japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

celica gt-four
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto.
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Jan 20, 2011 10:00 pm    
jee, apsveicu!
ko ar balku dariiji? ieliki RC tipa, sazaagjeeji veco, vai bez balkas brauksi? ja atminja nevilj, man kkur jaabuut RC balkai kaadaa no vecajiem dziivokljiem Laughing

tad nakamais projekts - FMIC Smile ja kas man trubas palikushas no subaru komplekta, vienu vasaru pielaikoju:

pelni naudu, shitam auto apetiite nezuud :shura:
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
tolstij
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 139

ZiņaZiņots: Cet Jan 20, 2011 10:15 pm    
balka vel taapati, bamperis tikai pielaikots, pat pieskruvets nav. vispar divi varianti, vai nu sazageshu savejo balku vai nu nedariishu neko ar vinju. no dzeses viedoklja bus tieshi tas pats kas ar veco bamperi taa kaa tas principaa poh. ja to rc balku var pa kapeikaam dabuut tad varetu nomainiit. ko vispar noziimee rc? cs-carlos sainz, a kas ir rc?? Rolling Eyes Laughing
frontalais kuuleris toch nebuus, paliks shis pats interheater Laughing

jaa un nakamais projekts ir pabeigt izpludi kuru es jau otro menesi veidoju Mad Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Jan 20, 2011 10:48 pm    
nu es pamekleeshu to balku, taa vispaar ir WALA`s balka. bet ja vecaa iipashi aaraa nereegojas un netraucee bamperim tad var astaat. es saveejam neliku, jo tad automaatiski jaaatsakaas no migliniekiem, kas defaultaa stiprinaas pie balkas..
interheater sux Smile varu piedaavaat ventilatoru ko uz interhiitera vismaz uzlikt un pagarinaat dziivi motoram.. es jau uzmetu ARC cuuleri, bet nu vinjam virsuu ventilators iisti neliida, pats jau pret kapotu spiedaas..
nu ja sagribas papildus ~20-30zs, tad vasaraa var pagriezt turbiinu uz leju (iisteniibaa nav tik gruuti kaa likaas) un uzmest dajebkaadu kuuleri priekshaa. bet tad atkal vaig kapotu ar caurumu uz otru pusi (piem karbona -20kg) utt. iespeejas ir neizsmeljamas, ja veel nauda tikpat buutu :shura:
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
tolstij
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Piek Jan 21, 2011 12:38 am    
nekas vinjam nenotiks deelj taa heatera Laughing buus pastaaviigs afr un knock monitorings, es vienkaarshi neljaushu vinjam mirt Laughing
zini ja likt vinjam griezties ar tiem pat 204zs jau buutu pavisam labi. mes te pa prikolam chomu mashiinaam ar gtechu jaudas pamerijaam, nu tas ir psc. nevienam pat tuvu stock jaudai nav Laughing

vispar gribu pameginat tam top mountam stiklaskiedras tadu ka paklajinju pabazt apakshaa, lai no motora vinju nesilda tik daudz, gaitaa vinjam vajadzetu diezgan labi dzeseet delj taas milziigaas luukas ja vien apaksha nebutu karsta.

kaa jastav tam mazajaam luukaam uz kapota? tapat kaa lielajai tjipa lai rauj iekshaa gaisu vai preteji lai velk araa? man ir uzlikts lai rauj iekshaa, bet k-kapec domaju ka vajadzetu buut otradak Rolling Eyes
tolstij
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Piek Jan 21, 2011 12:41 am    
ja balka ir un leeti var dabuut tad panjemtu, ja tas butu letak kaa manejo griezt Laughing

ARC pardod? jeb kopaa ar auto atdosi?
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Piek Jan 21, 2011 1:26 am    
mazaas luukas uz aizmuguri - rauj gaisu aaraa no motortelpas, tur jau taa spiediens pietiek.
arc paardodu. daargi Laughing alltrac.net iemetu tirgoties. baigi labs kuulers, bet vinjam toch vaig to suudu apakshaa uztaisiit vai ventilatoru, jo vinjsh daudz aatraak novada siltumu, taatad arii propkaas daudz aatraak uzkarst.
stock kuulerim ar vaig ventilatoru un apakshaa kko uzmistarot, tik hujova tur, jo vaig lai svechvadiem netraucee un pie reizes neuzkraaj uudeni un laizh daudz gaisa garaam..
Artis
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 15

ZiņaZiņots: Sv Mai 22, 2011 7:08 pm    
kas te jauns? Smile
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto. Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2
Lapa 2 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv