| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10688 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 9:23 am Bremzes kluchi utml |
|
|
gerai gerai
Tā kā Andis man mēģināja iestāstīt ka SW20 kluči ir tādi paši kā ZZ, varbūt padalieties ar infu, kur viņus dabūt? favorītā/grosā kāds ir meklējis? vai tikai no ebay / pasūtījumiem? pat mūziku klausoties jau var dzirdēt kā strīķējas, šodien pat atteicos uz darbu braukt vaig aizmugurējos.. PR86 katalogā atrada tikai Ferodo komplektus, lētie pa 14, normālie pa 28ls, bet ar jāpasūta un hvz kad būs..
Pēdējo labojumu veicis BriinumsBo Cet Jun 30, 2011 1:52 pm; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 9:37 am |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | gerai gerai
Tā kā Andis man mēģināja iestāstīt ka SW20 kluči ir tādi paši kā ZZ, varbūt padalieties ar infu, kur viņus dabūt? favorītā/grosā kāds ir meklējis? vai tikai no ebay / pasūtījumiem? pat mūziku klausoties jau var dzirdēt kā strīķējas, šodien pat atteicos uz darbu braukt vaig aizmugurējos.. PR86 katalogā atrada tikai Ferodo komplektus, lētie pa 14, normālie pa 28ls, bet ar jāpasūta un hvz kad būs.. |
tikai atceries, ka tev priekshaa ir lielaas bremzes, ne taadas, kaa visiem eiropas sw20...
edit:
reku prieksheejie kluchi 30ls _________________ ⇐ ЯƎVO ƎVOM
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 12:50 pm |
|
|
| man priekshaa norm bremzes, vaig aizmuguree mainiit.. kas attiecas uz Fensport, gan jau taas ir taas pashas Ferodo vai noname kalotkas.. + shippings veel un gaidiishana.. |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4422 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
s1rma1s mini-spamer

Ziņas: 78
|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 2:50 pm |
|
|
??? Green???
Yellow vai minimums Red |
|
|
|
 |
Flaco Vietējais

Ziņas: 188
|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 3:14 pm |
|
|
| kurš reāli ir ar yellow braucis pa ielu? |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 3:23 pm |
|
|
kaa ir jaabrauc, lai ar standarta bremzeem nepietiktu? juus nepaartraukti dzeeshaties 200->0? man ne mr2, ne volvo, ne impreza, ne foris nekad nav atteikushies apstaaties, arii peec pusstundas 333. un ar visu manu nikji bremzeet ar kreiso kaaju liikuma ieejaas mosh tomeer braukshanas stils jaapamaina, nevis bremzes?
visi shitie "spoooorta" kluchi ir sameeraa aatrs celjsh uz tolmetu, tie labi straadaa tikai uzsilushi. un visbiezhaak probleemas apstaaties kaa reizi ir negaidiitas un pie ne paaraak lieliem aatrumiem, taa kaa sildiit bremzes nebuus laika
mashiinai, ar kuru brauc pa ielu, kluchus, kas vislabaak straadaa tieshi auksti un slapji. paareejais ir raspaljcoffkai pie spices...  _________________ ⇐ ЯƎVO ƎVOM
|
|
|
|
 |
s1rma1s mini-spamer

Ziņas: 78
|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 3:29 pm |
|
|
| cik apļus tie standarta kluči iztur pa Biķerniekiem vai 333? |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 3:51 pm |
|
|
nepiesaarnjojiet mr2 topiku, var tak jaunu uztaisiit teh sadaljaa  |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 3:55 pm |
|
|
| s1rma1s rakstīja: | | cik apļus tie standarta kluči iztur pa Biķerniekiem vai 333? |
bikjerniekos neesu bijis, tur aatrumi ir par lielu nedugotam auto - man tomeer ir 2 beerni, kas gaida teeti maajaas.
trijniekos var braukt to pusstundu mieriigi. vienkaarshi bremzeet vajag mazaak - aatraak pabrauksi...
sheit runa ir par *ielas* auto - auto, ar kuru tu brauc pa koplietoshanas celjiem, arii satiksmee pilseetaa. pa trasi tu nobrauksi <1% no taa, ko tu nobrauksi pa ielu. tas noziimee, ka 99% laika tevi tie "spooooorta" kluchi vairaak apdraud, nekaa glaabj. turklaat trasee negaidiitas situaacijas meedz buut retaak, tur braukt ir prognozeejamaak kaa uz ielas. un ja tu izlidosi no liikuma trijniekos, tam buus daudz mazaakas sekas, nekaa ja tu nepaspeesi nobremzeet pie gaajeeju paarejas vai pie dzeltenaas gaismas.
edit:
oops ganjau admini aizmetiis postus, kur vajag  _________________ ⇐ ЯƎVO ƎVOM
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4422 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 6:23 pm |
|
|
Es arī domāju, ka ar OEM pilnīgi pietiks, bet tā nav. 333 slodze vairāk ir uz riepām, jo ātrumi mazi, bet līkumu daudz. Biķerniekos ir lielāki ātrumi, taisnāki gabali, mazāk uzkarst riepas, jo nav vislaik aktīvi jāgroza rulis, toties taisnes beigās ir ļoti struaji jābremzē.
333 nekad man nebija uzkarsušas bremzes, bet riepas kļuva par galertu, vakar riepas bija pilnīgi normālas, saķere laba, bet no bremzēm nāca zili dūmi  _________________  |
|
|
|
 |
Flaco Vietējais

Ziņas: 188
|
Ziņots: Tre Jun 15, 2011 9:05 pm |
|
|
| s1rma1s rakstīja: | | cik apļus tie standarta kluči iztur pa Biķerniekiem vai 333? |
25 min uz s2000 |
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 492 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
|
|
|
 |