japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Auto pacēlāja noma

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Feb 23, 2009 1:46 pm   Auto pacēlāja noma  
http://www.grosauto.lv/lat/about/hot/article/47/

Auto pacēlāja noma tikai 7 Ls/h par pirmo stundu!

GROS AUTO informē, ka sākot ar 2008. gada 29. decembri saviem klientiem piedāvā jaunu pakalpojumu – auto pacēlāju un profesionālo instrumentu nomu!

Ideja par šo pakalpojuma izveidi radās, balstoties uz klientu izrādīto interesi!

„Vairāki no mūsu klientiem, kam pašiem patīk skrūvēt un ķimerēties gar savu automašīnu, izrādīja vēlēšanos pašiem saremontēt savu auto! Nenoliedzami – profesionāli aprīkotās servisa telpās to ir patīkamāk darīt, nekā uz parastas bedres savā garāžā! Līdz ar to radās ideja – nākt pretī mūsu klientiem un piedāvāt auto pacēlāju un profesionālo instrumentu nomu.

Pacēlāja nomas pirmā stunda maksā Ls 7.00 un profesionālo instrumentu noma Ls 3.00 uz visu nomas laiku.
Tas ir 10 pret 25, es domāju, ka diezgan daudz cilvēku izmantos šo iespēju. Papildus iepriekšminētajam katram skrūvētājam nodrošināsim gan garantētu 10% atlaidi autodaļām , gan profesionālu padomu BEZ papildus samaksas” – atzīst autoservisu direktors Kaspars Čerjaks.

Līdz ar pakalpojuma izveidi GROS AUTO ir arī padomājis par katra klienta, kas izmantos šo iespēju, darba aizsardzību un drošību! Ikvienam klientam būs jāslēdz nomas līgums, kurā tiks atrunātas nomas saistības starp abām pusēm.

Pakalpojuma cenrādis:
Nomas stundas Cena ar PVN
1 stunda 7.00Ls
2 stundas 12.00Ls
3 stundas 17.00Ls
Uz visu nakti 25.00Ls

Par katru nākamo stundu – 5.00Ls

Instrumentu noma – 3.00Ls (vienreizēja maksa uz visu nomas laiku).

Jaunais pakalpojums ir pieejams GROS AUTO Centra servisā, Rīgā, Zemzaru ielā 1 – katru dienu no plkst. 22:30-8:00
Pieraksts uz auto pacēlāju nomu pa tālr. 6 777 2 777 vai pa e-pastu: info@gros-auto.lv.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Arch
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 683

ZiņaZiņots: Pir Feb 23, 2009 4:13 pm    
Man liekas ka sitais ir sakarigi ka kautko tadu izveido!
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Feb 23, 2009 4:33 pm    
zvirbulis rakstīja:
Man liekas ka sitais ir sakarigi ka kautko tadu izveido!

buutu man pie maajas taads, buutu biezhs klients Cool 5ls lidz tam servim aizbraukt, +pusstunda celjaa..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
mp_ice
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 360
Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga

ZiņaZiņots: Pir Feb 23, 2009 4:35 pm    
Grūti pateikt, piemēram es nesen mainīju 323 mazdai aizmugurējos amīšus, tas man izmaksāja 15ls (darbs), ilga apm. 2h. Es pats nečakarētos, ja man jāmaksā tik daudz par pacēlāja nomu.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Pir Feb 23, 2009 4:38 pm    
nu tur ir jaizvērtē uz ko pats ir spējīgs un tad ir jādomā ķerties klāt vai nē Smile

Specnaz

Ziņas: 833
Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava

ZiņaZiņots: Pir Feb 23, 2009 7:42 pm    
Laba lieta tiem, kuriem nav instrumenti/iespēja pasiem darīt mājās ko tādu. Slavējami Applause

Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu Apciemot ziņotāja interneta lapu
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv