japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Atkarība...

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas
Autors Vēstule
Shark attack
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 47

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:25 am   Atkarība...  
HELP!
Tas ir kā lāsts, ja no rīta (nedod Dievs, ja tā ir darba diena, kā, piem., šodien) atveru japcar.lv, tad kļūstu atkarīga, nevaru atrauties... Laughing un tādējādi darbs paliek otrajā plānā!!!!!
Vai rūdītiem japcar biedriem ir kādi padomi un kādas brīnumzāles pret šo atkarību? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

P.S. izlogoties jau mēģināju.. pēc pāris minūtēm pirksti "niez"... mazums, kas jauns un interesants forumā ir parādījies Razz

P.S. Nr.2. Tā kā šodien pelēcīga diena... atbalstam, palīdzam un uzlabojam viens otram garīgo?

P.S. Nr.3. Da nu, to darbu!!!! Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2236
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:28 am    
ir tāds teiciens: ja dzeršana traucē darbam, tad no k-kā ir jāatsakās. un nejau no dzeršanas.

tagad dzeršanas vietā ieliec japcar.lv :shura: :love:

Juļa

Ziņas: 1015

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:29 am    
Kāds olo teiktu, ka esi paņemta Laughing necīnies ar atkarību, ļaujies tai :shura:
Andis
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 492
Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:31 am    
Kur ir peleka diena? :d Liepajaa spid saulite,zila debess bez makoniem Laughing
Shark attack
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:39 am    
Blonda? rakstīja:
Kāds olo teiktu, ka esi paņemta Laughing necīnies ar atkarību, ļaujies tai :shura:

Es ta ļaujos pilnībā un uz visiem 100%.. bet kā būs ar darba devēju - viņam būs grūti izskaidrot kāpēc viens vai otrs darbs ir paveiks ar nokavēšanos? Laughing
Tur jau tā lielākā sāpe Laughing
Shark attack
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:44 am    
Andis rakstīja:
Kur ir peleka diena? :d Liepajaa spid saulite,zila debess bez makoniem Laughing

Nu redz, atgriezīsies tu mūsu krastos, tad sapratīsi, ka debesis nav nemaz tik zilas, saulīte nav nemaz tik spoža.. un vēlme atrasties mājās zem segas ir spēcīgāka, nekā nīkt darbā pie kompja mhihi
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:46 am    
pfff, Laughing man kaadu laiku atpakalj zvaniija Parex bankas administrators un teica ka japcar.lv ir nedeeljas apmekleetaakaa lapa, jo vislaik chatoju Laughing naacaas mazliet piebremzeet.. taapat lapa atveerta maajaas darbaa, un pa celjam telefonaa, pie dabas telefonaa, utt :shura:
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Shark attack
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 10:57 am    
BriinumsBo rakstīja:
pfff, Laughing man kaadu laiku atpakalj zvaniija Parex bankas administrators un teica ka japcar.lv ir nedeeljas apmekleetaakaa lapa, jo vislaik chatoju Laughing naacaas mazliet piebremzeet.. taapat lapa atveerta maajaas darbaa, un pa celjam telefonaa, pie dabas telefonaa, utt :shura:

Izskatās, ka pat rūdītākajiem nav brīnumzāļu pret šo atkarību!!!
Varbūt izveidojam Japcar "stacionāro" tipa slimnīca, kur visi atkarībnieki tusētu, pirms vai pēc darba laika, pagaidām neesmu izlēmusi Laughing
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 11:00 am    
Shark attack rakstīja:
BriinumsBo rakstīja:

Izskatās, ka pat rūdītākajiem nav brīnumzāļu pret šo atkarību!!!
Varbūt izveidojam Japcar "stacionāro" tipa slimnīca, kur visi atkarībnieki tusētu Laughing

Japcar tapshanas briidii Vikmanis bija izveidojis servisu Chaka/Tallinas stuurii.. driiz vien bija taa, ka katru dienu tur nonstop kaads no foruma bija piebraucis pachillot, pusdienlaikaa ap 10 cilveekiem, vot tas jau bija chernis un pilniiga noveershanaas no darba Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
ChewitS
Almost King
Almost King

