japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Boulinga turnīrs auto klubiem 2011
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi
Autors Vēstule
Helix
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 16

ZiņaZiņots: Tre Okt 12, 2011 1:07 am   Boulinga turnīrs auto klubiem 2011  

Sexy Time

Ziņas: 2236
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Tre Okt 12, 2011 10:23 am    
kas būs treniņš? Varbūt a varu uzmest.

iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10688
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Okt 12, 2011 10:25 am    
protams ne man vienīgajam paceļas jautājums - kāpēc tik lielas izmaksas? tev taču noteikti ir savas atlaides, nedomāju ka celiņa izmaksas ir vairāk par 5ls/h.. mēs ar publiskām atlaidēm katru nedēļu FantasyPark spēlējām pa 1Ls/stundā, bez jebkādām papildus maksām. Neteikšu ka sūdīgi celiņi FP, vienīgi vairums bumbas nav kā jaunas..
ka nesanāk kā ar sporta spēlēm ka dēļ cenas pieteiksies maz dalībnieki un būs jāatceļ. kautkas nav pareizi šajā sistēmā, piem sporta spēlēs 100ls vietā (no katra kluba ko būtu jāmaksā Forsāžai) mēs visi klubi kopā atstājām labi ja 30ls par pirti, sporta laukumi nāca komplektā, numuriņiem paši sarunājām skidkas (numuriņi protams nebūtu iekļauti forsāžas 100ls). jā mums nebija balvas/kausi, bija diplomiņi un konfekšu kastes, un pasākums bija super!

edit: tagad tik pamanīju, ka pasākums notiek tajā pašā Fantasy Park un nu tiešām nav skaidrs kāpēc tādas izmaksas. Taču visiem ir kontakti/gali, kā sarunāt atlaides :/
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
pusdzivais
Sexy Time

ZiņaZiņots: Tre Okt 12, 2011 10:28 am    
un ja. nevar nepiekrist Bo.
50ls par 2h celiņu ir bik pa daudz.

Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Cet Okt 13, 2011 3:47 pm    
pusdzivais rakstīja:
50ls par 4h celiņu ir bik pa daudz.

Gan saņemsiet atbildes uz jautājumiem no jums zināma cilvēka - protams ja informācija netiks sagrozīta Laughing

iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Okt 13, 2011 4:20 pm    
ari par 4h ir par daudz, vairak ka 10ls stunda? mes visu vasaru FantasyPark meetaajaam, ja 3 metaas uz vienu celinju un kapaa 2 stundas, katram sanaak 66 santimi Smile

citas izmaksas - piem DJ - ir pietiekami daudzi kas pa briivu uzspeelees. vai pa dzeerieniem, vai tml. Japmeetaa Daily nospeeleeja no riita liidz pasham vakaram, (jo dazhi DJ uzmeta un neieradaas), viņš no manis paprasīja 10Ls, man nebija protams žēl, jo sarunājām ka viņš tikai 2h nospēlēs par brīvu, nevis kādas 8h.. piemēram no japcar tagad uz ātro varu uzskaitīt ko zinu dīdžejus - es, Cipis, Andis, Aivio, Daily.. gan vēl kāds ar to nodarbojas.

ja ir vēlme kautko nopelnīt ar pasākumu, tad gan komentāri lieki. vismaz es jau otro gadu japmītā esmu ar 150-200Ls zaudējumiem, bet man pofig, jo es esmu entuziasts un saņemu gandarījumu par to ka man līdzīgi domājoši cilvēki labi pavada laiku.. jo ja nav entuziasma, tipa "nerīkošu pasākumu, ja nebūšu VISMAZ pa nullēm", tad noteikti nav vērts nemaz mēģināt..

bet laiks vēl daudz, gan jau kautko var sadomāt un risināt un redzēt, kāpēc tās izmaksas tik lielas. cik īsti ir jāmaksā par celiņu stundā?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Okt 13, 2011 4:26 pm    
es nesaku ka 10ls no cilvēka ir baigi daudz priekš pasākuma, tomēr tas ir neadekvāti, un ir cilvēki kam papildus pāris lati ir izšķiroši, lai nepiedalītos pasākumā Confused vaidzētu par taupību padomāt pirms pasākums izgāžas kā oficiālās autoklubu sportaspēles Rolling Eyes
Panterina
Supergirl

Ziņas: 2106

ZiņaZiņots: Sest Okt 15, 2011 9:54 am    
ko biedri saka, par sho pasakumu?

