japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Autoklubu kartinga turnīrs
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi
Autors Vēstule
Blonda?
Juļa

Ziņas: 1015

ZiņaZiņots: Cet Okt 22, 2009 8:36 pm    
soulfreak rakstīja:
I love U chicks, mcaaa :shura:

kas ar tevi? Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
soulfreak
motorists

Ziņas: 4419
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Cet Okt 22, 2009 11:00 pm    
Blonda? rakstīja:
soulfreak rakstīja:

kas ar tevi? Laughing

Tu ar mani? Shock Laughing

Ziņas: 1015

ZiņaZiņots: Piek Okt 23, 2009 11:51 am    
soulfreak rakstīja:
Blonda? rakstīja:
soulfreak rakstīja:

kas ar tevi? Laughing

Tu ar mani? Shock Laughing

ironija? Laughing yo yo Laughing
Panterina
Supergirl

Ziņas: 2106

ZiņaZiņots: Piek Okt 23, 2009 12:25 pm    
nespamojat shajaa svariigajaa pasaakuma topikaa :shura:

baac, kur tad paikusi mazaa, ka ignoree muusu postus?Laughing

P.S kur var apskatiit, kas ir pieteikushies, neviens nezin? Laughing

Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 15

ZiņaZiņots: Piek Okt 23, 2009 6:03 pm    
Pirmais auto klubu kartinga turnirs notika jau 2006.gadā, tad jau sanak ka arii Tavs pasakums Benchik ir plagiatisks Laughing Tev ta neliekas?
Un par nolikumu sorry, varbut ir lietas, kas atkartojas, bet vairaki citi nolikumi ir liidzigi! Es personiigi to nerakstiiju un neparbaudiju, vai kas neatkartojas no kada jau ieprieksh publiceta nolikuma!

p.s. Benchix, Tev neliekas bernishkiigi savu aizvainojumu izradiit visos iespejamos forumos! Ta vieta paradi, ka esi originalaks par mums un noorganizee auto klubu rallijsprinta turniiru! Smile Domaju, ka atsauciiba butu ljooti liela!
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Piek Okt 23, 2009 6:40 pm    
mazaa rakstīja:
Pirmais auto klubu kartinga turnirs notika jau 2006.gadā, tad jau sanak ka arii Tavs pasakums Benchik ir plagiatisks Laughing Tev ta neliekas?
Un par nolikumu sorry, varbut ir lietas, kas atkartojas, bet vairaki citi nolikumi ir liidzigi! Es personiigi to nerakstiiju un neparbaudiju, vai kas neatkartojas no kada jau ieprieksh publiceta nolikuma!

p.s. Benchix, Tev neliekas bernishkiigi savu aizvainojumu izradiit visos iespejamos forumos! Ta vieta paradi, ka esi originalaks par mums un noorganizee auto klubu rallijsprinta turniiru! Smile Domaju, ka atsauciiba butu ljooti liela!

da labi! nokopeet nolikumu tev liekas normaali? un nesaki ka nav kopeets, ar datumu viss tika paraadiits..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
mazaa
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Piek Okt 23, 2009 8:58 pm    
Es atvainojos visa kluba vārdā, ja ir aizskarta kāda pašcieņa, tas tā nebija domāts! Mūsu mērķis nebija nokopēt kāda pasākumu... sorry, bet kartinga turnirs nepieder nevienam...

Bet par kādu datumu ir runa?...
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Sest Okt 24, 2009 2:02 am    
par to ka "juusu" nolikumaa pat nebija nomainiits muusu nolikuma meenesis (augusts)..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Sest Okt 24, 2009 3:48 am    
mazaa rakstīja:

Tu mazaa gudriniece nemaaci man ko organizeet, tas kad 2006 gada tas fakts kaa arii fakts, kad 3gadus peec tam nekas nenotiek, laikam tas nozime, kad laucins briivs. Plus honda klubam nebija nekas pretim, pashi ar prieku nema daliibu. Ja jau tik gudri man baaz sejaa 2006 gadu, kaa vareja nepamaniit 2009 gada pasakumu.
Neizlien no situacijas, pirms kaut ko organize uzzina vai nav noticis kaut kas lidzigs, ja ir, uzzini varbut var kaut ko kopaa sabidiit, man nebutu pretiim ja man palugtu muusu noliku, pat nosaukumus varetu savienot. Doma tas nolikums no skaidraam debesiim man cilveeks speciali vinju nema no citaam sacensiibam, kur ludzam atlauju izmantot arii shaja turniraa, kaut vai aiz pieklajiibas Smile
Taa vieta bliezham pa taisno, gudras juus neesat tochna. Un posti 2vos citos forumos ir mana aizkaitinatiiba, juus esat vnk smiekliigas buutnes baabu reisings. Laughing

mazaa
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Sest Okt 24, 2009 12:17 pm    
Es vēlreiz, Benchix, personiigi Tev atvainojos par to, ka ir sanācis tā kā sanācis!! Mūsu doma nebija spert neviena pasākumu. Nu sorry...
Vienīgais, ko varu apsolīt, tas tiešām vairs neatkārtosies!
Nolikumu tiešām ne es rakstīju un nezinu, kas tika izmantots par paraugu utt... .
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Sest Okt 24, 2009 1:35 pm    
mazaa rakstīja:
Es vēlreiz, Benchix, personiigi Tev atvainojos par to, ka ir sanācis tā kā sanācis!! Mūsu doma nebija spert neviena pasākumu. Nu sorry...
Vienīgais, ko varu apsolīt, tas tiešām vairs neatkārtosies!
Nolikumu tiešām ne es rakstīju un nezinu, kas tika izmantots par paraugu utt... .

Mazaa uzreiz vajadzeeja naakt pie manim un runaat, kad ir tada lieta gribam taisit varbut varam panemt nolikumu, nosaukumu utt. Es taksh neesmu vilks nekodiishu, visu var pieklajiigi un cilveciigi sarunaat, esmu tikai par shadaam klubu aktivitateem, vnk taa shkrobiigi, kad shitaa aiz muguras viss notiek Wink

Anyway ir taa ka vins ir, veiksmigu jums turniru, nakoshreiz kaut ko sadomasim, jo iisti jeega no diviem Kartinga turniriem, kas sava starpaa nav saistiiti arii dzilas jeegas nav...

Peace !

Cybra
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 11

ZiņaZiņots: Otr Nov 17, 2009 7:10 pm    
Kur var palūrēt, kas jau pieteikušies šim pasākumam? 5baby.gif

Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Cet Nov 26, 2009 8:56 pm    
Kartingu turnīrs ir veiksmīgi noritējis. Paldies tiem, kas piedalījās.
Rezultāti ir redzami te: http://www.baberacing.lv/e107_......php?20007
Smile
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pasākumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3
Lapa 3 no 3

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv