japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Auto CRASH

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars
Autors Vēstule
Rinco
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 260

ZiņaZiņots: Tre Jun 11, 2008 5:08 pm   Auto CRASH  
Shodien te manaa krajaa vienam nenoveicaas ar stureeshanu.

P.S. VInjsh brauca virzienaa kaa tas volkswaagens.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Rinis
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 375
Atrašanās vieta: Jelgava

ZiņaZiņots: Tre Jun 11, 2008 5:53 pm    
jaa interesanti,ka vins taa nokluva,laikam pa trotuaru izskatas ari nobrauca Rolling Eyes ,.taka brauciet pratigi Twisted Evil
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Jun 11, 2008 5:59 pm    
iisteniba interesanti, kapeec vins taa nogazaas, neredzu nekadu apmalu Smile Un taa ir Mazda vai saab ?

Rinco
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Tre Jun 11, 2008 6:27 pm    
Taa ir mazda. Onkulis teica ka nedaudz iemiga Mr. Green

nu tur starp pirmajiem 2 stabiem vinjsh nobrauca no celja tad pabrauca pa graavi un uzraava uz akas tur arii vinju sameta.. kur taas peedas uz trotuaara tur jau vinjsh ir lidojis..
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2236
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Tre Jun 11, 2008 6:28 pm    
a kam negadās Cool

Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Jun 11, 2008 7:32 pm    
Iemiga? laughing4.gif

Rinis
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 375
Atrašanās vieta: Jelgava

ZiņaZiņots: Tre Jun 11, 2008 8:12 pm    
mos opis mazdai trubas gribeja izstirit,un bisk nesavaca Laughing Laughing Laughing ,bet ja taa nopietni, tad daudz avarijas notiek ka sofers iemieg Rolling Eyes
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
soulfreak
motorists

Ziņas: 4419
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Tre Jun 11, 2008 10:00 pm    
es pats pirms paaris dienaam iemigu pie stuures braucot garu gabalu, neguleeshanas un paarstraadaashanaas rezultaats Confused beidzaas viss laimiigi, attapos, kad fuurei braucu pretii new_shocked.gif
un ir bijis gadiijums, kad pirms vairaakiem gadiem ar divas dienas nebiju guleejis un braucot pa taisni aizmigu un uzlidoju veiksmiigi uz lauka Confused
it kaa shobriid ljoti censhos pie katras miegainiibas kaut vai paguleet mashiinaa vai sadzerties kafiju, bet darbs neljauj atspring ne minuuti :cry:
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Cet Jun 12, 2008 2:03 am    
soulfreak rakstīja:
es pats pirms paaris dienaam iemigu pie stuures braucot garu gabalu, neguleeshanas un paarstraadaashanaas rezultaats Confused beidzaas viss laimiigi, attapos, kad fuurei braucu pretii new_shocked.gif
un ir bijis gadiijums, kad pirms vairaakiem gadiem ar divas dienas nebiju guleejis un braucot pa taisni aizmigu un uzlidoju veiksmiigi uz lauka Confused
it kaa shobriid ljoti censhos pie katras miegainiibas kaut vai paguleet mashiinaa vai sadzerties kafiju, bet darbs neljauj atspring ne minuuti :cry:

maini darbu Wink nopietni. Tas nav normaali, ka deelj darba ir risks nosisties.

soulfreak
motorists

Ziņas: 4419
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Cet Jun 12, 2008 9:45 pm    
Vikmanis rakstīja:
soulfreak rakstīja:

maini darbu Wink nopietni. Tas nav normaali, ka deelj darba ir risks nosisties.

es to jau sen vēlos izdarīt Confused tik Latvijā pagaidām ir katastrofāla situācija... man ik pa brīdim viss ir tik tālu līdz kaklam, ka gribas ieskriet ofisā un visus no vadības ar cirvi saskaldīt XXknight.gif pagaidām, man ir dubultā pārstrādātas stundas mēnesī!

bet ja man kāds spētu kaut ko piedāvāt par vismaz 600Ls mēnesī uz rokas saistībā ar IT vai ko tml., tad aizskrietu acis pat nenomirkšķinot Laughing
Rinco
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Cet Jun 12, 2008 11:11 pm    
Nu man vistrakaakais bija vienreiz peec gonkaam Lietuvaa, bet nu es arii tad biju konkreeti paarguris un viens pats braucu. No Bauskas braucot uz Kjekavas apli nepaarspiileejot pie aplja attapos ka posmu no Bauskas neatceros. Tad sapirkos tankaa shokolaadiites un energy dzeerienus, liidz maajaas notureejos Surprised
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv