Ir viena lietiņa ,bet pagaidām noslēpums ,pats zinu kas pa vainu ,bet gribu paskatīties vai kāds var to pateikt !!!!! Pēc būtības vajadzētu ap 650 ls maksāt kā visur saka,bet zinu kad vaina maksā ap 10 ls redzēsim kā ies ziņošu kas ko ir piestādījis !!!!Kurš servis kādas tāmes sastādīs .Nissancentrs jau sastādija 876,45 ls
Ir viena lietiņa ,bet pagaidām noslēpums ,pats zinu kas pa vainu ,bet gribu paskatīties vai kāds var to pateikt !!!!! Pēc būtības vajadzētu ap 650 ls maksāt kā visur saka,bet zinu kad vaina maksā ap 10 ls redzēsim kā ies ziņošu kas ko ir piestādījis !!!!Kurš servis kādas tāmes sastādīs .Nissancentrs jau sastādija 876,45 ls
A tu domā ka dīleris tev čakarēsies dēl feniņiem? Neies tev nevien nevienu no mezgliem jaukt vaļā un kautko ķepināt. Mainīs un punkts! Ta nu gan brīnums priekš dīlera!
Auto dīleriem ir jākonstatē vaina nevis jānomaina pus mašīna a ja ne pat visa! Tātad katrs mudaks var strādāt par servisa vadītāju ?????
Pa taviem nodsuktajiem 800ls ti vispaar vareetu piemeram droseli un lambda zondi nomainiit un veel paraadaaa paliktu. kur tu pa taadu naudu pusi mashiinu nomainisi?
Un kaads servisa vadiitaajam diilerii sakars ar klientu un vinja apkalposhanu?
cik esmu saskāries tad vairums dīleru neinteresē tās vecās mašinas, vinīem galvenais jaunu pārdod un lai brauc tik apkopes taisīt kamēr garantija, bet ja kas salūzīs garantijas laikā , nu tad nu sorry vecais pats vien pie vainas esi
vēl atcerējos, draugs pirka jaunu Mazda 6, tad kad viņas bija topā, nu attieksme apmēram bija kā desu veikalā, dabūji autiņu un kraties neaizkavē rindu te ar savu miskasti
tas pats kas volkswaagenaa, aizvedu auto uz tehnisko apkopi, veel bija logutiiriitaajiem elektronika jaanomaina, taa nu seezhu tur uz diivvaaninjiem paiet jau 2h, pieeju pie loga kur servi var redzeet skatos auto vnk staav un nekas nenotiek, peec veelvienas stundas piegaaju pie chalja kas mani apkalpoja, prasu cik ilgi veel, vinjsh ar lielaam aciim paskataas uz mani neko nepasaka un aiziet uz servi peec 20min atnaak: nu jaa mums tur shodien tikai viens elektrikjis straadaa un vinjsh jau aizbrauca prom psc vinjsh visu laiku redzeeja ka es tur seezhu neko nevareeja pateikt zaibis apkalposhana.. naacaas iet uz vilcienu un kratiities maajaas...