|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
desa salami

Ziņas: 500
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Nov 20, 2009 12:45 am |
|
|
da neuztver personiski.. visam mashiinaam zem 300 kumeljiem parasti ciininsh ir par pirkstos skaitaamiem zirgspeekiem, ieskaitot maneejo aparaatu un turbo supra ar 10l/100, nu tur jaabuut ljoti svaigam motoram un vieglai kaajai es saviem 200 kumelinjiem nevaru piespiest eest mazaak par 10l, pat uz taisnes braucot uz 80. |
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 348
|
Ziņots: Sest Mar 20, 2010 9:12 pm |
|
|
| laksh rakstīja: | Apskatee pamaniija ka man tikai viens bundulis, beigaas ka meeriija DB-un kad uzraadiija ka pa skalu, tad vinsh arii piebilda ka laikam vajadzees man veelviens bunduliits, bet protams es izdariiju kaa vairums, uztaisiiju svilpi, un aizlaidu uz apskati, un vis ok (protams svilpi peec tam izmetu aaraa)
Nu mans projekts veel nav apstaajies, tiek buuveets nopietns motors(d16)
Uz pavasari noteikti ka naax ielaas
Ar sho savu D15turbo biju izspiedis 180zs un 220nm(biju tikai nomeeriit jaudu, kompis man NAV PROGRAMEETS un no saakumaa cik atceros te man teicaat ka manam P06 kompim neko nevar dariit, ka nevar noprogrameet, patiesiibaa tas ir vien no pieprasiitaakajiem Hondas kompiem kurus var programeet) , uz stenda man bija 0.6-0.65 bar (dachiks suudiigs) Bet peec stenda tika uzgriezts liidz 0.8bar...
Uzspridzinaaju es 1motoru Bet tur man paliidzeeja viens motora defekts...
Nu ja kaadam baigi intresee te ir vairaak informaacija http://www.hondaclub.lv/forums.....mp;t=15387 |
Ar interesi palasiju par tavu projektinu , ka doma vai B18C dzineju 195-200hp varetu noturbonizet un cik varetu dabut ara? |
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
|
|
|
 |
peecha Specnaz