japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Bremzhu_disku_krasoshana

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Vizuālie uzlabojumi
Autors Vēstule
Guerilla
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 2

ZiņaZiņots: Pir Okt 06, 2008 9:27 pm   Bremzhu_disku_krasoshana  
http://www.extremeautoaccessor.....ction=1243
rokoties netaa uzrakos shaadam pasaakumam,vai kaadam ir pieredze ar bremzhu diskukrasoshanu?labpraat nokrasotu saveejai,savaadaak biki rusty..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Pir Okt 06, 2008 10:08 pm    
uzrakstiits ir tik greizi, ka pat atbildeet negribaas. es gribu redzeet kaa tu pabrauksi ar nokraasotiem BREMZHU DISKIEM! Ja tu runaa par supportiem, tad nekaa mega sarezgjiiita nav un kraasu arii nav nepiecieshamiibas pirkt kkaadu mega speciaalo no interneta. panjem, izjauc supportu, ciitiigi paarej paari ar draashu birsti, taa lai spiid un laistaas un tad ar vairaakaam kaartaam puut kraasu. kraasu baloninji jebkuraa autoprechu veikalaa kaadaas kraasaas vien tiik...

1x esmu sho pasaakumu veicis, ljoti sen gan.... bet nu kopaa aiznjeema uz 2 mashiiinaam 2 x 0,7l un lielaako dalju nakts, bet nu tureejaas peec tam liidz naakamajam gadam bez problemam Laughing
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Pir Okt 06, 2008 11:02 pm    
Neesmu neko dzirdeejis par disku krasoshanu, un uzskatu, kad tas ir pilniigi bezgaumigi un nevajadziigi... Runajot par suportiem, tas ir elementari, pats esmu krasojis neko nenemot nost, bet tur gan nederes vikmana variants ar 0.7 pie rokas Mr. Green Tas var beigties nepatikami, jo vajag loti uzmanigi darboties, lai netiek uz diska kraasa. Es krasoju ar specialu kraasu, kuru kraso virsu vilcieniem, tada speciigi oranzha/sarkana krasa. Pats galvenais, kad taa krasa neiet nost un turas perfekti, pa gabalu var redzeet jau, visi vienmeer jautaja, kur tadu kraasu var dabuut, bet veikalos nenopirkt tas tochna. Labi atpakal ie teemas... protams daudz forshaak ir nonemt to visu uzparikti un tad kraasot. Nekaa sarezhita nav, ja rokas neaug no pakalas un acis pareizi rada, rokas nedreb var mierigi kraasot Wink

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10688
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Okt 07, 2008 8:55 am    
linkaa var redzeet "caliper paint" taatad runa iet par supportiem. pie reizes var diskiem paariet paari ar birsti/smilshpapiiru, var arii piekraasot centra izvirziijumu, kam nav saskarsmes ar bremzeem. vai arii elementaari aiznes pie virpotaaja un uztaisiis tev disku spiidiigu kaa jaunu. ventileejamiem gan iekshas ir izruuseejushas, kur netiek klaat, bet vizuaali to nevar redzeet nenonjemot ratu Smile
par supportiem runaajot, vnk googlee "caliper repaint" vai tamlidzigi.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Otr Okt 07, 2008 10:29 am    
njaa nu taa krasa droska tjipa ruusi un karstumam domata speciala, lai ilgak stav virsu, nu es nokrasoju ar hammerit pagaidam viss ok nekas nenak nost!

nonemu visus suportus, trumuļus izjaucu pa daļām ar fleksi un drāšu rulli galaa nosmirģēlēju spīdīgus kā jaunus Smile jo ar roku birstet man liekas tas ir vājprātīgs darbs bet ja ir blakus 0.7 tad to var dariit Laughing ...

pec tam protams attaukot un vairaakas kartas nopūst visu, jap izmantoju baloniņus tagad ir hammeritam taadi un liec kopaa, jaa diskiem ir viena vieta ko nepamaniju ka prasās izvirzijumu ari nokrasot! Pie reizes var bremžu šķidrumu nomainīt Smile

Almost King

ZiņaZiņots: Pir Mar 02, 2009 8:47 am    
Došu padomu Smile ... pēc ziemas hammerit neizturēja vis norūsēja Laughing ... tagad mēģināšu jaunu fišku Razz

ņemšu atkal 0,7 Laughing notrīšu un tad skābo grunti apakšā un tad hammerit, jeb da jebko ,,, hammerite jau labāk tomēr!

Vietējais

Ziņas: 136
Atrašanās vieta: RĪGA

ZiņaZiņots: Otr Mar 24, 2009 1:59 am    
Vislabākais variants tomēr nebūtu visu izjaukt un ar pulverkrāsošanu!?
Jo to tochna tik viegli nost nedabūt!
daily
Almost King
Almost King

ZiņaZiņots: Otr Mar 24, 2009 8:27 am    
notrinu visu kaa jaunu Smile ... ataukoja man dzeki, uzputa skābo grunti, pēc manas krasas koda taisitu krasu glasgorite uzputa to un tad vel laku pa virsu , gaidisim skatisimies cik ilgi turees Smile

Jauniņais

Ziņas: 19
Atrašanās vieta: Rīga/Oslo

ZiņaZiņots: Otr Mar 24, 2009 11:05 am    
daily rakstīja:
Došu padomu Smile ... pēc ziemas hammerit neizturēja vis norūsēja Laughing ... tagad mēģināšu jaunu fišku Razz

ņemšu atkal 0,7 Laughing notrīšu un tad skābo grunti apakšā un tad hammerit, jeb da jebko ,,, hammerite jau labāk tomēr!

es pagājušā pavasarī savai ludei nokrāsoju ar hammeritu - nebij laika pulverkrāsošanai Rolling Eyes pagaidām nekas ārā nelien. rūsu notīriju ar drāšu birstu rullīšiem, pieskrūvē urbim - diezgan ērti un salīdzinoši ātri - pie normāliem darba apstākļiem ap 2h uz suportu pīpējot.

p.s. es zinu dažus, kas LV krāso Laughing Laughing Laughing
biuža te: http://www.hondaclub.lv/forums.....php?id=621
bet biužas autors pārstāv vienu citu LV auto formāciju, ne LHK.

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Vizuālie uzlabojumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv