Deivids
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 13

ZiņaZiņots: Sest Dec 27, 2008 1:53 am    
interesants radījums tev izdevies Smile kadu dienu varetu piebraukt un paradiit kaa veras?
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Sest Dec 27, 2008 8:57 pm    
Deivids rakstīja:
interesants radījums tev izdevies Smile kadu dienu varetu piebraukt un paradiit kaa veras?

kaapeec gan ne... tikai pasaki kur..? Smile
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Tre Apr 15, 2009 10:05 pm    
nu taa, shausmiigi illgi te nekaa nav raxtiits...
nu jau driiz buus pienaacis tas briidis kad buushu izspiedis no shii motora vissu ko var izspiest no stock d15 motora...
Modifikaacijas:
pashtaisiits izpluudes kolektors,
KKK K26 turbiina
audi 200 weastegeits
60mm izpluude ar 1 gala bunduli
kkaads mersha interkuulers
saab bypass
un sisteema ar dubuulti(tas ir kopaa 8aam) saliktaam sprauslaam, lai nodroshinaatu nepiecieshamo degvielas padevi

un pagaidaam man ir uzgriesti 0.5bar turbospiediens, aptuvenaa jauda 200zs Smile

P.s. Taakaa neseen tiku pie jauna sajuuga diska, pagaidaam man veel arii tur stock sjauugs, kameer vairaak vinu nepamoc
Rolling Eyes
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Tre Apr 15, 2009 11:16 pm    
nu ir veel ko optmizeet.. piem "kautkaads mersha kuulers" nepaarliecina par optimaalaako risinaajumu Laughing es gan nezinu kaadi vinjiem kuuleri.. taapat vaidzeetu auksto iepluudi..
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Cet Apr 16, 2009 5:38 pm    
tas kkaads bija domaads ka nezinu tiesi no kaada mersha vinsh ir naacis, domaaju ka tas bir gana labs, vinsh man ir pa vissu priexu...
un ja tu domaa par to ka gaisafiltram vajadzeetu buut augstaakaa vietaa, ta es domaaju ka ir labi, jo ka paskataas netaa, tad ne viena vien honda ar 400+ zs ir ar taadiem liidziigiem izpluudes kolektoriem, un filtri vaniem staav tur pat Wink
P.s. bet veel jau neesmu beidzis savu darbu pie shii auto Wink
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Apr 16, 2009 5:42 pm    
nezinu kaa tev izkaartojums/bampers, bet mosh iemet kaadu gabalu 3" trubas starp turbo un filtru, protams 2 stiprinajumi vel vaidzigi gumijas, bet tas 1) samazinaas filtra uzkarshanu (kas tieshi ietekmee gaisa temp), 2) ja bamperii attieciigaa vietaa pluust gaiss, tad tas buus vairaak auksts nekaa tieshi no karsta radiatora.. attieciigi pret radiatoru veel kautkaadu plaaksni sliipi uzlikt lai karstais gaiss iet garaam..

gribeetos redzeet dziivee Wink
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Cet Apr 16, 2009 5:59 pm    
filtram priexaa naak tikai kuuleris, radiators staav izpluudes pussee... un filtrs kaa redzi atrodas zem izpluudes kolektoru, un kaa jau mums vissiem ir zinaams siltais gaiss celas uz auxu Razz
P.s. un lai kaa arii nebuutu atvilcis turbiinas auxtais gals neuzkarst tik loti ka speetu sakarseet filtru Wink
Helmitis
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 1

ZiņaZiņots: Pir Okt 19, 2009 8:35 am    
60mm izpluude ar 1 gala bunduli
Man ir tāds pats motors ar turbo -jautājums vai ejot TA tā taisnā izplūde ar gala bunduli ir pietiekama lai iekļautos pieļaujamo decibilu, jau tukšgaitā rūcinot zeme dreb - kad brauc tad ir vēl trakāk laikam jo gājēji atkāpjas no ceļa tālāk, pašlaik uz ielas bez skates nerādos
Laksh - Tu jau zini par kuru auto es runāju
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Honda Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Lapa 6 no 8

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv