|
 |
 |
| |
|
 |
| Chat lietderība - vajag to vai nē |
| Jā |
|
85% |
[ 6 ] |
| Nē |
|
14% |
[ 1 ] |
|
|
| Pavisam balsots7 |
|
|
|
| Autors |
Vēstule |
G35 Brigadieris

Ziņas: 396
|
Ziņots: Piek Jūl 20, 2007 4:37 pm CHAT ?!?? |
|
|
| man jau no paša sākum likās ka tas čats ne īpaši iederas... nepārprotiet tā nav slikta lieta... bet kaut kā galīgi neiet kopā ar foruma principiem - tas ir ar nepaliekošām vērtībām! tāpēc varbūt varētu apspriesties par tā jēgu un pielietojumu. |
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1009
|
Ziņots: Piek Jūl 20, 2007 4:46 pm |
|
|
| vajag. angel7.gif _________________ Nissan 350z / Yamaha FZS 600 Fazer
|
|
|
|
 |
cipis Meistars

Ziņas: 1028 Atrašanās vieta: Denmark
|
|
|
|
 |
author superaģents

Ziņas: 1179 Atrašanās vieta: Ezermala
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Piek Jūl 20, 2007 10:16 pm |
|
|
nenobalsoju, jo :
1. man piedur, ka chataa var aatri sabljauties ar kaadiem cilveekiem, ja pasaakums, vai kas taads notiek peedeejaa briidii.
2. man ljoti nepatiik tas, ka chats noeed forumu taadaa zinjaa, ka liidz forumam nonaak daudz mazaak (briizhiem arii deriigas )informaacijas.
taapeec, ja godiigi izlemt ir gruuti. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
G35 Brigadieris

Ziņas: 396
|
Ziņots: Piek Jūl 20, 2007 11:12 pm |
|
|
| Vikmanis rakstīja: | nenobalsoju, jo :
1. man piedur, ka chataa var aatri sabljauties ar kaadiem cilveekiem, ja pasaakums, vai kas taads notiek peedeejaa briidii.
2. man ljoti nepatiik tas, ka chats noeed forumu taadaa zinjaa, ka liidz forumam nonaak daudz mazaak (briizhiem arii deriigas )informaacijas.
taapeec, ja godiigi izlemt ir gruuti. |
tieši tā... bet tā kā šis savā būtībā ir forums ar čata iespēju nevis otrādi tad es teiktu ka čats būtu kaut kā jānogriež...
kā kompromisu varētu pievienot visiem skype username un kad ir kaut kāds pasākums, kur visi precizē laikus vai citus sīkumus, tad uztaisa conference chatroom iekš skype un viss notiekās... |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 7177 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sest Jūl 21, 2007 3:33 pm |
|
|
man piemeram darbaa nav skype. ja buutu, tad taa protams buutu atbalstaama ideja taisiit konferences. bet daljeeji chats arii notur cilveekus saitaa. gadaas arii svariiga informaacija, tomeer 90% bullshits un spama topiku piedziit liidz nemanjai - nu nez vai tas vajadziigs :/ itkaa daudzos forumos ir spama topiki un nav chats, bet reaali taa ir draza, kas vienkaarshi piedrazo forumu ar nelietojamu informaaciju.
man pat patiik, ka netiek lietots spama topiks, aktiivaakais varbut "es tevi redzeeju", forums informatiivi ir veertiigaaks, nesaturot taadas zinjas kaa "labriit", "chiu piu", "aaraa forsh laicinjsh" utt..
my 2c.
bet kompromisu shobriid neredzu
esmu 65% par chata atstaashanu.. |
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Otr Jun 10, 2008 1:35 pm |
|
|
veelos pacelt velreiz sho veco teemu. Uzskatu,ka chatu vajag nonjemt. vismaz kaadu laiku nonjemt, notesteet. a to forumaa neviens neraksta, jo chato, a jauni cilveki nechato jo nepaziist ar ko chato. tomer nav tas kas iedrukaat forumaa. + info iet secen forumam.
esmu par chata nahrenizeeshanu. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
PERSPECTIVE Brigadieris

Ziņas: 424
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1856 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Jun 10, 2008 9:59 pm |
|
|
| varbuut uzlikt vnk pogu saanos,kuru nospiezhot paraadaas chats? tad katrs pats izdomaa vai grib redzeet vai nee.. |
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Otr Jun 10, 2008 11:01 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | varbuut uzlikt vnk pogu saanos,kuru nospiezhot paraadaas chats? tad katrs pats izdomaa vai grib redzeet vai nee.. |
shaubos vai ko liidzees. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
|
|
|
|
 |
Filipsons Vietējais

Ziņas: 287 Atrašanās vieta: Canada
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Jun 10, 2008 11:53 pm |
|
|
japcar bez chata kaa akvaarijs bez uudens