|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
desa salami

Ziņas: 500
|
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 630
|
Ziņots: Tre Jan 06, 2010 9:14 pm |
|
|
| pag, motors ir izjaukts un viss ir slikti? vai tikai dēļ tās šokolādes tu tā spried? _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Jan 06, 2010 11:36 pm |
|
|
| jnk rakstīja: | | pag, motors ir izjaukts un viss ir slikti? vai tikai dēļ tās šokolādes tu tā spried? |
nav veel izjaukts, tikai galva nost un bliive patizla.. |
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Jan 07, 2010 11:13 am |
|
|
nu tas diemzhel skan taa: "izteeree 100-150ls, 10h sava laika, tad redzeesi vai izturees ilgaak par 8 dienaam vai nee"..
un shitas variants man reaali nokillo entuziasmu, jo taads tehno iet nonstopaa jau labu laiku un jeega nekaada 
Pēdējo labojumu veicis BriinumsBo Cet Jan 07, 2010 11:24 am; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4419 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Jan 07, 2010 11:33 am |
|
|
ko noziimee skaties kas tur daraas? man no galvas uzbuuves tik daudz sajeegas kaa no veljasmashiinas ne es vinju maaku izjaukt, ne salikt, ne testeet.. + pec darba man ir laiks veselas 30min kautko padariit@carsound. piemeram mashinu kas stav aaraa sniegaa, iestumt iekshaa
"izcel motoru" skan taapat kaa es pateiktu svai mammai "iznjem proci no laptopa, paskaties, kas ar kaajaam un siltumizolaaciju daraas.."
gan jau leenaa garaa  |
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Jan 07, 2010 12:32 pm |
|
|
varbuut vairaak.
pirmkaart sadaliit galvu reizinaataajos un salikt. es to nemaaku.
galvu notesteet un nosliipeet. variants ceesiis 25ls + 2x braukt uz ceesiim benziins. iespeejams vel ar bloku tas pats jaadara, es to nemaaku. + laiks, kuraa es neatpuushos un nepelnu naudu. + galvas bliive, vaarstu bliives, vaarstu vaaka bliive, iespeejams galvas skruuves, sadalenju bliives, un droshvien citas par kuru eksistenci es veel nezinu. + vaarstu sliipeeshana.
(+iespejams vadiiklu mainja un shaibu mainja peec sliipeeshanas)
tosols, ellja. filtrs.
tas viss ir minimaalais kas jaaizdara, lai vispar buutu jeega piestarteet to motoru. |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Jan 07, 2010 1:04 pm |
|
|
| soulfreak rakstīja: | galvu Tev noslīpēs pa 15Ls, atved uz Iecavu pie mana čoma pie reizes papļāpāsi un uzzināsi sīkāk kas vainas, viņam ļooooti liela pieredze ar motoriem  |
spiedienu galvai var notesteet? tur laikam jaadala pa reizinaataajiem.. kur to dariit? |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Jan 07, 2010 1:30 pm |
|
|
| soulfreak rakstīja: | nezinu kādu spiedienu, laikam neesmu tik gudrs bet nu var arī neizjauktu galvu noslīpēt bet nu loģiski, ka labāk ir jaukt pa reizinātājiem un skatīties, kas kur kā
nav jau nekas tur tik sarežģīts es neizceltam motoram (MR2) galvu no augšas nojaucu pusstundā un tāpat arī saliku atpakaļ
P.S. ak jā, lielākais jājiens jau ar vārstu atsperēm (saliekot) |
ok, doshu tev izjaukt un salikt
nu es domaju notesteet spiedienu uz mikroplaisaam, jo tur nav iisti skaidrs pa kurieni tosols tika pie elljas.. |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 630
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists