japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

celica gt-four
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto.
Autors Vēstule
tolstij
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 139

ZiņaZiņots: Sv Jan 09, 2011 9:55 pm   celica gt-four  
par cik ar iepriekshejo pilnpiedzinju nobraucu tikai nedelju un sabliezu, tad nolemu ka kaut kad tomer ir jaiemacas ar to braukt.
ieguvu sava ipashumaa 1992.gada st185

viss kas shim auto ir remontets, viss ir japartaisa Laughing reali defektu ka tadu nav, ir tikai bijis nepareizs remonts, par izpludi kas tur bija uzmetinata vispar var diezgan ilgi smieties. nu tas ir psc meistars bijis kas sho auto remonteeja, bet nu poh, sakopshu Smile
no mazdas palika kosei diski, uzliku koijotam

saliku JBL 3 komponentu akustiku priekshaa, magnetola pioneer p77,

savilku muzikai visus vadus jaunus, aizmugure skaljrunjus izlidinaju araa, nav vinji tur vajadzigi. skaljrunjus baro Alpine pastiprinatajs

tas finieris bagazhniekaa tiks parvilkts ar melnu dermantinu, tagad ir nedaudz par aukstu lai liimeetu, un subim vel tilpums jaizgatavo.
Smile

lai pa dienu var braukat ar nolaistiem lukturiem, dabuju vw passat miglas ar sasistiem stikliem, stiklus izvacu vispar ara lai paliek tikai leecas, un tajas ieliku kjiinieshu ksenonu

interkuulerim iemetinats flancis prieksh blitz bova, bet tas pagaidaam nonjemts lai netraucee metinaat izpluudi. buus 3" izpluude saakot ar turbinu,un bus tikai viens bundulis galaa, Borla XR1. izmantoju parastaas izputeju trubas
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 12:10 am    
super!

kas ar turbo? ar 3" izpluudi nebuus taa ka nekontroleejams boosts?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
tolstij
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 7:24 am    
turbina standarta, par boostu vel nezinu. es vinju tapat ar mbc uzskruveshu lielaku, ta jau maniis Laughing http://www.gtfours.co.uk/ par nekontrolejamu boostu nav ne vaarda Rolling Eyes
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 8:16 am    
"2 1/2" restrictor may be needed if you go for a 3" exhaust and decat to prevent boost creep"

pieregjistrejies alltrac.net, man liekas tas ir lielaakais st185 forums.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 8:23 am    
p.s. steidzami met virsuu RC/CS bampēeri Laughing

celicaclub.lv ir lieltotājs WALA, viņš savulaik taisīja šķiedras kopiju RC bamperim, tā arī laikam nekur nesanāca pielietot un manliekas ka pat baltā krāsā bija!
ParaTr00per
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 421

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 8:41 am    
tolstij rakstīja:
turbina standarta, par boostu vel nezinu. es vinju tapat ar mbc uzskruveshu lielaku, ta jau maniis Laughing http://www.gtfours.co.uk/ par nekontrolejamu boostu nav ne vaarda Rolling Eyes

es taa saprotu, ka uz pavasari buus pieejama viena laba celica ar nokautu motoru detaljaas... :shura:

motorists

Ziņas: 4422
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 8:48 am    
man liekas, ka tā sēlika jau tagad pieejama ar nokautu motoru vienā veselā-detaļām Laughing

Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 6:12 pm    
tadu bamperi gribu, bet parak daudz kas iesakts tam auto. bamperis nedaudz veelaak. nonjemu karteri, gribeju iztirit elljas sprauslas par cik turbo motoram vinjaam liela noziime, pie viena shales profilaksei nomainiit, jagaida tagad kad atnaks lai var salikt atpakalj.
tolstij
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 6:13 pm    
ParaTr00per rakstīja:
tolstij rakstīja:

es taa saprotu, ka uz pavasari buus pieejama viena laba celica ar nokautu motoru detaljaas... :shura:
kapeec domaa ka laba? Laughing
Panterina
Supergirl

Ziņas: 2106

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 6:52 pm    
Vai tad šī nav kādreizējā PR autocentra celica?
Kāpēc tad rakstīts, ka viss remonts pilnīgi garām?

Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 7:06 pm    
nezinu tadu autocentru. bet izskataas ka kaut kaadaa garazhaa alkohola reibumaa tika skruuveeta, un pats sliktakais ka nokrasota arii tikpat labi kaa saskruveta :doh:

ir vel viena balta gt4, man vnz ZO- 26, tai ZD-26 Smile pirms neilga laika tirgojaas ar turbinas defektu
Panterina
Supergirl

Ziņas: 2106

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 7:08 pm    
tolstij rakstīja:
nezinu tadu autocentru. bet izskataas ka kaut kaadaa garazhaa alkohola reibumaa tika skruuveeta, un pats sliktakais ka nokrasota arii tikpat labi kaa saskruveta :doh:

ir vel viena balta gt4, man vnz ZO- 26, tai ZD-26 Smile pirms neilga laika tirgojaas ar turbinas defektu

ā, man liekas ka tā bija ZD26 Wink numuri ļoti līdzīgi Wink

Specnaz
Specnaz

Ziņas: 683

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 8:09 pm    
Viena no iepriekšminētejām celicām pirms ~30min uz brīvībenes pie matīsa tirgus manīta
tolstij
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 9:42 pm    
iesaakts downpipe, iemetinata vitne prieksh wideband zondes
un shads mufflers pagashnedelj nopirkts Smile ilgi mekleju bunduli ar 3" ieeju bet negribejas sutiit, atradu adparts.lv ljoti labu Magnaflow, bet ~120ls par bunduli negribejas atdot, viens porsche kluba biedrs iztirgoja savu turbo projektu un ieguvu salidzinoshi leti sev vajadzigo detalju Smile

zinu, metinajuma shuves kriminalas Laughing bus jasliipee, labaakas vareshu veidot kad elektribas skapii automatu nomainishu lai nesledzas ara pie lielakas stravas

bovs arii "piemuureets"

silikona shljaukas no adparts, vecaas bija saplaisajushas, vakuuma shljaucinjas motora vadibai ari parvilku visas jaunas silikona, tas bija pirms tam noglushiitas gandriz visas :doh:
tolstij
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Cet Jan 20, 2011 9:46 pm    
Bo, nu kursh tev lika runaat par to bamperi, taa jau ir kur naudu likt Laughing

ja godiigi esmu ljoti parsteigts par bampera kvalitati, taisiits RLM. tieshaam ljoti labi nostradats. bampers ir ljoti biezs un stingrs. ir uzveidota normala vieta prieksh vnz. pie vizuaaliem uzlabojumiem buus vel flanchi gan priekshaa gan aizmuguree un obligati seedinajums. nuu un kaut kad gribu lai Rolis no honda kluba man vinju parkraso lexus baltaa krasaa, bet tas laikam nebus driiz, diezgan padargs prieksh manis tas pasakums, bet gribu lai tieshi vinsh kraso
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto. Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Lapa 1 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv