japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

D15B Turbo
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Honda
Autors Vēstule
desa
salami

Ziņas: 500

ZiņaZiņots: Cet Nov 19, 2009 12:26 pm    
caw ar4a, shis topiks ir par hondām. Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
laksh
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 165

ZiņaZiņots: Cet Nov 19, 2009 8:31 pm    
Nu jau paceela aizveesturiaisku teemu, jaa tai suprai par kuru es runaaju nav 900zs un liidz ar to vinai pateerinsh arii ir normaali 10L uz simta...
Bet ne jau te vairs pa to ir staasts...
Un BriinumBo, es vairs neciinos par-uz rokas pirkstiem skaitaamiem zirgiem, taamdeel jau tiek gatavots jauns dzineejs Rolling Eyes
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Piek Nov 20, 2009 12:45 am    
da neuztver personiski.. visam mashiinaam zem 300 kumeljiem parasti ciininsh ir par pirkstos skaitaamiem zirgspeekiem, ieskaitot maneejo aparaatu Smile un turbo supra ar 10l/100, nu tur jaabuut ljoti svaigam motoram un vieglai kaajai Smile es saviem 200 kumelinjiem nevaru piespiest eest mazaak par 10l, pat uz taisnes braucot uz 80.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Sv Nov 22, 2009 1:29 pm    
Nu viman braucot 120Km/h ir kkaadi 2500rpm, un tev jau veel ir 4x4, kas rada lielaaku slodzi mashiinai, un liidz ar to pateerinam Smile (un tai suprau ir paarlasiits vis motors, jo muusdienaas jau laikam ar nenomociitu motoru taadas nevar dabuut Evil or Very Mad )

Nu kas tad tev BriinumBo, normaalu programeejumu, un buus aaraa tie 300ZS Razz
Nazitis
Z driver

Ziņas: 348

ZiņaZiņots: Sest Mar 20, 2010 9:12 pm    
laksh rakstīja:
Apskatee pamaniija ka man tikai viens bundulis, beigaas ka meeriija DB-un kad uzraadiija ka pa skalu, tad vinsh arii piebilda ka laikam vajadzees man veelviens bunduliits, bet protams es izdariiju kaa vairums, uztaisiiju svilpi, un aizlaidu uz apskati, un vis ok Laughing (protams svilpi peec tam izmetu aaraa)

Nu mans projekts veel nav apstaajies, tiek buuveets nopietns motors(d16) Cool
Uz pavasari noteikti ka naax ielaas Twisted Evil

Ar sho savu D15turbo biju izspiedis 180zs un 220nm(biju tikai nomeeriit jaudu, kompis man NAV PROGRAMEETS un no saakumaa cik atceros te man teicaat ka manam P06 kompim neko nevar dariit, ka nevar noprogrameet, patiesiibaa tas ir vien no pieprasiitaakajiem Hondas kompiem kurus var programeet) , uz stenda man bija 0.6-0.65 bar (dachiks suudiigs) Bet peec stenda tika uzgriezts liidz 0.8bar...
Uzspridzinaaju es 1motoru :shura: Bet tur man paliidzeeja viens motora defekts...
Nu ja kaadam baigi intresee te ir vairaak informaacija http://www.hondaclub.lv/forums.....mp;t=15387

Ar interesi palasiju par tavu projektinu , ka doma vai B18C dzineju 195-200hp varetu noturbonizet un cik varetu dabut ara?
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Sv Mar 21, 2010 11:52 pm    
kaapeec gan lai nevareetu uzlikt Smile Nu ar standarta iexaam domaaju ka tuvu pie 300zs vareetu uzkrukiit...
Bet te Lv kkaa jau ierasts ka no B seerijas visi taisa atmosfeeriskos dzineejus... Bet protams buutu jau tikai intresanti ja uztaisiitu kaads beidzot arii B serijas turbo...
peecha
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 519
Atrašanās vieta: Inčukalns, a nē, tagad Rīga MOZZAGUCKKA

ZiņaZiņots: Pir Mar 22, 2010 12:14 am    
Kapēc gan ne k20 turbinizētu? Think
Nazitis
Z driver

Ziņas: 348

ZiņaZiņots: Pir Mar 22, 2010 3:41 pm    
laksh rakstīja:
kaapeec gan lai nevareetu uzlikt Smile Nu ar standarta iexaam domaaju ka tuvu pie 300zs vareetu uzkrukiit...
Bet te Lv kkaa jau ierasts ka no B seerijas visi taisa atmosfeeriskos dzineejus... Bet protams buutu jau tikai intresanti ja uztaisiitu kaads beidzot arii B serijas turbo...

Ka ar tevi var sazinaties , kaut kadas kordinades Wink
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Mar 22, 2010 9:56 pm    
peecha rakstīja:
Kapēc gan ne k20 turbinizētu? Think

ja tev ir lieki kaadi 1200-1500Ls K20 Swapam, un tad veel tik pat lai sakraameet virsuu kaartiigu turbo, tad nav nekaadu skeershlu Razz
P.s. Vai nu jaabuut, vai jaanopeerk Type-R civics Rolling Eyes
laksh
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Mar 22, 2010 9:57 pm    
Nazitis rakstīja:
laksh rakstīja:

Ka ar tevi var sazinaties , kaut kadas kordinades Wink

Nu iex PM kko varam sarunaat Smile
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Honda Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lapa 8 no 8

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv