japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

bloka slīpēšana
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti
Autors Vēstule
exon18
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 77

ZiņaZiņots: Pir Okt 24, 2011 3:38 pm   bloka slīpēšana  
vēlētos uzzināt cik varētu izmaksāt bloka slīpēšana, tīrīšana nu atjaunošana Laughing kā arī kur tieši to varētu izdarīt
savlaicīgi paldies
P.S bloks i6
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Okt 26, 2011 2:33 pm   Re: motors  
exon18 rakstīja:
vēlētos uzzināt cik varētu izmaksāt bloka slīpēšana, tīrīšana nu atjaunošana Laughing kā arī kur tieši to varētu izdarīt
savlaicīgi paldies
P.S bloks i6

Dāvis, Gaujas iela 5 (parbraucot tiltam 180gradu pa labi, pec brizha pa kreisi, pa kreisi, pa kreisi), 26031614
virsmas slīpēšana ~15ls, borēšana ~12ls uz cilindru. cenas aptuvenas no pieredzes pie viņiem.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Fii
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 232

ZiņaZiņots: Tre Okt 26, 2011 2:43 pm    
Un kā ar kvalitāti?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
exon18
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Tre Okt 26, 2011 3:07 pm    
ja kā kvalitāte un vai viņi pēc tam arī bloku noklāj ar masu (termo krāsu vai kautko tādu)?? un tu nezini pie viņiem pie visna nevar galvu pārbaidīt un noslīpēt?? ne manu bet motora LaughingLaughingLaughingLaughing
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Okt 27, 2011 10:35 pm    
galvu var nosliipeet. paarbaudiit vai var, nezinu. cik ir bijusi vajadziba apstraadei dzinejam, braucu uz turieni.
par kvalitaati nez. mr2 bloks un galva tur sagatavoti, pagaidam ruuc labi (tpu tpu tpu Laughing )
Vetal
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 753
Atrašanās vieta: Riga - Geneva

ZiņaZiņots: Piek Okt 28, 2011 2:01 am    
Fii rakstīja:
Un kā ar kvalitāti?
man tada sajuta ka ne visai. es mekletu citus variantus

Mozgis
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 75

ZiņaZiņots: Sv Okt 30, 2011 1:41 pm    
Ivars Erglis domaju varetu palidzet shajaa jautaajumaa, cik zinu pie vinja apstraadaajamas galvas naak arii no aarvalstiim.
sliipeeshana, viileeshana utt

t 26194346
petka17
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 86
Atrašanās vieta: Cēsis/Rīga

ZiņaZiņots: Sv Okt 30, 2011 9:20 pm    
Man LHK ieteica Dāvi. biju un visu izdarīja. Kvalitāte liekas ok - neko geizu neredzēju. Galvas ar var pārbaudīt Smile
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Sv Okt 30, 2011 11:53 pm    
Mozgis rakstīja:
Ivars Erglis domaju varetu palidzet shajaa jautaajumaa, cik zinu pie vinja apstraadaajamas galvas naak arii no aarvalstiim.
sliipeeshana, viileeshana utt

t 26194346

vai tad vinjsh arii ar primitiivo virsmas sliipeeshanu nodarbojas?
Mozgis
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Okt 31, 2011 12:22 am    
protams ja vajag tikai elementaari nosliipeet galvu, tad jaanes uz kaadu vienkaarshu kantori, kur to izdara par 10 - 15 Ls, jo Erglim pagaidam nav virpa, bet ja ko vairaak, varbuut izreekinaat cik buutu jaaseedina un tamliidziigi, tad protams pie vinja Smile
Fii
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 232

ZiņaZiņots: Pir Okt 31, 2011 1:11 am    
Man vairāk interesē, kas var kvalitatīvi un precīzi sagatavot bloku, noslīpēt, izborēt, hohonēt, pēc parametriem, ko pasaka. T.i. kam ir atbilstošas iekārtas, māka un vēlme ar tām darboties. Nevis aptuveni, un nevis tā kā pašiem liekas, ka vajag. Un man nav pofig par to vai ir precīzi, jo man nevajag taksim dīzeli borēt, kas vairāk par 4k negriežas.
Mozgis
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Okt 31, 2011 10:48 am    
ilguciemaa kur ir smago skate ir viens viirs kursh visu to dara, arii es pie vinja taisiju savu bloku (liku savadakus un lielakus virzuljus), liekas ka erglis ar tur ved blokus sliipeet un honēt, varu paprasīt vinjam.

katrs cilindrs maxaa apm 10 Ls, virsmas noslīpēšana man nāca bonusā, jo audi ir 5 cil motors
exon18
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Okt 31, 2011 11:01 am    
butu loti labi ja tu uzzinātu Smile tad jau man ari naks bonusa jo man ir 6 Laughing
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Pir Okt 31, 2011 11:32 am    
Fii rakstīja:
Man vairāk interesē, kas var kvalitatīvi un precīzi sagatavot bloku, noslīpēt, izborēt, hohonēt, pēc parametriem, ko pasaka. T.i. kam ir atbilstošas iekārtas, māka un vēlme ar tām darboties. Nevis aptuveni, un nevis tā kā pašiem liekas, ka vajag. Un man nav pofig par to vai ir precīzi, jo man nevajag taksim dīzeli borēt, kas vairāk par 4k negriežas.

nu to es dariju pie Daavja gaujas ielaa. protams man pasham bija jaanoraada visi izmeeri un pielaides, pashi vinji neko nereekjinaas tavaa vietaa.
Mozgis
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Pir Okt 31, 2011 11:48 am    
ilguciemā tas calis gan pats visu saprot, protams pec izmeeriem vinjam nav nekaada probleema uztaisiit, bet principā vinjsh pats visu zina arī par kaltajiem virzuljiem un atbilstoshiem bloku izmeeriem.

es atvedu virzuljus, vinjsh visu sameerija un bija skaidrs ko un kā Smile

tul buus numurs
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Lapa 1 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv