japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Bremžu supporti ķīlē
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10688
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Mai 08, 2008 11:37 pm   Bremžu supporti ķīlē  
Vakar sāka atkal ķīlēties priekšējais kreisais rats. Jau bija tāds gļuks pirms kāda mēneša, bet bez bremzēšanas tiku līdz Limbažiem, tur ar senci izjaucām, iepilinājām biš bremžu eļļu iekš vadīklu gumijām un bij ok. Lielo cilindru kautkā nesanāk izkustināt, nevar saprast vai staigā vai ne, bet laikam jau staigā, jo viena vadīkla nekustējās un kad ieeļļojām, tad bija ok. Bet vakar atkal sāka bremzēties un šodien pavisam. Tākā visi veikali slēgti, no atvērtajiem tikai Favorītā bija kautkādi varianti remkomplektiem, tad turpat noparkojos, un darbojos. Norāvu ratu. vadīklas ar grūtībām, bet ar pirkstiem varēja iekustināt. Neko, izņēmu visu ārā, notīrīju. No lielā cilindra gumiju neizdevās dabūt nost, īpaši nepielietoju spēku. Mazās piļņiku gumijas aiznesu uz favorītu salīdzināt, viņiem uz vietas bija tāds komplekts kas man neder, vismaz gumiju diametri ir mazāki. Nu neko, paņēmu pie viņiem kautkādu Castrol grafīta smēru, pārdevējs speciāli vēl aizgāja paprasīt uz servi, ko viņi lieto, kad iesmērē bremzes un tad ieteica tieši grafītu. Iesmērēju, nu viņš tāds biezs, vadīklas tā mazliet grūtāk kustas nekā ar bremžu eļļu, bet kustās. BET. pēc minūtes nekustās, vispār. kad ar spēku iekustina, tad atkal kustās. atstāj uz minūti - atkal ciets. WTF? varbūt tieši šo grafīta smēru šeit nedrīkst lietot :/ Nu neko, mazliet vēl pasmērēju zem lielā cilindra gumijas, riktīgi sasmērēju tās vadīklas un skrūvēju visu atpakaļ. Itkā ok, bet nav ok. nebremzējas tik traki kā iepriekš, kad izspiež bremzes kārtīgi, atlaiž tāpat, bet tomēr ne līdz galam. no deglava/g.astras Maximas atbraucu līdz stabu ielai un rats atkal uzkarsis no bremzēm. WTF. :/
klāt dažas bildes.. (nepiesieties rūsai Laughing)

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
ArchD
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 54
Atrašanās vieta: Ielaas

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 1:23 am    
mosh atgaisot un cilindru iespiest, chut chut dziljaak, katraa zinjaa man liidz galam iet (pilniigi liidz galam - gumijas saakumam) supports taada pasha tipa,

Izmantojot izdeviibu varbuut kaads ir jaucis aizmugureejos supportus, probleema ir, ka ruchniks paarlec, kad ar aamuru iesit iekshaa (uz leju) ruchnika sviru tad norm, bet kaa iznaak uz augshu taa chav, shodien
TA zabrilji deelj taa prikola, izskataas ka kautkaas kjiilis/distanceris supportaa iekshaa vareetu buut aizgaajis pie teeviem.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
jnk
motorists

Ziņas: 630

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 7:23 am    
es pat to visu palagu nelasīju.
izjaukt, iztīrīt, salikt un viss aizies kā smērēts.
pie mūsu sāls apstākljiem veciem auto reizi gadā vai varbūt slinkākiem reizi 2 gados šo visu vajadzētu izdarīt.
un izjaukšana ir, kad izspiež cilindrīti pilnībā ārā, nevis tiaki daljēji. pilnībā - tas ir tā, ka viņu var paņemt rokā Wink

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 8:53 am    
kad izspiezh cilindru (lielo, nesaprotu kaapeec VISI vinju sauc par cilindriiti Laughing) ellja ar naak aaraa? jaanosprosto shljauka? esmu apnjeemies tuuliit pa dienu iet otreiz izjaukt. un otrs kaa dabuut laukaa to suuda lielo gumiju ap cilindru???? veikalaa bija no citas celicas supporta remkomplekts, tur bija nu taada ogromnija apalja stieple kas laikam piespiezh to gumiju pie malaam.. varbuut iznjemot cilindru buus vieglaak arii gumiju iznjemt? sorry, esmu tikai mazos cilindriishus (piljnjikus/vadiiklas) jaucis.. un vispaar pirms gada nebija mashiina - nezinaaju ne kas ir supporti, ne kas interkuulers, ne shaales ne drosele. es zinaaju kur jaalej stikla shkjidrums un kur benziins Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
author
superaģents

Ziņas: 1190
Atrašanās vieta: Baloži

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 9:57 am    
Njā, mistika tev tur! Confused

P.S. Nopērc jaunāku auto! Wink Twisted Evil
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
jnk
motorists

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 10:07 am    
BriinumsBo rakstīja:
kad izspiezh cilindru (lielo, nesaprotu kaapeec VISI vinju sauc par cilindriiti Laughing) ellja ar naak aaraa? jaanosprosto shljauka? esmu apnjeemies tuuliit pa dienu iet otreiz izjaukt. un otrs kaa dabuut laukaa to suuda lielo gumiju ap cilindru???? veikalaa bija no citas celicas supporta remkomplekts, tur bija nu taada ogromnija apalja stieple kas laikam piespiezh to gumiju pie malaam.. varbuut iznjemot cilindru buus vieglaak arii gumiju iznjemt? sorry, esmu tikai mazos cilindriishus (piljnjikus/vadiiklas) jaucis.. un vispaar pirms gada nebija mashiina - nezinaaju ne kas ir supporti, ne kas interkuulers, ne shaales ne drosele. es zinaaju kur jaalej stikla shkjidrums un kur benziins Laughing

es arī nezinu, kāpēc sauc pamazināmā formā, kautkāda pensionāru leksika laikam iegājusies Smile
ellja tecēs, bet lēnu un par to var neuztraukties. ja tu runā par cilindra gumiju, tā ir tāda kantaina, viņu var arī necensties ņemt ārā no gropes, var pagrozīt, lai no apakšas nāk netīrumi ārā, bet to tur, visticamāk, nebūs.
cilindru pēctam būs pagrūti ielikt atpakalj, jo tur ir ljoti precīzi viss, jāmēģina _taisni_ un lēnītēm iebīdīt, spēku nepielikt.

pēctam bremzes būs jāatgaiso, parasti gan ar tecināšanas metodi pietiek - salejam pietiekoši šķidruma un ar valjēju atgaisošanas skrūvi gaidām, kad beigs burbuljot. pēc tādas metodikas man nekad nav bijusi vajadzīga pumpēšanas atgaisošana, bet vienmēr drošības pēc pārbaudi Wink

kautkā tā. vispār viss tas, ko rakstīju, imo ir arī iekš toyotas manuālja..

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 10:34 am    
hmm, vai sheit ir redzama taa atgaisoshanas skruuve? Laughing Laughing ir vinju iespejams kautkaa dabuut valjaa? un cik daudz jaagriezh?
bljin, ka tik es nepalieku bez auto... bremzhu shkjidrums pofig kaads?

Māris
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 50

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 10:54 am    
BriinumsBo rakstīja:
bremzhu shkjidrums pofig kaads?

Tur kur jaalej bremzhu shkjidrums uz korkjiisha vajadzeetu buut. Parasti DOT3 vai DOT4 (cik es esmu saskaaries ar to)
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 10:59 am    
nu DOT4, bet var jaukt kopaa ar veco ja?
Māris
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 50

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 11:05 am    
BriinumsBo rakstīja:
nu DOT4, bet var jaukt kopaa ar veco ja?

Protams Wink
jnk
motorists

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 11:33 am    
BriinumsBo rakstīja:
hmm, vai sheit ir redzama taa atgaisoshanas skruuve? Laughing Laughing ir vinju iespejams kautkaa dabuut valjaa? un cik daudz jaagriezh?
bljin, ka tik es nepalieku bez auto... bremzhu shkjidrums pofig kaads?

atgaisošanas skrūve ir tas pipsis ar caurumu galā Laughing
neiesaku to darīt pie darba, atgaisošanas skrūve mēdz arī nolūzt, jo ir no alumīnija, betnu tas ir worst case Wink dažreiz, ja nenāk valjā, var mēģināt mazliet pagriezt ciet virzienā un tad atkal valjā.
var liet arī DOT5.1.
3, 4 un 5.1 atšķiras tikai pēc higroskopiskuma, jo lielāks cipars, jo labāka.

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 11:56 am    
somebody kill me..

hmm, a kaa tas bleeders straadaa? vinju pagriezh bish un naak aaraa pa to galu, vai arii jaaskruuvee pavisam nost?
ArchD
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 54
Atrašanās vieta: Ielaas

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 11:56 am    
taapat kaa kraans virtuvee, kad paarstaaj naakt burbulji un ir stabila struukla tad tipa atgaisots.
Renegāts*
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 17

ZiņaZiņots: Piek Mai 09, 2008 12:29 pm    
bremzu cilindrs ja ir apruuseejis, tad jaapeerk jauns. taa vismaz arzemju forumos saka. puleet nepaliidzot jo apruusee atkal, utt.

agaisoshanas skruvi pirms tam notiiri ar draashu birsti un appuut ar wd 40, tad nevajadzeetu buut probz.
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Mar 19, 2009 2:55 pm    
Renegāts* rakstīja:
bremzu cilindrs ja ir apruuseejis, tad jaapeerk jauns. taa vismaz arzemju forumos saka. puleet nepaliidzot jo apruusee atkal, utt.

agaisoshanas skruvi pirms tam notiiri ar draashu birsti un appuut ar wd 40, tad nevajadzeetu buut probz.

taa laikam izskataas. tas pats kreisais cilindrs atkal saaka spruust, atkal noruuseejis, baigaas poras vinjam jau izdziitas :/ shoreiz ar visiem remkomplektiem sataisiiti abi prieksheejie supporti, bet nu jaa.. kur dabuut to lielo cilindru?
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Lapa 1 no 3

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv