japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

auto no USA

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pārdod auto
Autors Vēstule
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Piek Mar 14, 2008 4:57 am   auto no USA  
krch shodien mekleejot sisto auto izsoles iepazinos ar 1 diileri. dzhekam ir visas atljaujas, licences utt., lai piedaliitos izsolees un caur vinju varu dabuut automobiljus. protams, vinsh liek savu cenu, bet saakumaa domaaju man neatmaksaajas pasham peerties, beigaas samaksaashu vairaak un mosh neko uz lv nenosuutiishu.

krch ir piedaavaajumaa mazda rx8. 30k juudzes noskreejusi, bijis shkjilts kreisais prieksheejais stuuris. apskatiijos mashiinu, dzheki ritoshaas daljas detaljas ir nomainiijushi pret jaunaam no diilera un paliek taadas lietas, kaa radiators, lampas, kreisais spaarns, stuures airbag vaaks (vai jauna stuure ar airbag atkariibaa kaads tirgotaajs esi Razz ) principaa mashiina nav smagi noshkjilta un izskataas sameeraa viegli celjama. cena 9000$ SHEIT (tas ir domaats USA). varu palidzet nokartot suutiishanu uz lv.

bildes :

ja ir interese par sho vai jebkuru citu auto no usa mail uz vikmanis@japcar.lv
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
bracka
r-evolucionarists
r-evolucionarists

Ziņas: 573
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Piek Mar 14, 2008 9:53 pm    
nee paldies Smile atsuti labak Pamelu Wink
author
superaģents

Ziņas: 1190
Atrašanās vieta: Baloži

ZiņaZiņots: Piek Mar 14, 2008 10:31 pm    
bracka rakstīja:
nee paldies Smile atsuti labak Pamelu Wink

Twisted Evil Padalīsies? Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
Batcja
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 55

ZiņaZiņots: Piek Apr 11, 2008 7:37 pm    
kam tev tā vecā dirsa pamela vajadzīga Sad
Nazitis
Z driver

Ziņas: 369

ZiņaZiņots: Piek Apr 11, 2008 8:15 pm    
Es 2gadus no usa aukcioniem perku mašinas , esmu reģistrejies , nau tik dargi , varu padalities ar info , ja kadam interese Laughing
author
superaģents

Ziņas: 1190
Atrašanās vieta: Baloži

ZiņaZiņots: Piek Apr 11, 2008 8:23 pm    
Batcja rakstīja:
kam tev tā vecā dirsa pamela vajadzīga Sad

Nobildēties kopā! Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
Batcja
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Piek Apr 11, 2008 9:06 pm    
Nazitis rakstīja:
Es 2gadus no usa aukcioniem perku mašinas , esmu reģistrejies , nau tik dargi , varu padalities ar info , ja kadam interese Laughing

esmu pētījis diezgan daudz autiņus, bet kautkā mīsslis raustās jo tomēr risks vai kāds nigers motorā smilti nav piebēris un cik zvanīju uz to kompāniju rīgā tad tur arī vairāk neko neiedziļinās tajā autiņā, kas foto redzams tas viss, vispār jau man interesē tā lieta tuvāk Question
G35
Viesis

ZiņaZiņots: Piek Apr 11, 2008 11:14 pm    
9000USD +ceļa izdevumi + 10% + 18% + remonts + sertifikācija +vēl 25% no tā ko biji domājis ielikt remontā jo VIENMĒR sanāk ielikt vairāk nekā domāts Wink

P.S. klausies Valdi, a moč kau ko var sadomāt ar tām mašīnām.. es te sāku aktivizēties uz to tirdzniecību... jautajums bija tāds -> kādā ziņā nodrošināt transportu... ar kādu shipping company uz LV sūtīt ?!
Nazitis
Z driver

ZiņaZiņots: Piek Apr 11, 2008 11:47 pm    
Esmu reģistrejies copart com. , viniem ir eksport firma Akinvest kura nodrošina transportešanu pa asv un ceļu lidz Rigai , vienigi ne mazak ka 3mašinas Sad
Izmaksas videji tiek reķinatas 2000usd lidz rigai par mašinu , iekšzeme no450usd lidz 1200usd konteineris ap 3200usd ir vel dokomentu parsutisana , ap 40usd .
nauda tiek ieguldita vismaz uz 3menešiem . 1-1,5 kamer atnak lidz Rigai 1 kamer sataisa dzelžus , labaka gadijuma 1 kamer pardod .
Ja tas ir 3mašinas tad reķiniet ka ir jaieguldas.
Nekads saldais biznes tas nau. Kadreiz sanak ari iekrist ar neparedzetam lietam.
Reali neviens ne par ko neatbild , viņi pirms liguma parakstišanas par to bridina. Var atnakt krietni sliktaka pat neka bilde esi pircis , konteinera kramejot biezi sasit papildu Smile
Tads nu tas biznesiņš Shock
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Sest Apr 12, 2008 1:38 am    
G35 rakstīja:
9000USD +ceļa izdevumi + 10% + 18% + remonts + sertifikācija +vēl 25% no tā ko biji domājis ielikt remontā jo VIENMĒR sanāk ielikt vairāk nekā domāts Wink

P.S. klausies Valdi, a moč kau ko var sadomāt ar tām mašīnām.. es te sāku aktivizēties uz to tirdzniecību... jautajums bija tāds -> kādā ziņā nodrošināt transportu... ar kādu shipping company uz LV sūtīt ?!

jaa, peec pieredzes arii varu teikt, ka vienmeer sanaak vairaak Laughing

G, es tev PM aizsuutiishu sha ar visu kas un kaa un vajadzeetu tad kkaa normaali sakontakteeties.

Papildinaats : par transportu - nu te uz vietas sarunaashu kompaaniju. Tas dzheks kursh ar sho visu njemaas pats suuta ar kkaadu kompaaniju, liidz ar to domaaju, ka varees to pashu uz pusliidz izdeviigiem noteikumiem sarunat.

Batcja
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Sest Apr 12, 2008 7:09 pm    
tu pērc caur jouker izsoli vai tev tur savi gali ir
pr86
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 404
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Sest Apr 12, 2008 7:47 pm    
man te taads stresa moments - tās ēveles nemēdz pa ceļam noslīkt? Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu Apciemot ziņotāja interneta lapu
Batcja
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Sv Apr 13, 2008 12:52 pm    
pr86 rakstīja:
man te taads stresa moments - tās ēveles nemēdz pa ceļam noslīkt? Laughing

nu no likteņa neizbēgsi Laughing kas neriskē tas nedzer šampānieti
Nazitis
Z driver

ZiņaZiņots: Sv Apr 13, 2008 1:18 pm    
Man 2gadu laika neviena nav noslikusi . Gadities var visadi Sad
G35
Viesis

ZiņaZiņots: Pir Apr 21, 2008 7:59 pm    
copart.com ir ļoti riskanti kaut ko pirkt, negribu jau lielīties bet šajā sfērā un it sevišķi copart štelli es samērālabi pārzinu, tāpēc vau teikt ka ar copart ir tas pats kas aiziet uz kazino... protams ka var arī vinnēt Wink

V: gaidu PM Smile
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pārdod auto Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv