japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Bo celica st185
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto.
Autors Vēstule
desa
salami

Ziņas: 500

ZiņaZiņots: Tre Jan 06, 2010 8:53 pm    
Nopērc vecu pasātu problēmas pazudīs :shura:
Protams draugi arī mhihi Laughing Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
jnk
motorists

Ziņas: 630

ZiņaZiņots: Tre Jan 06, 2010 9:14 pm    
pag, motors ir izjaukts un viss ir slikti? vai tikai dēļ tās šokolādes tu tā spried?

BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Jan 06, 2010 11:36 pm    
jnk rakstīja:
pag, motors ir izjaukts un viss ir slikti? vai tikai dēļ tās šokolādes tu tā spried?

nav veel izjaukts, tikai galva nost un bliive patizla..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
quattroedzis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 2:34 am    
BriinumsBo rakstīja:
jnk rakstīja:

nav veel izjaukts, tikai galva nost un bliive patizla..

Nu tak atdod nosliipet galvu,noperc jaunu bliivi un saliec kopaa, ta maniis kas kaa!!! Cool

iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 11:13 am    
nu tas diemzhel skan taa: "izteeree 100-150ls, 10h sava laika, tad redzeesi vai izturees ilgaak par 8 dienaam vai nee"..
un shitas variants man reaali nokillo entuziasmu, jo taads tehno iet nonstopaa jau labu laiku un jeega nekaada Laughing

Pēdējo labojumu veicis BriinumsBo Cet Jan 07, 2010 11:24 am; pavisam labots 1 reizi
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
soulfreak
motorists

Ziņas: 4419
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 11:16 am    
BriinumsBo rakstīja:
nu tas diemzhel skan taa: "izteeree 100-150ls, 10h sava laika, tad redzeesi vai izturees ilgaak par 8 dienaam vai nee"..
un shitas variants man reaali nokillo entuziasmu, jo tehno iet nonstopaa un jeega nekaada Laughing

ko Tu pi****, izcel motoru un skaties, kas tur darās!!! Tad arī varēsi plānot izmaksas! Wink kāda jēga eksperimentēt? Nusanāks bik lielāks jājiens, bet toties zināsi kas un kā Smile

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 11:33 am    
ko noziimee skaties kas tur daraas? man no galvas uzbuuves tik daudz sajeegas kaa no veljasmashiinas Laughing ne es vinju maaku izjaukt, ne salikt, ne testeet.. + pec darba man ir laiks veselas 30min kautko padariit@carsound. piemeram mashinu kas stav aaraa sniegaa, iestumt iekshaa Laughing
"izcel motoru" skan taapat kaa es pateiktu svai mammai "iznjem proci no laptopa, paskaties, kas ar kaajaam un siltumizolaaciju daraas.."

gan jau leenaa garaa Smile
quattroedzis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 11:43 am    
BriinumsBo rakstīja:
un shitas variants man reaali nokillo entuziasmu, jo taads tehno iet nonstopaa jau labu laiku un jeega nekaada Laughing

Kapec 100-150ls???

iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 12:32 pm    
varbuut vairaak.
pirmkaart sadaliit galvu reizinaataajos un salikt. es to nemaaku.
galvu notesteet un nosliipeet. variants ceesiis 25ls + 2x braukt uz ceesiim benziins. iespeejams vel ar bloku tas pats jaadara, es to nemaaku. + laiks, kuraa es neatpuushos un nepelnu naudu. + galvas bliive, vaarstu bliives, vaarstu vaaka bliive, iespeejams galvas skruuves, sadalenju bliives, un droshvien citas par kuru eksistenci es veel nezinu. + vaarstu sliipeeshana.
(+iespejams vadiiklu mainja un shaibu mainja peec sliipeeshanas)
tosols, ellja. filtrs.
tas viss ir minimaalais kas jaaizdara, lai vispar buutu jeega piestarteet to motoru.
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 12:56 pm    
galvu Tev noslīpēs pa 15Ls, atved uz Iecavu pie mana čoma Smile pie reizes papļāpāsi un uzzināsi sīkāk kas vainas, viņam ļooooti liela pieredze ar motoriem Wink

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 1:04 pm    
soulfreak rakstīja:
galvu Tev noslīpēs pa 15Ls, atved uz Iecavu pie mana čoma Smile pie reizes papļāpāsi un uzzināsi sīkāk kas vainas, viņam ļooooti liela pieredze ar motoriem Wink

spiedienu galvai var notesteet? tur laikam jaadala pa reizinaataajiem.. kur to dariit?
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 1:14 pm    
nezinu kādu spiedienu, laikam neesmu tik gudrs :shura: bet nu var arī neizjauktu galvu noslīpēt Wink bet nu loģiski, ka labāk ir jaukt pa reizinātājiem un skatīties, kas kur kā Wink

nav jau nekas tur tik sarežģīts Smile es neizceltam motoram (MR2) galvu no augšas nojaucu pusstundā un tāpat arī saliku atpakaļ Smile

P.S. ak jā, lielākais jājiens jau ar vārstu atsperēm (saliekot)

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 1:30 pm    
soulfreak rakstīja:
nezinu kādu spiedienu, laikam neesmu tik gudrs :shura: bet nu var arī neizjauktu galvu noslīpēt Wink bet nu loģiski, ka labāk ir jaukt pa reizinātājiem un skatīties, kas kur kā Wink

nav jau nekas tur tik sarežģīts Smile es neizceltam motoram (MR2) galvu no augšas nojaucu pusstundā un tāpat arī saliku atpakaļ Smile

P.S. ak jā, lielākais jājiens jau ar vārstu atsperēm (saliekot)

ok, doshu tev izjaukt un salikt :shura:

nu es domaju notesteet spiedienu uz mikroplaisaam, jo tur nav iisti skaidrs pa kurieni tosols tika pie elljas..
jnk
motorists

Ziņas: 630

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 1:31 pm    
njā, tur tiešām ir tikai slīpēšanas vaina. ielikt jaunu motoru būs daudz dārgāk un slīpēšana jau ir standarta procedūra pēc pārkaršanas, pie tā vajag pierast Laughing tosols ar eļļu iet uz visām pusēm, kad ir šitā vaina. man reiz bija žikam pat tā, ka apstājoties varēja dzirdēt, kā cilindrā čurkstēdams tek iekšā ūdens :shura: braucot viss bija +- ok, tikai sveces saslapināja un čušš
un vaitad nav neviens, kas piedāvā lielisko pakalpojumu izjaukt+izslīpēt?
nekad neesmu pac slīpējis, moš vispār nav jājauc nost?

soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Jan 07, 2010 1:36 pm    
karoče tā, noņem Bo to galvu savam drapakam un atved man, es Tev pa draudzīgo visu izdarīsū, par slīpēšanu būs kādi 15Ls ne vairāk Smile un pie reizes parunāsies ar speciem Smile

Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Nākošais
Lapa 7 no 13

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv