| Autors |
Vēstule |
Panterina Supergirl

Ziņas: 2106
|
Ziņots: Otr Sep 21, 2010 1:12 pm |
|
|
Sveiki!
VISIEM Forsāžas Auto Klubu sporta spēļu dalībniekiem tiek dāvināta 10% atlaide rezerves daļu veikalā eparts.lv. Lai to varētu saņemt, lūdzu, uz šo epasta adresi atsūtiet to personu vārdus un uzvārdus, kuri 18. Septembrī sportoja „Minhauzena Undā”!
Ilze_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 492 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
Ziņots: Otr Sep 21, 2010 1:16 pm |
|
|
| Panterina rakstīja: | Sveiki!
VISIEM Forsāžas Auto Klubu sporta spēļu dalībniekiem tiek dāvināta 10% atlaide rezerves daļu veikalā eparts.lv. Lai to varētu saņemt, lūdzu, uz šo epasta adresi atsūtiet to personu vārdus un uzvārdus, kuri 18. Septembrī sportoja „Minhauzena Undā”!
Ilze |
A kur ir e-pasts? |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
|
|
|
 |
Faraons Almost King

Ziņas: 912 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Otr Sep 21, 2010 1:27 pm |
|
|
Nu manejo jau Tu ta ka zini jau  |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
|
|
|
 |
Ren Brigadieris

Ziņas: 337 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Tre Sep 22, 2010 10:27 am |
|
|
Esmu bijis laikam visaas speelees( pirmo reiz nepiedaliiJos,bet biju) ,shogad tiesham vieta nepatika,sanatorija kautkaada,ne kur paseedeet,ne kur ieleekt diikjii,ne priedees pasleepties
Man jau ar liekas ka vajadzeetu riikot agraak,siltajaa sezonaa,tad domaaju atsauciiba buutu krietni lielaaka!!!
Jo piemeram musu viduu BTB-TEAM vairaaki nebrauca deelj taa ka ir siikie un tadaa veesumaa negribeeja braukt un liidz ar to arii atpuutas iespeejas ierobezotas,atliek tik dzert !!! Vajag ezeru,siltu laiku un ta prom nevienu nedabuus!!!
BET NU ILZEI TAPAT VISU CIENU PAR SPEELJU ORGANIZEESHANU!!!!
CERAMS NEXT YEAR BUUS ATKAL LABAAKAIS GADA AUTOKLUBU PASAACIENS!!!!
 |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Tre Sep 22, 2010 2:47 pm |
|
|
Kaut kaa shogad izklausaas shis viss pasakums par un ap sporta spelem diezgna liels fiasko no visam puseem
Es piekriitu bo, kad jasak vairak koncentreties uz par un ap auto lieta saistitaam sacensiibaam, bet atgadinu, kad sporta speles, boulinga turnirs tomer ir vieta, kur autoklubs var paradiit savu speku, komandas darbu un atdevi, neviens no rallijiem, dragreisiem,driftiem to tik labi neparaada, tapeec uzskatu, kad uz shim spelem ir jaiespringst tik pat loti cik auto sacensibaam
Good luck  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
Cipans mini-spamer

Ziņas: 68 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Tre Sep 22, 2010 3:40 pm |
|
|
šajā ziņnā +1 Bencikam .
cik vispār ir LV autoklubu auto pasākumi (ja neskaita klubu iekšējos) ?
cik klubos ir "sportisti" kas tajos piedalās un pārstāv klubus ?
es domāju - vidēji statistiski autoklubos , nevis kādā konkrētā ... _________________ Honda Prelude III T
|
|
|
|
 |
Ilze mini-spamer

Ziņas: 56
|
Ziņots: Tre Sep 22, 2010 10:15 pm |
|
|
Lūdzu, viens cilvēks atsūtiet dalībnieku vārdus, uzvārdus! Vai saņemt to eparts.lv atlaidi, pēc tam jau paši domāsiet!
Par vietu -man kāreiz šķita, ka ļoti laba, jūra blakus, labiekārtoti numuriņi u.c.
Nākamgad domāsim par vasaru!
Visas bildes no manis: http://www.forsaza.lv/pages/ViewArticle/l24757 |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Ren Brigadieris

|
Ziņots: Cet Sep 23, 2010 12:16 pm |
|
|
Katras speles tada bilde tik shoreiz cedgars ar tuksham rokam  |
|
|
|
 |
Ren Brigadieris

|
|
|
|
 |
Faraons Almost King

Ziņas: 912 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
Ziņots: Tre Okt 27, 2010 8:33 am |
|
|
| Ilze rakstīja: | Lūdzu, viens cilvēks atsūtiet dalībnieku vārdus, uzvārdus! Vai saņemt to eparts.lv atlaidi, pēc tam jau paši domāsiet!
Par vietu -man kāreiz šķita, ka ļoti laba, jūra blakus, labiekārtoti numuriņi u.c.
Nākamgad domāsim par vasaru!
Visas bildes no manis: http://www.forsaza.lv/pages/ViewArticle/l24757 |
MAnuprāt visus aizsūtīju, ja kādu aizmirsu sorry
Sporta spēļu dalībniekiem, kuri vēlēsies iegādāties eparts.lv produktus ar 10% atlaidi, onlainā veicot pirkumu, komentāru sadaļā jāievada parole "Respektauto"._________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
|