japcar varetu atbraukt laicigi, pat loti laicigi (bencik, maigaa, tas ari attiektos uz Jums ), ta lai visi japcar parstavji tiktu ieksejaa placi saparkoties un vel smukak ja rindija, taa lai paraditu, cik visi organizeti un vienoti
japcar varetu atbraukt laicigi, pat loti laicigi (bencik, maigaa, tas ari attiektos uz Jums ), ta lai visi japcar parstavji tiktu ieksejaa placi saparkoties un vel smukak ja rindija, taa lai paraditu, cik visi organizeti un vienoti
Es domaju jalaizh jau uz 17:00 jau pagajusho gad ieradamies pedeja briidi tas galiigi nav forshi...
Ko juus teiktu ja mees ierastos visamz 1h atraak un kaut vai aizietu lidz Slavu lido apeest kaaku vistu jau ?
_________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
Lorry uz taadu pasaakumu ir jaabrauc BEZ mashiinas!!!
Vot to es saprotu, vakar vakara iebraucu Bolero uzspeeleet... viena partija bija toch smuka 202 punkti... Zinamais Lazdinsh teica, ja dabushu 210 man vards karaasies pie ekraana.. Veiksmi visiem spelmaniem turniira, gan jau ka buushu atbalstiit...
Treninju laidishu agram esmu darba liidz kaadiem 24....
Svariga info svetdien 15 datumaa visiem dalibniekiem un atbalsta komandai jabuus 16:00 pie Toss boulinga halles, lai pirms atbildigas speles ieestu kaadu cisinju vai iedzertu kaadu alu tur pat esoshaja lido, un normali bez stresa autinjus varetu nolikt !!!
p.s. Pats bushu jau 10 min pirms, lai izpirktu savu vainu sakara ar kaveshanos !!!
p.s.s. iipashi tas attiecas uz laimigo, aks saaks taisities jau 12:00, lai mees buutu laiciigi
p.s.s.s. Sakapasim visus !!!
_________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...