|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Pir Mar 24, 2008 10:29 pm ADR dski par un pret... |
|
|
Lieta taada, kad ir doma pasutit ADR firmas disku, bet japasuuta buus no amerikas, un shipping ir, nu teiksim diezgan paliels. Ar visu shipping un muitu sanaak gandriiz taada pati summa kaa pirkt tadus pashus disku LV, bet ne tadas pashas firmas. Tikai vienigais ko nezinu, tie ADR ir labas firmas diski vai nee. Varbuut kaads ir saskaries ar viniem ?
Jaa kaadam ir interese var iemest aci ebay
http://motors.shop.ebay.com/_C.....Q_catZ6000
Paldies par atbildi anyway ! |
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 530 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

|
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

|
Ziņots: Tre Mar 26, 2008 2:51 pm |
|
|
| Seisis rakstīja: | | Bencik rakstīja: | | Seisis rakstīja: | Izskatās smuki,Tev ir 300ZX? |
Smuki jau ir, bet man interese build quality. Biku letaak ir no Usa dziit, bet negribas atvest un izradas, taa firmas diskiem ir slikta kvalitaate utt.
A kas ir 300zx ?  |
Aterot to linku,Tu esi meklētājā ierakstījis Nissan 300zx,tādēļ domāju,ka Tev tāds ir! |
Veciit tas bija joks, par a kas ir 300zx ?
Ir ir man 300tais, tapeec arii mekleeju vinjam diskus uz nakamo sezonu  |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

|
Ziņots: Tre Mar 26, 2008 2:57 pm |
|
|
| Bencik rakstīja: | | Seisis rakstīja: | | Bencik rakstīja: | | Seisis rakstīja: | Izskatās smuki,Tev ir 300ZX? |
Smuki jau ir, bet man interese build quality. Biku letaak ir no Usa dziit, bet negribas atvest un izradas, taa firmas diskiem ir slikta kvalitaate utt.
A kas ir 300zx ?  |
Aterot to linku,Tu esi meklētājā ierakstījis Nissan 300zx,tādēļ domāju,ka Tev tāds ir! |
Veciit tas bija joks, par a kas ir 300zx ?
Ir ir man 300tais, tapeec arii mekleeju vinjam diskus uz nakamo sezonu  | Tā jau domāju,ja Tev būtu bembis,tad diez vai meklētāja rakstītu 300zx,Tev viņš ir automāts? |
|
|
|
 |
Bencik Z driver

|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Tre Mar 26, 2008 3:45 pm |
|
|
es shobriid esmu sheit un labu disku komplekta cena (18") sheit saakas ap 1500$. protams, ka IR disku komplekti arii pa 500$ arii, bet domaat, ka vinji buus loti labas kvalitaates ir naivi. 16" varbuut, bet ne 18".
bet nu labi.. kas kuram ir labi diski. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

|
Ziņots: Tre Mar 26, 2008 5:18 pm |
|
|
Kaut kaads bezjedzigs offtopiks sakaas, man tada jushka, kad tev liekas, kad es loti gribu nopirkt kaut kadus leetus diskus, pa leetu pikjiiti, galvenais lai labi izskatas... Taa gluzhi nav vnk nacu peec padoma, a tev uzreiz mani janoniecina Un nekur es neteicu, kad domaju
ka shaadi diski pa 500 $ ir kvalitativi
Un vispaar vardu savienojums labi diski ir stiepts jedziens, tas atkariigs no mashinas ar kadu tu brauc. Prastaaka mashina prastakas vajadziibas, taa vins ir  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
#MR Vietējais

Ziņas: 165
|
|
|
|