| Autors |
Vēstule |
Nazitis Z driver

Ziņas: 369
|
Ziņots: Cet Apr 10, 2008 9:52 pm 350z |
|
|
Ko varetu ietiekt ,ja velos palielinat dzineja jaudu lidz 900 hp. Vai Latvija vispar tas iespejams ? Lidz 500hp nav problemu. Detaļas ari varetu pasutit , bet kurš to var salikt un saregulet, lai vis normali stradatu?
Paldies par jebkuru ieteikumu. |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Piek Apr 11, 2008 5:23 am |
|
|
tevi nepaziistu un nezinu kaa ir patiesiibaa, cik daudz tev ir $ shim projektam, bet shis jautaajums diezgan burnout-iigs izklausaas.
taapat arii nezinu, cik dzilji esi tajaa ieurbies un vai esi sareekjinaajis, cik tam visam, vismaz aptuveni vajadzeetu pikji, laiku un kam vispaar taa mashiina tiek buuveeta. es esmu 100% paarliecinaats, ka taaa motoru saviileet maksaa paari 10-15 stabiem. + kad teoreetiski ir tie 900hp, veel ir kkaa jaaizdara taa lai tas viss patieshaam straadaatu. + vari saakt mekleet detaljas kaa shii (http://www.driveshaftshop.com/item170742.ctlg) un visus citus mezglus, kaa kaarba utt., un turpinaat lociit nost kaapostu
Ja nu tomeer nodomi ir nopietni, tad griestos vai nu xenonaa, vai ilms-motorsport. abi ja nevarees uz vietas sabuuveet, nosuutiis uz valsti, kur to izdariis. xenons nezinu kur suuta, bet Ilms, cik zinu sadarbojas ar kantori Somijaa, kas buuvee nopietnus auto. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

Ziņas: 260
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
author superaģents

Ziņas: 1190 Atrašanās vieta: Baloži
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

Ziņas: 260
|
|
|
|
 |
Davchiks Z driver

Ziņas: 99
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
|
|
|
 |
Davchiks Z driver

Ziņas: 99
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10676 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Apr 11, 2008 12:14 pm |
|
|
tev vaig F1 nez man 350z stock jauda ljoti patiik, ok, bija 2 taisnes kur atljaavos spiest pedaali liidz galam. laikam man vairaak piedur gandling nevis asins koncentreeshanaas muguraa
choms ar TB saistiits staastiija ka paziistams uzlicis superchargeri uz 350z, tad jau laikam tas esi tu
prieks ka japcar.lv ir jau GTR potenciaalie iipashnieki! |
|
|
|
 |
#MR Vietējais

Ziņas: 165
|
|
|
|
 |