Sexy Time

ZiņaZiņots: Sest Okt 15, 2011 10:42 am    
Es laikam vairāk nē, nekā jā. Negribas nolocīt pacmit Ls tikai par vakara sākumu. tb man ar šķiet bik pa sālītu tie 10ls no cilvēka par aptuveni 3x spēlēm.

Supergirl

Ziņas: 2106

ZiņaZiņots: Pir Okt 17, 2011 11:12 am    
Helix rakstīja:
pusdzivais rakstīja:
50ls par 4h celiņu ir bik pa daudz.

Gan saņemsiet atbildes uz jautājumiem no jums zināma cilvēka - protams ja informācija netiks sagrozīta Laughing

Info nav ko grozīt- īsumā, doma ir pasākumu veidot tādu labu, nopietnu, piemēram ar DJ, kura izmaksas ir 80 Ls utml.
Kvalitāte ir kvalitāte, bet vai par to gatavi maksāt autoklubi, runaashu tikai par japcar, nju hvz.

Almost King
Almost King

Ziņas: 912
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Pir Okt 17, 2011 11:55 am    
Cik tad daudzi bija ieradusies tur, lai klausitos Dj spelesanu un izdejosanos? Nav jau baļļuks. Uzliek fona muziku un miers.

iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Pir Okt 17, 2011 12:01 pm    
Faraons rakstīja:
Cik tad daudzi bija ieradusies tur, lai klausitos Dj spelesanu un izdejosanos? Nav jau baļļuks. Uzliek fona muziku un miers.

80Ls ir daudz priekš dj, un ja tas tiešām ir zināms dj, tad viņš būtu uz plakāta un relīzē lai piesaistītu vairāk publiku..
piedalīties jau vaidzētu, ko ta mēs visu vasaru tās bumbas mētājām Laughing
Andis
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 492
Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska

ZiņaZiņots: Pir Okt 17, 2011 4:06 pm    
BriinumsBo rakstīja:
Faraons rakstīja:

80Ls ir daudz priekš dj, un ja tas tiešām ir zināms dj, tad viņš būtu uz plakāta un relīzē lai piesaistītu vairāk publiku..
piedalīties jau vaidzētu, ko ta mēs visu vasaru tās bumbas mētājām Laughing

+1
80,00 naudinas muusdienaas prieksh Dj ir liels cipars,protams ja nespeelee kaads no LV TOP Dj, un ja arii speelee,vai tas ir nepiecieshams???
Man kau4kaa liekas ka shis pasaakums taapat kaa sporta speeles ir ne tikai auto entuziastu organizeets paartijs,bet biznesa projektinsh ar velmi arii uzvaarities..

P.S Par free drinkiem (sapraata robezhaas) vai kaadu mini honoraaru domaaju uz sitiena vareetu Dj sarunaat..
Kaa jau Bo teica @ Japcar vien cik vareetaaju ir..
+ veel tas ka bez Dj mapes nekas cits nav vajadziigs,ne aparaati jaakrauj ne jaastreso Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Helix
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Pir Okt 31, 2011 10:45 am    
ATGĀDINĀJUMS: Šodien 31.10.2011. saskaņā ar BTAK nolikumu ir pēdējā diena kad jāveic maksājums par dalību turnīrā!

Sexy Time

ZiņaZiņots: Tre Nov 09, 2011 12:36 pm    
ko daram? Nemetam?

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Lapa 1 no 4

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv