| Autors |
Vēstule |
exon18 mini-spamer

Ziņas: 77
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Okt 26, 2011 2:33 pm Re: motors |
|
|
| exon18 rakstīja: | vēlētos uzzināt cik varētu izmaksāt bloka slīpēšana, tīrīšana nu atjaunošana kā arī kur tieši to varētu izdarīt
savlaicīgi paldies
P.S bloks i6 |
Dāvis, Gaujas iela 5 (parbraucot tiltam 180gradu pa labi, pec brizha pa kreisi, pa kreisi, pa kreisi), 26031614
virsmas slīpēšana ~15ls, borēšana ~12ls uz cilindru. cenas aptuvenas no pieredzes pie viņiem. |
|
|
|
 |
Fii Vietējais

Ziņas: 232
|
Ziņots: Tre Okt 26, 2011 2:43 pm |
|
|
| Un kā ar kvalitāti? |
|
|
|
 |
exon18 mini-spamer

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Okt 27, 2011 10:35 pm |
|
|
galvu var nosliipeet. paarbaudiit vai var, nezinu. cik ir bijusi vajadziba apstraadei dzinejam, braucu uz turieni.
par kvalitaati nez. mr2 bloks un galva tur sagatavoti, pagaidam ruuc labi (tpu tpu tpu ) |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
Ziņots: Piek Okt 28, 2011 2:01 am |
|
|
| Fii rakstīja: | | Un kā ar kvalitāti? | man tada sajuta ka ne visai. es mekletu citus variantus _________________ Firebird 5.7T;
fastest Nissan in Latvia - 12.04 @ 194km/h, 7.95 @ 154km/h
|
|
|
|
 |
Mozgis mini-spamer

Ziņas: 75
|
Ziņots: Sv Okt 30, 2011 1:41 pm |
|
|
Ivars Erglis domaju varetu palidzet shajaa jautaajumaa, cik zinu pie vinja apstraadaajamas galvas naak arii no aarvalstiim.
sliipeeshana, viileeshana utt
t 26194346 |
|
|
|
 |
petka17 mini-spamer

Ziņas: 86 Atrašanās vieta: Cēsis/Rīga
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Sv Okt 30, 2011 11:53 pm |
|
|
| Mozgis rakstīja: | Ivars Erglis domaju varetu palidzet shajaa jautaajumaa, cik zinu pie vinja apstraadaajamas galvas naak arii no aarvalstiim.
sliipeeshana, viileeshana utt
t 26194346 |
vai tad vinjsh arii ar primitiivo virsmas sliipeeshanu nodarbojas? |
|
|
|
 |
Mozgis mini-spamer

|
|
|
|
 |
Fii Vietējais

Ziņas: 232
|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 1:11 am |
|
|
| Man vairāk interesē, kas var kvalitatīvi un precīzi sagatavot bloku, noslīpēt, izborēt, hohonēt, pēc parametriem, ko pasaka. T.i. kam ir atbilstošas iekārtas, māka un vēlme ar tām darboties. Nevis aptuveni, un nevis tā kā pašiem liekas, ka vajag. Un man nav pofig par to vai ir precīzi, jo man nevajag taksim dīzeli borēt, kas vairāk par 4k negriežas. |
|
|
|
 |
Mozgis mini-spamer

|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 10:48 am |
|
|
ilguciemaa kur ir smago skate ir viens viirs kursh visu to dara, arii es pie vinja taisiju savu bloku (liku savadakus un lielakus virzuljus), liekas ka erglis ar tur ved blokus sliipeet un honēt, varu paprasīt vinjam.
katrs cilindrs maxaa apm 10 Ls, virsmas noslīpēšana man nāca bonusā, jo audi ir 5 cil motors |
|
|
|
 |
exon18 mini-spamer

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Okt 31, 2011 11:32 am |
|
|
| Fii rakstīja: | | Man vairāk interesē, kas var kvalitatīvi un precīzi sagatavot bloku, noslīpēt, izborēt, hohonēt, pēc parametriem, ko pasaka. T.i. kam ir atbilstošas iekārtas, māka un vēlme ar tām darboties. Nevis aptuveni, un nevis tā kā pašiem liekas, ka vajag. Un man nav pofig par to vai ir precīzi, jo man nevajag taksim dīzeli borēt, kas vairāk par 4k negriežas. |
nu to es dariju pie Daavja gaujas ielaa. protams man pasham bija jaanoraada visi izmeeri un pielaides, pashi vinji neko nereekjinaas tavaa vietaa. |
|
|
|
 |
Mozgis mini-spamer

|
|
|
|
 |
|