| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
|
|
|
 |
moro mini-spamer

Ziņas: 53
|
Ziņots: Piek Sep 03, 2010 10:13 am |
|
|
| Esmu regulējis. Bāzes kartes ir FC-Datalogit komplekta; bet arī noresetojot PFC, tas ielāde standarta regulējumu. |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Sep 03, 2010 10:24 am |
|
|
| moro rakstīja: | | Esmu regulējis. Bāzes kartes ir FC-Datalogit komplekta; bet arī noresetojot PFC, tas ielāde standarta regulējumu. |
Man ir PowerFC no SW20 MR2, kuru kompanija Brash-Bou parveidojusi priekš Celica ST185. Ko viņi tur darījuši - nezinu, atvēru vaļā, itkā pinout nav mainīts (nav nekādi vadi). MR2 ir map sensors, Celica ir AFM, attiecīgi celicai jaaliek klaat map sensors un IAT sensors + jāpārliek kompja vadi. Drošvien arī base map ir pārlikts priekš celicas (mazāki inžektori, u.c. parametri). Ja uztaisa reset (vēl nezinu kā to darīt), būs mr2 vai celica kartes? Tā kā celica vēl kādu laiku nebūs pie dzīvības, gribējās pamēģināt uzlikt uz MR2, bet laikam ar celica mazo inžektoru karti un savādākām plūsmām nebūtu labi tā darīt. Doma ir nokopēt esošo brash-boy karti priekš back up un uzlikt mr2 stock karti. Tev ir tādas pieejamas? |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Sep 03, 2010 10:27 am |
|
|
| p.s. man nav fc-datalogits, ir tikai kompis + commander.. |
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Okt 11, 2010 10:46 am |
|
|
| soulfreak rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | Vamis man 5dien paliidzeeja uzstaadiit Apexi PowerFC uz MR2, kas bija paredzeets celicai, braukt nevar jo benzina paterinjsh smags un hz kas ar detonaaciju, bet skaidrs vismaz ka der plug'n'play a Vamis savai 2zz celicai no powerfc ir uztaisiijis pateerinju 5.x litri uz shosejas nevaru saprast vai paardot apexi vai investeet reguleeshanaa :/ |
aaa, fakin reguleeee beidzot esi kaut kur pavirzījies no way back!!! |
njemot veeraa ka kabataa ir <10ls liidz 25.oktobrim? un taa gandriiz katru meenesi? nu hz. saaku domaat par st185 tirgoshanu, jaasareekjina vai pa daljaam nav izdeviigaak kaa ieguldiit 1~1.5k un tad paardot pa taadu ciparu :/ neizskataas ka uz ziemu paspeeshu pacelt, jo bez motora veel piekares probleemas, bremzes jaaatjauno, ruusa jaalikvidee.. chernja
PFC notirgojot var ieguut ~450ls. uzliekot uz mr2 var tikai zaudeet papildus ciparu un riskeet nolohot motoru vai ielikt vel ciparu prieksh J&S safeguard. vai man to vaig? hz. baigi limitee citas personiigaas vajadziibas. |
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 492 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
|
|
|
 |
AE86 mini-spamer