| Autors |
Vēstule |
Rinco Vietējais

Ziņas: 260
|
|
|
|
 |
Rinis Brigadieris

Ziņas: 375 Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

|
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2236 Atrašanās vieta: death parad
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Rinis Brigadieris

Ziņas: 375 Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4419 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Cet Jun 12, 2008 2:03 am |
|
|
| soulfreak rakstīja: | es pats pirms paaris dienaam iemigu pie stuures braucot garu gabalu, neguleeshanas un paarstraadaashanaas rezultaats beidzaas viss laimiigi, attapos, kad fuurei braucu pretii
un ir bijis gadiijums, kad pirms vairaakiem gadiem ar divas dienas nebiju guleejis un braucot pa taisni aizmigu un uzlidoju veiksmiigi uz lauka
it kaa shobriid ljoti censhos pie katras miegainiibas kaut vai paguleet mashiinaa vai sadzerties kafiju, bet darbs neljauj atspring ne minuuti  |
maini darbu nopietni. Tas nav normaali, ka deelj darba ir risks nosisties. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4419 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Cet Jun 12, 2008 9:45 pm |
|
|
| Vikmanis rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | es pats pirms paaris dienaam iemigu pie stuures braucot garu gabalu, neguleeshanas un paarstraadaashanaas rezultaats beidzaas viss laimiigi, attapos, kad fuurei braucu pretii
un ir bijis gadiijums, kad pirms vairaakiem gadiem ar divas dienas nebiju guleejis un braucot pa taisni aizmigu un uzlidoju veiksmiigi uz lauka
it kaa shobriid ljoti censhos pie katras miegainiibas kaut vai paguleet mashiinaa vai sadzerties kafiju, bet darbs neljauj atspring ne minuuti  |
maini darbu nopietni. Tas nav normaali, ka deelj darba ir risks nosisties. |
es to jau sen vēlos izdarīt tik Latvijā pagaidām ir katastrofāla situācija... man ik pa brīdim viss ir tik tālu līdz kaklam, ka gribas ieskriet ofisā un visus no vadības ar cirvi saskaldīt XXknight.gif pagaidām, man ir dubultā pārstrādātas stundas mēnesī!
bet ja man kāds spētu kaut ko piedāvāt par vismaz 600Ls mēnesī uz rokas saistībā ar IT vai ko tml., tad aizskrietu acis pat nenomirkšķinot  |
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

|
|
|
|
 |
|