japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

A/M sertifikācija

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars
Autors Vēstule
G35
Viesis

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 11:22 am   A/M sertifikācija  
pa šo tēmu tad labāk es uztaisīšu jaunu tēmu Wink

soulfreak rakstīja:
P.S. jautaajums G35!!! liidz kuram gadam (ieskaitot) nepiecieshama USDM a/m sertifikaacija!?

sertifikācija ir vajadzīga visiem auto kas ir 2001. gada vai jaunāki un ir ievesti no NE eiropas savienības valstīm. P.S. Leituvas vai citu jauno ES dalībvalstu reģistrācija arī nederēs....

vienkāršā valodā runājot... ja a/m ir no amerikas vai japānas un ir 2001 gada vai jaunāka tad tai ir vajadzīga sertifikācija Wink

Pēdējo labojumu veicis G35 Cet Sep 06, 2007 11:26 am; pavisam labots 1 reizi
soulfreak
motorists

Ziņas: 4291
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 11:26 am    
ok, skaidrs! ir doma par Honda S2000. itkaa vareetu njemt viegli sistu no US, jo cenas itkaa zemaakas, bet bayauto.lv piedaavaa preteeji kosmiskas Shock kas galiigi neliimeejas ar eiropas cenaam, lai gan no ASV auto vajadzeetu buut letaakam... es saprotu, ka tur transporteshana, muitas utt... bet anyway vajadzeetu sanaakt leetaak! varbuut vnk vinji liek fantastisku varku???
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
G35
Viesis

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 11:30 am    
nu ja sistu tad es varētu Tev iedot kādu no saviem klientiem, kas ved dažāda veida sistas a/m... tieši uz ziemu tāda a/m varētu būt lētāk.... es pats tikai ar nesistām nodarbojos...

neieteiktu pirkt NEKO kas ir te pat LV... negribu jau lielīties, bet es toč zinu kādas tās mašīnas ienāk LV un pa kādiem cipariem... labāķ ir jau redzēt kas ir bijis sists un kas nē un pa to arī maksāt.
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 11:33 am    
tieshi taa! negribu nekaadu leishu variantu, jo LV pilniigi noteikti ved iekshaa dauziitas un pa briesmiigaam naudaam tirgo Razz
labaak pats peerku un redzu cik, kas stipri bijis bliezts... sanaak krietni leetaak un nav kakjis maisaa! vismaz zinaashu ar ko rekjinaaties Cool
G35
Viesis

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 11:35 am    
soulfreak rakstīja:
tieshi taa! negribu nekaadu leishu variantu, jo LV pilniigi noteikti ved iekshaa dauziitas un pa briesmiigaam naudaam tirgo Razz
labaak pats peerku un redzu cik, kas stipri bijis bliezts... sanaak krietni leetaak un nav kakjis maisaa! vismaz zinaashu ar ko rekjinaaties Cool

nu tieši tā nav jau arī nekāda starpība vai LT vai LV tā pat visi taisa pa lēto - ka tik normāli izskatās , bet ja taisīsi pats sev tad jau cita lieta Wink
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 11:39 am    
nu luuk... taapeec arii jau saaku aktivizeties uz ziemu, kad roadsteriem kritiis krietni cenas un sanaak maksimaali izdeviigi panjemt kaadu eksemplaaru Smile sataisiit varu pats, jo rokas laikam ka ir pareizajaa vietaa Laughing

cik tur tas izmaksas var sanaakt par atvilkshanu, muitaam utt.... nav nekaadas informaacijas Sad
G35
Viesis

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 11:42 am    
soulfreak rakstīja:
nu luuk... taapeec arii jau saaku aktivizeties uz ziemu, kad roadsteriem kritiis krietni cenas un sanaak maksimaali izdeviigi panjemt kaadu eksemplaaru Smile sataisiit varu pats, jo rokas laikam ka ir pareizajaa vietaa Laughing

cik tur tas izmaksas var sanaakt par atvilkshanu, muitaam utt.... nav nekaadas informaacijas Sad

... matemātika ir vienkārša... es vakara pusē iemetīšu formulu.... tagad skrienu uz centru Wink
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 11:46 am    
ok, paldies! gaidiishu kaadu info Smile
G35
Viesis

ZiņaZiņots: Cet Sep 06, 2007 3:45 pm    
formula ir apmeram shada :

[a/m cena asv] + [ceļš, +/- 1200Eiro] + [nodoklis, 10%] + [nodoklis, 18%] + [lukturu pārbūve 100-400eiro] + [sertifikācija, +/-1400eiro] + [csdd reģistrācija, uz S2000 varetu buut +/- 350eiro]
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars Laiks ir: GMT - 9 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv