| Autors |
Vēstule |
petka17 mini-spamer

Ziņas: 86 Atrašanās vieta: Cēsis/Rīga
|
Ziņots: Sv Nov 27, 2011 1:23 am alimīnija līme |
|
|
vai ir kāds veids, kā varētu salīmēt alumīniju?
Man galvai iespējams ir izlūzis mazs robiņš ap vienu stiprinājumu un tur iespējams iet garām eļļa, tāpēc interesē vai ir kāds speciāls līdzeklis šāda defekta novēršanai? garām nekur nekas citur neiet un arī nevajadzētu iet, tāpēc domāju par alternatīvām, kas nesaistās ar galvas nost ņemšanu un metināšanu...
esmu dzirdējis par epoxīdu...? |
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

Ziņas: 833 Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava
|
Ziņots: Sv Nov 27, 2011 2:04 am |
|
|
He, man Hondai ir alumīnija karteris un pie noliešanas skrūves ir plaisa. Līmēju viņu ciet ar Bison divkomponentu līmi, kuru var iekš Statoil nopirkt. Bet uzreiz brīdinu, ka jābūt istabas temperatūrai apkārt, lai viņa kārtīgi nožūtu.
Tādu izvirtību darīju, jo visur, kur it kā paņemtu uz metināšanu to karteri, bija jāgaida divas nedēļas rindā, mašīna vajadzīga gandrīz katru dienu un tāpēc metināšanu esmu atlicis pagaidām.
Un protams nekas nav mūžīgāks par "pagaidām"  _________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96" D15Z6
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
Mezavecis Jauniņais

Ziņas: 22
|
|
|
|
 |
Desmitnieks Specnaz

Ziņas: 833 Atrašanās vieta: Rīga - Ķekava
|
Ziņots: Pir Nov 28, 2011 5:20 pm |
|
|
Nekāds sviests, jāgaida, jo rindas esot. Ok, uz vasaras pusi painteresēšos, vai arī ātrāk ja drīzumā dabūšu darba mašīnu._________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96" D15Z6
Honda CRX AS 87" ZC1 |
|
|
|
 |
petka17 mini-spamer

Ziņas: 86 Atrašanās vieta: Cēsis/Rīga
|
Ziņots: Otr Dec 13, 2011 12:01 am |
|
|
līmēšanas experments neizdevās - tāpat sulo un nekas labs tur nav. tāpēc visu noravēju nost un iedevu metināt - tagad ja taisa, tad taisa.
Tāpēc arī rodas jautājums kuru adresēšu šeit lai nav jātaisa jaunā topikā:
galvas slīpēšana (nevajag daudz, jo tikko tika ņemta nost un slīpēta) + vārstu sēžu slīpēšana un vārstu pieslīpēšana par 50Ls ir ok vai tas ir par daudz.
man cēsīs nosauca šādu ciparu un kvalitāte ar ir melna bilde, jo tur pamatā taisa PSRS auto un smagos... |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4419 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
petka17 mini-spamer