|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10689 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Jan 20, 2011 10:00 pm |
|
|
jee, apsveicu!
ko ar balku dariiji? ieliki RC tipa, sazaagjeeji veco, vai bez balkas brauksi? ja atminja nevilj, man kkur jaabuut RC balkai kaadaa no vecajiem dziivokljiem
tad nakamais projekts - FMIC ja kas man trubas palikushas no subaru komplekta, vienu vasaru pielaikoju:
pelni naudu, shitam auto apetiite nezuud  |
|
|
|
 |
tolstij Vietējais

Ziņas: 139
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Jan 20, 2011 10:48 pm |
|
|
nu es pamekleeshu to balku, taa vispaar ir WALA`s balka. bet ja vecaa iipashi aaraa nereegojas un netraucee bamperim tad var astaat. es saveejam neliku, jo tad automaatiski jaaatsakaas no migliniekiem, kas defaultaa stiprinaas pie balkas..
interheater sux varu piedaavaat ventilatoru ko uz interhiitera vismaz uzlikt un pagarinaat dziivi motoram.. es jau uzmetu ARC cuuleri, bet nu vinjam virsuu ventilators iisti neliida, pats jau pret kapotu spiedaas..
nu ja sagribas papildus ~20-30zs, tad vasaraa var pagriezt turbiinu uz leju (iisteniibaa nav tik gruuti kaa likaas) un uzmest dajebkaadu kuuleri priekshaa. bet tad atkal vaig kapotu ar caurumu uz otru pusi (piem karbona -20kg) utt. iespeejas ir neizsmeljamas, ja veel nauda tikpat buutu  |
|
|
|
 |
tolstij Vietējais

|
|
|
|
 |
tolstij Vietējais

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Jan 21, 2011 1:26 am |
|
|
mazaas luukas uz aizmuguri - rauj gaisu aaraa no motortelpas, tur jau taa spiediens pietiek.
arc paardodu. daargi alltrac.net iemetu tirgoties. baigi labs kuulers, bet vinjam toch vaig to suudu apakshaa uztaisiit vai ventilatoru, jo vinjsh daudz aatraak novada siltumu, taatad arii propkaas daudz aatraak uzkarst.
stock kuulerim ar vaig ventilatoru un apakshaa kko uzmistarot, tik hujova tur, jo vaig lai svechvadiem netraucee un pie reizes neuzkraaj uudeni un laizh daudz gaisa garaam.. |
|
|
|
 |
Artis Jauniņais

Ziņas: 15
|
|
|
|
 |
|