| Autors |
Vēstule |
Shark attack mini-spamer

Ziņas: 47
|
Ziņots: Piek Jun 18, 2010 8:34 am CIVIC "iztukšo" maku :( |
|
|
Sveiki!
Vajadzīgi Jūsu padomi, ieteikumi vai vienkārši morālais atbalsts
Nesen sāku konstatēt, ka mans mazais CIVIC (2000.g., 1.4) ir sācis mazliet ieriebt, bieži sāk degt sarkanā lampiņa - "ēd" benzīnu kā ūdeni dzertu (kurš noteikti nemaksā 5 l - 0.35 santīmi, kā lielā ūdens pudele veikalā)
Tātad, vienu dienu tukšā bākā ielēju apt. 13 l un nolēmu paskatītties cik km nobraukšu - kad pie 140 km (braucot tikai pa pilsētu), iedegās atkal tā sarkanā lampiņa.. nolēmu, ka "VSJO HVATIT", jāsāk kas domāt, jo apt. sanāk, ka pa pilsētu uz 100 km - 9.2L.
Vai tas ir normāli?
Kāda varētu būt vaina?? Jo es šaubos, ka maza mašīnīte ar 1.4 motoru varētu tik daudz "rīt"!?!?!
iepriekš pateicos par kādu gurdu ziņu šajā jautājumā  |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Jun 18, 2010 8:50 am |
|
|
| atkariibaa no braukshanas stila.. pilseetas rezhiims tas ir normaali, imho.. 1.4motoram videejais kopeejais pie normalas braukshanas iet uz 8l. man uz 1.8 bmw braucot uz 80kmh pateerinjsh ir 6-7L, bet pilseetas rezhiims sanaak ~12. |
|
|
|
 |
Shark attack mini-spamer

|
|
|
|
 |
roliss Vietējais

Ziņas: 258
|
|
|
|
 |
Shark attack mini-spamer

|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Shark attack mini-spamer

|
Ziņots: Sest Jun 19, 2010 5:57 pm |
|
|
Ja turpinu tēmu par mašīnu, nevis kājām no mana bana Tad man ir nepieciešama sekojoša palīdzība:
Nevienam nav noslēpums, ka japāņu mašīnas rūsē vai gudri izsakoties agri vai vēlu parādās korozija.
1. Man ir nepieciešams nomainīt spārnu (vismaz man tā liekas, jo nav jēgas pārkrāsot, jo iespējams, ka pēc gada atkal korozija var parādīties) un vēl šādu tādu detaļu nomainīt, kuru skārusi korozija - tāpēc būtu jauki, ja kāds atsauktos, ja zin kur var 2000.gada Honda civic dabūt detaļas (pie privātpersonas vai šrotos)
2. Loģisks turpinājums, ka būs arī jāpārkrāso - būtu ideāli, ja kāds ieteiktu meistaru: kvalitatīvi par saprātīgām cenām (zinu, zinu, ka pateiksiet, lai nesapņoju, ka kvalitāte arī maksā, bet nu mazums man paveicas )
3. Ja ir kādi vēl ietekumi, pamācības vai komentāri - esmu gatava izklausīt!
Paldies!  |
|
|
|
 |
See ya Vietējais

Ziņas: 136 Atrašanās vieta: RĪGA
|
Ziņots: Sv Jun 20, 2010 5:18 pm |
|
|
| Man ir 1.5 civic braucot ekonomiski (mierigi) eed aptuveni 6l uz 100km pilseetaa! Ar to gribeeju pateikt ka civic ar 1,4 l dzineeju tik daudz nevajag eest! Iesaku tikt kkur pie gaazu analizatora (kadaa servisaa) un pastkatiities kas notiek ar atgazeem! |
|
|
|
 |
moro mini-spamer

Ziņas: 53
|
|
|
|
 |
Shark attack mini-spamer