| Autors |
Vēstule |
kristiano Jauniņais

Ziņas: 6
|
Ziņots: Cet Mar 05, 2009 1:12 pm celica pēdējais modelis ??? |
|
|
| Kādam varbūt ir īpašuma kāda celica pēdējias modelis , kas manu prāt nāca no 99.. labprāt papļāpātu, ir daži jautājumi... pm... |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4291 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
|
|
|
 |
milzis Jauniņais

Ziņas: 38
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Mar 15, 2010 1:29 pm |
|
|
| milzis rakstīja: | kādi "mīnusi" tai mašīnai priekš ikdienas lietošanas?
ar kuru mazāk problēmu 1zz vai 2zz?
p.s. celicaclub.lv biju.nepatika.  |
panterinai bija taads. iebrauca risees un rezultaata uzmeta frontaalo kuuleni siikaa brauc ar taadu. VV kaadreiz brauca ar GT-S.. |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

Ziņas: 1965
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Pir Mar 15, 2010 2:20 pm |
|
|
Mashiina bij laba. T-sports manaa uztveree ir tiiri ok aparaats. motors bija tiiri dziivs, iipashi virs 6.5k ja nemaldos, kad sleedzaas iekshaa "vtecs". ritoshaa dalja norm, nekadu probleemu. Kaa visi japaanji, diezgan plastmasiigs salons un gruuti sakjert riktiigu maajiigums sajuutu salonaa, iipashi ziemaa, kad aizmugureejais stikls aizsalst NO IEKSHPUSES!!. Ziemaa aizmuguree seedeet ir vnk naave - priekshaa seedoshie cepjaas no zharona, aizmugureejais vnk salst nost - true story
Kaa priekshpiedzinjas, mazlitraazhas auto man vinsh patika un esmu parliecinats, ka vadiibas zinjaa ir jautraaks par dazhiem kjipa normaliem rwd un 4wd aparatiem. Vienu motoru paspeeju arii nokaut, kas liecina vai nu par to, ka es mashinas baigi apbizhoju, vai par to ka vinji tomeer ir diezgan trausli. Za to jaunu, no japanju versijas ieksh LT pa 200ls iekjeeru un nakts gaitaa ieopereeja jau iekshaa un viss ok
aaa, beibeem baigi patiik shitas modelis  _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
|
|
|
 |
VilksToyota Jauniņais

Ziņas: 10
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Aug 10, 2010 12:41 pm |
|
|
| VilksToyota rakstīja: | Zin ka ir Pantera man liekas ka man ir tava veca gen7 un es vinju esu pacelis no mirushajiem  |
LooooooL
bildes studijā!  |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

Ziņas: 1965
|
|
|
|