Ziņots: Cet Sep 06, 2007 11:22 am A/M sertifikācija
pa šo tēmu tad labāk es uztaisīšu jaunu tēmu
soulfreak rakstīja:
P.S. jautaajums G35!!! liidz kuram gadam (ieskaitot) nepiecieshama USDM a/m sertifikaacija!?
sertifikācija ir vajadzīga visiem auto kas ir 2001. gada vai jaunāki un ir ievesti no NE eiropas savienības valstīm. P.S. Leituvas vai citu jauno ES dalībvalstu reģistrācija arī nederēs....
vienkāršā valodā runājot... ja a/m ir no amerikas vai japānas un ir 2001 gada vai jaunāka tad tai ir vajadzīga sertifikācija
Pēdējo labojumu veicis G35 Cet Sep 06, 2007 11:26 am; pavisam labots 1 reizi
ok, skaidrs! ir doma par Honda S2000. itkaa vareetu njemt viegli sistu no US, jo cenas itkaa zemaakas, bet bayauto.lv piedaavaa preteeji kosmiskas kas galiigi neliimeejas ar eiropas cenaam, lai gan no ASV auto vajadzeetu buut letaakam... es saprotu, ka tur transporteshana, muitas utt... bet anyway vajadzeetu sanaakt leetaak! varbuut vnk vinji liek fantastisku varku???
G35 Viesis
Ziņots: Cet Sep 06, 2007 11:30 am
nu ja sistu tad es varētu Tev iedot kādu no saviem klientiem, kas ved dažāda veida sistas a/m... tieši uz ziemu tāda a/m varētu būt lētāk.... es pats tikai ar nesistām nodarbojos...
neieteiktu pirkt NEKO kas ir te pat LV... negribu jau lielīties, bet es toč zinu kādas tās mašīnas ienāk LV un pa kādiem cipariem... labāķ ir jau redzēt kas ir bijis sists un kas nē un pa to arī maksāt.
tieshi taa! negribu nekaadu leishu variantu, jo LV pilniigi noteikti ved iekshaa dauziitas un pa briesmiigaam naudaam tirgo
labaak pats peerku un redzu cik, kas stipri bijis bliezts... sanaak krietni leetaak un nav kakjis maisaa! vismaz zinaashu ar ko rekjinaaties
G35 Viesis
Ziņots: Cet Sep 06, 2007 11:35 am
soulfreak rakstīja:
tieshi taa! negribu nekaadu leishu variantu, jo LV pilniigi noteikti ved iekshaa dauziitas un pa briesmiigaam naudaam tirgo
labaak pats peerku un redzu cik, kas stipri bijis bliezts... sanaak krietni leetaak un nav kakjis maisaa! vismaz zinaashu ar ko rekjinaaties
nu tieši tā nav jau arī nekāda starpība vai LT vai LV tā pat visi taisa pa lēto - ka tik normāli izskatās , bet ja taisīsi pats sev tad jau cita lieta
nu luuk... taapeec arii jau saaku aktivizeties uz ziemu, kad roadsteriem kritiis krietni cenas un sanaak maksimaali izdeviigi panjemt kaadu eksemplaaru sataisiit varu pats, jo rokas laikam ka ir pareizajaa vietaa
cik tur tas izmaksas var sanaakt par atvilkshanu, muitaam utt.... nav nekaadas informaacijas
G35 Viesis
Ziņots: Cet Sep 06, 2007 11:42 am
soulfreak rakstīja:
nu luuk... taapeec arii jau saaku aktivizeties uz ziemu, kad roadsteriem kritiis krietni cenas un sanaak maksimaali izdeviigi panjemt kaadu eksemplaaru sataisiit varu pats, jo rokas laikam ka ir pareizajaa vietaa
cik tur tas izmaksas var sanaakt par atvilkshanu, muitaam utt.... nav nekaadas informaacijas
... matemātika ir vienkārša... es vakara pusē iemetīšu formulu.... tagad skrienu uz centru