| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sest Jan 17, 2009 12:45 pm CP-CSDD-Lursoft datubaze |
|
|
Es te par savu vad. apliecību.
Vai CP un CSDD un Lursoft ir dažādas datubāzes un kā tās kopējās?
Man CSDD datubāzē ir liegums līdz 17.janvārim ieskaitot. Teorētiski vaidzētu pēc 24:00 liegumam nost. Viņi saka ka tas notiek automātiski, bet rīt to pārbaudīt nevar, jo svētdienās 24h informatīvais tālrunis netiek klāt tai db, vai kā tur (neatjaunojas db vispār?).. Bet galvenais jau svarīgi ko CP redz. viņu ofiss protams šodien neceļ telefonu, un Gaujas 15 strādā tikai otrdien. Ir takš saprotams, ka pēc 3 mēnešu dirnēšanas dēļ debīla alkoholiķa-inspektora rīcības, gribu jau rīt braukt, nevis gaidīt srano otrdienu un vispār negribu Gaujas 15 redzēt nevienā acī.
Vai kādam ir kāds pazīstams CP, kas varētu šonakt vai rīt paskatīties mašīnā, kādi dati par mani, kas ar tiesībām? |
|
|
|
 |
Davchiks Z driver

Ziņas: 99
|
Ziņots: Sest Jan 17, 2009 3:02 pm |
|
|
| Tu jau pats vari ar kaadu kopaa piebraukt pie kaadas celju policijas ekipaazhas un pieiet pajautaat, vai tavas tiesiibas darbojaas _________________ Z33
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Sest Jan 17, 2009 5:43 pm |
|
|
| Davchiks rakstīja: | | Tu jau pats vari ar kaadu kopaa piebraukt pie kaadas celju policijas ekipaazhas un pieiet pajautaat, vai tavas tiesiibas darbojaas |
es vienreiz pec smagas dropes shinshilaa naakamajaa vakaraa vazaajos un pieseejos visiem mentiem, lai iedot iepuust notesteet alkoholu. kaadi 3 menti pasuutiija mani nah, kameer aizvilkos uz hospitaalju ielu  |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Sest Jan 17, 2009 7:51 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | Davchiks rakstīja: | | Tu jau pats vari ar kaadu kopaa piebraukt pie kaadas celju policijas ekipaazhas un pieiet pajautaat, vai tavas tiesiibas darbojaas |
es vienreiz pec smagas dropes shinshilaa naakamajaa vakaraa vazaajos un pieseejos visiem mentiem, lai iedot iepuust notesteet alkoholu. kaadi 3 menti pasuutiija mani nah, kameer aizvilkos uz hospitaalju ielu  |
The same, peec ATb koncerta gribeeju iepust jo it kaa divi ali bija izdzerti, nekaa nedeva Nu tad arii sedos pie stuures un braucu, un lai veel man apstadinot kaut ko uzd%&, es biju gatavs samaksaat pat 5ls, bet tas bija par maz, psc kaut kaads ;D _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
Davchiks Z driver

Ziņas: 99
|
|
|
|
 |
cipis Meistars

Ziņas: 1032 Atrašanās vieta: Denmark
|
Ziņots: Sv Jan 18, 2009 6:08 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: |
Vai CP un CSDD un Lursoft ir dažādas datubāzes un kā tās kopējās?
|
Lursofts veic pieprasījumus pa taisno uz CSDD, pie sevis neveidojot vēlvienu DB. |
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
daily Almost King

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Jan 26, 2009 5:10 pm |
|
|
| daily rakstīja: | aa nee uzliku kaut kadu extencionu aizgaja
ha uzreiz izmetaas logs ka ielogojos :
Jūsu Medicīniskās izziņas derīguma termiņš ir beidzies 18.10.2008
kāds zin ko tas nozime ?! un vai tas man ir vajadziigs ? |
man tas pats. itkaa vaigot iziet, bet pieljauju ka pusei latvijas ir beigusies.. |
|
|
|
 |
daily Almost King

|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Jan 26, 2009 5:24 pm |
|
|
| daily rakstīja: | a kas ja neiet ... ta ir taa kas kadreiz maksaja 10 ls un elpinashanas huinjas visas tas fiškas ??? |
ne ne, taa ir pirma palidziba.. shi ir mediciniskaa izzinja par tavu veselibas staavokli |
|
|
|
 |
|