|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4419 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

Ziņas: 2106
|
|
|
|
 |
mazaa Jauniņais

Ziņas: 15
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Okt 23, 2009 6:40 pm |
|
|
| mazaa rakstīja: | Pirmais auto klubu kartinga turnirs notika jau 2006.gadā, tad jau sanak ka arii Tavs pasakums Benchik ir plagiatisks Tev ta neliekas?
Un par nolikumu sorry, varbut ir lietas, kas atkartojas, bet vairaki citi nolikumi ir liidzigi! Es personiigi to nerakstiiju un neparbaudiju, vai kas neatkartojas no kada jau ieprieksh publiceta nolikuma!
p.s. Benchix, Tev neliekas bernishkiigi savu aizvainojumu izradiit visos iespejamos forumos! Ta vieta paradi, ka esi originalaks par mums un noorganizee auto klubu rallijsprinta turniiru! Domaju, ka atsauciiba butu ljooti liela! |
da labi! nokopeet nolikumu tev liekas normaali? un nesaki ka nav kopeets, ar datumu viss tika paraadiits.. |
|
|
|
 |
mazaa Jauniņais

|
Ziņots: Piek Okt 23, 2009 8:58 pm |
|
|
Es atvainojos visa kluba vārdā, ja ir aizskarta kāda pašcieņa, tas tā nebija domāts! Mūsu mērķis nebija nokopēt kāda pasākumu... sorry, bet kartinga turnirs nepieder nevienam...
Bet par kādu datumu ir runa?... |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sest Okt 24, 2009 2:02 am |
|
|
| par to ka "juusu" nolikumaa pat nebija nomainiits muusu nolikuma meenesis (augusts).. |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Sest Okt 24, 2009 3:48 am |
|
|
| mazaa rakstīja: | Pirmais auto klubu kartinga turnirs notika jau 2006.gadā, tad jau sanak ka arii Tavs pasakums Benchik ir plagiatisks Tev ta neliekas?
Un par nolikumu sorry, varbut ir lietas, kas atkartojas, bet vairaki citi nolikumi ir liidzigi! Es personiigi to nerakstiiju un neparbaudiju, vai kas neatkartojas no kada jau ieprieksh publiceta nolikuma!
p.s. Benchix, Tev neliekas bernishkiigi savu aizvainojumu izradiit visos iespejamos forumos! Ta vieta paradi, ka esi originalaks par mums un noorganizee auto klubu rallijsprinta turniiru! Domaju, ka atsauciiba butu ljooti liela! |
Tu mazaa gudriniece nemaaci man ko organizeet, tas kad 2006 gada tas fakts kaa arii fakts, kad 3gadus peec tam nekas nenotiek, laikam tas nozime, kad laucins briivs. Plus honda klubam nebija nekas pretim, pashi ar prieku nema daliibu. Ja jau tik gudri man baaz sejaa 2006 gadu, kaa vareja nepamaniit 2009 gada pasakumu.
Neizlien no situacijas, pirms kaut ko organize uzzina vai nav noticis kaut kas lidzigs, ja ir, uzzini varbut var kaut ko kopaa sabidiit, man nebutu pretiim ja man palugtu muusu noliku, pat nosaukumus varetu savienot. Doma tas nolikums no skaidraam debesiim man cilveeks speciali vinju nema no citaam sacensiibam, kur ludzam atlauju izmantot arii shaja turniraa, kaut vai aiz pieklajiibas
Taa vieta bliezham pa taisno, gudras juus neesat tochna. Un posti 2vos citos forumos ir mana aizkaitinatiiba, juus esat vnk smiekliigas buutnes baabu reisings.  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
mazaa Jauniņais

|
Ziņots: Sest Okt 24, 2009 12:17 pm |
|
|
Es vēlreiz, Benchix, personiigi Tev atvainojos par to, ka ir sanācis tā kā sanācis!! Mūsu doma nebija spert neviena pasākumu. Nu sorry...
Vienīgais, ko varu apsolīt, tas tiešām vairs neatkārtosies!
Nolikumu tiešām ne es rakstīju un nezinu, kas tika izmantots par paraugu utt... . |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Sest Okt 24, 2009 1:35 pm |
|
|
| mazaa rakstīja: | Es vēlreiz, Benchix, personiigi Tev atvainojos par to, ka ir sanācis tā kā sanācis!! Mūsu doma nebija spert neviena pasākumu. Nu sorry...
Vienīgais, ko varu apsolīt, tas tiešām vairs neatkārtosies!
Nolikumu tiešām ne es rakstīju un nezinu, kas tika izmantots par paraugu utt... . |
Mazaa uzreiz vajadzeeja naakt pie manim un runaat, kad ir tada lieta gribam taisit varbut varam panemt nolikumu, nosaukumu utt. Es taksh neesmu vilks nekodiishu, visu var pieklajiigi un cilveciigi sarunaat, esmu tikai par shadaam klubu aktivitateem, vnk taa shkrobiigi, kad shitaa aiz muguras viss notiek
Anyway ir taa ka vins ir, veiksmigu jums turniru, nakoshreiz kaut ko sadomasim, jo iisti jeega no diviem Kartinga turniriem, kas sava starpaa nav saistiiti arii dzilas jeegas nav...
Peace ! _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
Cybra Jauniņais

Ziņas: 11
|
|
|