|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Shark attack mini-spamer

Ziņas: 47
|
Ziņots: Tre Jun 16, 2010 10:25 am Atkarība... |
|
|
HELP!
Tas ir kā lāsts, ja no rīta (nedod Dievs, ja tā ir darba diena, kā, piem., šodien) atveru japcar.lv, tad kļūstu atkarīga, nevaru atrauties... un tādējādi darbs paliek otrajā plānā!!!!!
Vai rūdītiem japcar biedriem ir kādi padomi un kādas brīnumzāles pret šo atkarību?
P.S. izlogoties jau mēģināju.. pēc pāris minūtēm pirksti "niez"... mazums, kas jauns un interesants forumā ir parādījies
P.S. Nr.2. Tā kā šodien pelēcīga diena... atbalstam, palīdzam un uzlabojam viens otram garīgo?
P.S. Nr.3. Da nu, to darbu!!!!  |
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2236 Atrašanās vieta: death parad
|
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 492 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
|
|
|
 |
Shark attack mini-spamer

|
|
|
|
 |
Shark attack mini-spamer

|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Jun 16, 2010 10:46 am |
|
|
pfff, man kaadu laiku atpakalj zvaniija Parex bankas administrators un teica ka japcar.lv ir nedeeljas apmekleetaakaa lapa, jo vislaik chatoju naacaas mazliet piebremzeet.. taapat lapa atveerta maajaas darbaa, un pa celjam telefonaa, pie dabas telefonaa, utt  |
|
|
|
 |
Shark attack mini-spamer

|
Ziņots: Tre Jun 16, 2010 10:57 am |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | pfff, man kaadu laiku atpakalj zvaniija Parex bankas administrators un teica ka japcar.lv ir nedeeljas apmekleetaakaa lapa, jo vislaik chatoju naacaas mazliet piebremzeet.. taapat lapa atveerta maajaas darbaa, un pa celjam telefonaa, pie dabas telefonaa, utt  |
Izskatās, ka pat rūdītākajiem nav brīnumzāļu pret šo atkarību!!!
Varbūt izveidojam Japcar "stacionāro" tipa slimnīca, kur visi atkarībnieki tusētu, pirms vai pēc darba laika, pagaidām neesmu izlēmusi  |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Jun 16, 2010 11:00 am |
|
|
| Shark attack rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | pfff, man kaadu laiku atpakalj zvaniija Parex bankas administrators un teica ka japcar.lv ir nedeeljas apmekleetaakaa lapa, jo vislaik chatoju naacaas mazliet piebremzeet.. taapat lapa atveerta maajaas darbaa, un pa celjam telefonaa, pie dabas telefonaa, utt  |
Izskatās, ka pat rūdītākajiem nav brīnumzāļu pret šo atkarību!!!
Varbūt izveidojam Japcar "stacionāro" tipa slimnīca, kur visi atkarībnieki tusētu  |
Japcar tapshanas briidii Vikmanis bija izveidojis servisu Chaka/Tallinas stuurii.. driiz vien bija taa, ka katru dienu tur nonstop kaads no foruma bija piebraucis pachillot, pusdienlaikaa ap 10 cilveekiem, vot tas jau bija chernis un pilniiga noveershanaas no darba  |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1195
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4419 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
Faraons Almost King

Ziņas: 912 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Cet Jun 17, 2010 9:15 am |
|
|
Ir ir tada lieta ar tam atkaribam, man jau ar.
Ka no ta izvairities darba laika?
Variants Nr.1 izmest pa logu kompjuteru.
(Iespejams, ka apkartejie nesapratis Tavu ta briza motivaciju sim darbam un var sanakt ari atmaksat darbam jaunu kompjuteru no pedejas algas. Bet toties atkariba uz laku partraukta)
Variants Nr.2 aprunaties ar IT dienestu par Japcar blokesanu no konkreta datora.
(Tas ir nosaciti iedarbigs variants. Darba devejs redzes Tavu uzcitibu, ka atsakies no lietam, kuras nelauj produktivi stradat, bet vins nezinas to, ka pec paris minutem Tu busi apskrejusi visus kolegus un apjautajusies ka var apiet so liegumu. Uz pasaules nav neapejamu un nesalauzamu lietu)
Variants Nr.3 stradat naktis, kad visi normalie cilveki gul.
(pat ja darbs ko tadu atlaus, tad pec ista iemesla uzzinasanas skatisies uz Tevi ar skibu aci un domas - WTF? bet no ta darba razigums uzlabosies tikai puslidz, jo naks miegs + ik pa bridim jau ari seit kads uzrodas nakti)
Variants Nr.4 atzit, ka tev ir problema ar kuru pasas spekiem netiec gala un palugt darba arstesanas kursa atvalinajumu. Pats pa sevi saprotams, ka darbam jauzsauc arstesana, jo vini ir nodrosinajusi Tavu darba vietu ar PC un interneta pieslegumu.
(Pfff...., sis varetu but visliktenigakais variants, jo vai nu sedesi majas/bara/pie draudzenes/ga/arstniecibas iestade (Sveicinati, mani sauc "nosaucam savu niku", ... emm... pag .... ka mani isti sauca... Ne ne, nepadomajiet, man nav problemu ar interneta atkaribu)/whatever kur palidusi zem segas un ne ar vienu nerunajot vai ari notusesi ar japcar visu atveleto laiku un tad vairs ceribu uz pilnigu izarstesanu nav)
Variants Nr.5 pienemt realo situaciju un paskatities tai acis, lai cik loti si patiesiba ari kostu acis.
(Isteniba jau nekas traks, bet nezin kapec patiesibas vienmer kozot acis. Vismaz tautas ta runa)
Variants Nr.6 gan jau ka ir, bet man pagaidam nenak nekas prata
(Tiesi tapat ka iespejamas sekas) |
|
|
|
 |
Shark attack mini-spamer

|
|
|
|
 |
Faraons Almost King

Ziņas: 912 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Cet Jun 17, 2010 11:47 am |
|
|
4. variants - risks un augstas likmes. Uzvaras gadijuma, izaicinam veiksimi! Sanemam algu, ejam uz kazino un liekam uz 7 melns, ja ir - ir, ja nav, tad gaidam nakamo algu  |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|