japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

amortizatora atbalsts priekšā

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 10:39 am   amortizatora atbalsts priekšā  
Karoč man pēc acperu maiņas un ~300km sāka kkas klabeet priekšā skaļi. aizpidžināju turpat uz plaza baltic (vēl menti astē pasēdēja Laughing) shie saka ka kkāds atbalsts starp amīti un kuzavu kaput, tas kas augšā skrūvējas ar 3 skrūvēm. vai nu gultnis vai kas tur, neko nesaprotu. zvanīju uz doks1, saka jā esot jāpasūta 5dien būs. atstāju celku plazā, sarunāju ka būs atbalsts 5dien. šodien zvanu, ka nav nekā pēc mana šasijas nr un uz pasūtījuma arī neko nevarot dabūt, etc,etc, nesaprotu, atšuva ka nav nekas celicām vispār. matīsa veikalā andris kāvienmēr aizņemts un arī tik uz pasūtījumu. krāsotāju ielā arī tukšums.
japancats.ru piečekoju, ka visām 90-93 celicām ir pilnīgi identiska priekšējā piekare, amīši, acperes, atbalsti - viss Shock peec nummuriem vismaz, var jau but ka tur atshkjiras acperu reiti..
cik ilgi taa var braukt? amīts neizlidos caur kapotu? (ko vaidzetu uz CF nomainīt Laughing) Plazā čalis teica, ka viss kedā, ka tikai grabēs uz nelīdzenumiem, bet nu šitajā pilsētā grūti atrast taisnu ceļu :/
ko darīt? nav smuki, ka marinēju savu plaza pagalmā, viņiem tā jau tur piebāzts..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 11:58 am    
nu zinot to ka tev nav tiesiibu Laughing ... tad es teiktu gaaz tikai Laughing .. par cik daudz nebraukaa,, tad vari braukt, parasti ja tie gultni beigti tad griezot stuuri krakč (uz vietas stāvot) , pa bedrem ne īpaši, tad tur varetu Celicam but kaut kadas bukses mok ieksha un sistema daudz savadaka cik man ir zinamie eksemplari kaa peugeti Laughing ... mok paši amīši grab ?

nu katrā gadījumā var tur viss izjukt Smile , atspere izmaukties un tad jau jautribas saksies Smile .... nē nu viennozimīgi labāk nebraukt kas to lai zin kurā brīdi kas var piebeigties...!

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 12:37 pm    
daily rakstīja:
nu zinot to ka tev nav tiesiibu Laughing ... tad es teiktu gaaz tikai Laughing .. par cik daudz nebraukaa,, tad vari braukt, parasti ja tie gultni beigti tad griezot stuuri krakč (uz vietas stāvot) , pa bedrem ne īpaši, tad tur varetu Celicam but kaut kadas bukses mok ieksha un sistema daudz savadaka cik man ir zinamie eksemplari kaa peugeti Laughing ... mok paši amīši grab ?

nu katrā gadījumā var tur viss izjukt Smile , atspere izmaukties un tad jau jautribas saksies Smile .... nē nu viennozimīgi labāk nebraukt kas to lai zin kurā brīdi kas var piebeigties...!

tur jau taa fignja, ka nevar zinaat kas tur i. iedomajies, izbeigsies man uz celja, pabraukt nevareshu, klaat buus motopeles vai volvosquad un vpzdu 300-400ls par manu variantu Rolling Eyes pagaidam tas gan ir vienigais kur esmu braucis Evil or Very Mad
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 12:46 pm    
zvaniju chomam (@WESS), saka ka pakaljejie 140ls ka minimums. nediileru veikalinjos bezceriigi atrast, vieniigais pa shrotiem un no Slavas (aka celicu dalju tirgonis) pa 15ls, vieniigi paardaugavaa.
kaa arii teica ka pats pusgadu nobraukaajis ar klaboshu (tiesa gan pakaljeejais atbalsts) un nekas itkaa tur nevarot notikt kaa tikai taa skanja..
tas jau buutu po, bet vieniigais kur es shobriid varu lietot auto ir trase, un tur jau vairs nav tie pashi apstaaklji un slodzes kas ir vienkarshi mierigi braucot?
f#$% b@#$
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 12:58 pm    
Laughing
kur ta klab priekšā vai pakaļa Laughing ? nu dopā likt noteikti nav labi Laughing tur ir slodze ibio rio, !

Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv