|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1194
|
Ziņots: Pir Sep 14, 2009 10:37 pm ChewitS Nissan S13 |
|
|
Izdomāju ielikt, šeit savu car
Tātad, nopirku 200sx rs13, pēc manām domām, ļoti labā stāvokli,
esmu nobraucis jau pie 8000km un vel nekā nau plīsis, un pievīlis
Tātad viena šaize tika, Tomats
Bet uz jauno gadu buss manuāla
Ir pāras vizuālie uzlabojumi
Motors pagaidām stock, kad nomainīšu kārbu, sākšu domat kas un kā.
Te būs bilde.
 |
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 722 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
|
|
|
 |
Mathias Vietējais

Ziņas: 295 Atrašanās vieta: Latvija, Rīga
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
|
|
|
 |
ReG Jauniņais

Ziņas: 12 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Ralfy mini-spamer

Ziņas: 86
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Nov 16, 2009 1:05 pm |
|
|
| ChewitS rakstīja: | Tātad lieta tāada, kad motors auksts, motora kaut kas grab, cerams ka ne šhales, bet kad motors silts nekā negrab, skan kā butu jaskan. kas varetu būt pie vainas?  |
gredzeni padilushi :/ kad silti, tad izpleshaas labaak |
|
|
|
 |
Uldis Jauniņais

Ziņas: 11 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Pir Nov 16, 2009 1:41 pm |
|
|
| ChewitS rakstīja: | Tātad lieta tāada, kad motors auksts, motora kaut kas grab, cerams ka ne šhales, bet kad motors silts nekā negrab, skan kā butu jaskan. kas varetu būt pie vainas?  |
Nju nezin, kā izklausās tā tava grabēšana, bet savulaik man bija tā, ka auksts laida k-kur gar izpūtēju garām... biki tāda klaboņa izklausījās... kā uzsila motors, acimredzot, trubas izpetās un aizspieda to šķirbu ciet un "klaboņa" nebija dzirdama...
skaļums mainījās atkarībā no spiediena, nevis apgriezieniem - tātad tukšgaitā mazāk varēja just, pie slodzes - vairāk. |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
Ziņots: Pir Nov 16, 2009 1:58 pm |
|
|
| Uldis rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | Tātad lieta tāada, kad motors auksts, motora kaut kas grab, cerams ka ne šhales, bet kad motors silts nekā negrab, skan kā butu jaskan. kas varetu būt pie vainas?  |
Nju nezin, kā izklausās tā tava grabēšana, bet savulaik man bija tā, ka auksts laida k-kur gar izpūtēju garām... biki tāda klaboņa izklausījās... kā uzsila motors, acimredzot, trubas izpetās un aizspieda to šķirbu ciet un "klaboņa" nebija dzirdama...
skaļums mainījās atkarībā no spiediena, nevis apgriezieniem - tātad tukšgaitā mazāk varēja just, pie slodzes - vairāk. |
Nu, pieliež skan taa trr, trr, piespid bišči gazes pedāli, skaļāķ dzird, bet kad motors, jau sacis slit, pilniba pazud taa skaņa. _________________ Put the pedal once make the floor shake...
|
|
|
|
 |
Uldis Jauniņais

Ziņas: 11 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Pir Nov 16, 2009 2:16 pm |
|
|
| ChewitS rakstīja: | | Uldis rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | Tātad lieta tāada, kad motors auksts, motora kaut kas grab, cerams ka ne šhales, bet kad motors silts nekā negrab, skan kā butu jaskan. kas varetu būt pie vainas?  |
Nu, pieliež skan taa trr, trr, piespid bišči gazes pedāli, skaļāķ dzird, bet kad motors, jau sacis slit, pilniba pazud taa skaņa. |
nja, tad tas nav tas... tad meklē citur vainu!
starp citu šāles man liekas skanēja pie noteiktiem abarotiem... ne tā? [tipa cerība vāl pastāv, ka tās nav šāles un kapitalka nav jātaisa ] |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
Ziņots: Pir Nov 16, 2009 2:21 pm |
|
|
| Uldis rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | | Uldis rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | Tātad lieta tāada, kad motors auksts, motora kaut kas grab, cerams ka ne šhales, bet kad motors silts nekā negrab, skan kā butu jaskan. kas varetu būt pie vainas?  |
Nu, pieliež skan taa trr, trr, piespid bišči gazes pedāli, skaļāķ dzird, bet kad motors, jau sacis slit, pilniba pazud taa skaņa. |
nja, tad tas nav tas... tad meklē citur vainu!
starp citu šāles man liekas skanēja pie noteiktiem abarotiem... ne tā? [tipa cerība vāl pastāv, ka tās nav šāles un kapitalka nav jātaisa ] |
Nu nezinu par, tām šhalem, bet nu diez vai, jo reali skan tikai kad pilniiba auksts, motors, kipa ja ara ir biijis virss +8 tad neskan, tikai pie kaut kādiem +5 un zemāk... sāk skanet. _________________ Put the pedal once make the floor shake...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|