Ziņas: 1195

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 12:06 pm    
Jaa, atkartiiba dara savu Laughing
P.S Jaa vajag, Japcar.lv spotu Cool

motorists

Ziņas: 4419
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Tre Jun 16, 2010 12:10 pm    
ChewitS rakstīja:
Jaa, atkartiiba dara savu Laughing
P.S Jaa vajag, Japcar.lv spotu Cool

Aha, vislabak kaut kur ap Kliversalas rajonu Laughing

Almost King

Ziņas: 912
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Cet Jun 17, 2010 9:15 am    
Ir ir tada lieta ar tam atkaribam, man jau ar.
Ka no ta izvairities darba laika?

Variants Nr.1 izmest pa logu kompjuteru.
(Iespejams, ka apkartejie nesapratis Tavu ta briza motivaciju sim darbam un var sanakt ari atmaksat darbam jaunu kompjuteru no pedejas algas. Bet toties atkariba uz laku partraukta)

Variants Nr.2 aprunaties ar IT dienestu par Japcar blokesanu no konkreta datora.
(Tas ir nosaciti iedarbigs variants. Darba devejs redzes Tavu uzcitibu, ka atsakies no lietam, kuras nelauj produktivi stradat, bet vins nezinas to, ka pec paris minutem Tu busi apskrejusi visus kolegus un apjautajusies ka var apiet so liegumu. Uz pasaules nav neapejamu un nesalauzamu lietu)

Variants Nr.3 stradat naktis, kad visi normalie cilveki gul.
(pat ja darbs ko tadu atlaus, tad pec ista iemesla uzzinasanas skatisies uz Tevi ar skibu aci un domas - WTF? bet no ta darba razigums uzlabosies tikai puslidz, jo naks miegs + ik pa bridim jau ari seit kads uzrodas nakti)

Variants Nr.4 atzit, ka tev ir problema ar kuru pasas spekiem netiec gala un palugt darba arstesanas kursa atvalinajumu. Pats pa sevi saprotams, ka darbam jauzsauc arstesana, jo vini ir nodrosinajusi Tavu darba vietu ar PC un interneta pieslegumu.
(Pfff...., sis varetu but visliktenigakais variants, jo vai nu sedesi majas/bara/pie draudzenes/ga/arstniecibas iestade (Sveicinati, mani sauc "nosaucam savu niku", ... emm... pag .... ka mani isti sauca... Ne ne, nepadomajiet, man nav problemu ar interneta atkaribu)/whatever kur palidusi zem segas un ne ar vienu nerunajot vai ari notusesi ar japcar visu atveleto laiku un tad vairs ceribu uz pilnigu izarstesanu nav)

Variants Nr.5 pienemt realo situaciju un paskatities tai acis, lai cik loti si patiesiba ari kostu acis.
(Isteniba jau nekas traks, bet nezin kapec patiesibas vienmer kozot acis. Vismaz tautas ta runa)

Variants Nr.6 gan jau ka ir, bet man pagaidam nenak nekas prata
(Tiesi tapat ka iespejamas sekas)

mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Cet Jun 17, 2010 11:28 am    
Faraon!!!
Tu mani esi "iedzinis strupceļā" Laughing
Hmmm.. laikam jau varinats Nr. 4 ir optimālākais... bet tad atkal atgriežamies pie Bo rakstītā, ka agrāk bija tāda spot vieta kā garāža, kur cilvēki vienkārši satikās un nedomāja ne par ko - pat par to, ka atkal jāsteidzas uz darbu Brick wall Think Kur lai tagad tādu sameklējam?

OK, jūlijā sākumā esmu sev par godu noorganizējusi atvaļinājums. JAPCAR atkarībnieki, steidzat pie saviem šefiem ar iesniegumu pēc atvaļinājuma un uz 2 nedēļām dodamies "ārstēties"??? Laughing
Faraons
Almost King
Almost King

Ziņas: 912
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Cet Jun 17, 2010 11:47 am    
4. variants - risks un augstas likmes. Uzvaras gadijuma, izaicinam veiksimi! Sanemam algu, ejam uz kazino un liekam uz 7 melns, ja ir - ir, ja nav, tad gaidam nakamo algu Laughing

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv