| Autors |
Vēstule |
Night Line mini-spamer

Ziņas: 48
|
Ziņots: Cet Jūl 08, 2010 2:39 pm 350z lukturi |
|
|
| Chau visiem. Ir neliela problemma,nopirku no ASV prieksos lukturus,uzstadiju viss ok,braucu uz TO,tur man saka kar ar sadiem ASV lukturiem TO nevar pariet. Un ir lugums pie cilvekiem ar 350z,vai kads var palidzet biebraukt varbut pie Panteras servisa,tur meistars samainitu lukturus no jusu masinu uz manu,es parietu TO,un servisa visu samainitu atpakalj. Ja kads var palidzet,ludzu uzrakstiet seit. |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1194
|
Ziņots: Cet Jūl 08, 2010 4:10 pm Re: 350z lukturi |
|
|
| Night Line rakstīja: | | Chau visiem. Ir neliela problemma,nopirku no ASV prieksos lukturus,uzstadiju viss ok,braucu uz TO,tur man saka kar ar sadiem ASV lukturiem TO nevar pariet. Un ir lugums pie cilvekiem ar 350z,vai kads var palidzet biebraukt varbut pie Panteras servisa,tur meistars samainitu lukturus no jusu masinu uz manu,es parietu TO,un servisa visu samainitu atpakalj. Ja kads var palidzet,ludzu uzrakstiet seit. |
A vecie lukturi nepalika?  _________________ Put the pedal once make the floor shake...
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Jūl 08, 2010 6:11 pm |
|
|
| VV teica ka ziemaa redzeejis NightLine aparaatu diezgan sanjurciitu, iespejams avaarijaa arii lukturi aizgaajushi.. |
|
|
|
 |
Night Line mini-spamer

|
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 283
|
|
|
|
 |
Night Line mini-spamer

|
Ziņots: Piek Jūl 09, 2010 1:30 am |
|
|
| Lorry rakstīja: | ja mani lukturi ir tadi pasi (man ta liekas ka jabut), tas es uz kadu 4dienu, 5dienu nakami varetu ziedoties, jo tad busu rigaaa... alus tiesi noderetu pirms positivus  |
Tu mani izglabsi!!! ar to TO ppc,kaut kads mudaks bijis.
Lukturiem vajag but tadiem ka tev. tikai varbut nelielas atskiribas (tev gads jaunaks). Mum abiem euro modelis domaju deres. Tikai viens lugums,sataisisim to visu pec 24-25 datuma. Ja vari,uzraksti man savu numuru,es tev 24 piezvanisu un sarunasim kad tev bus labak. Mainisim Riga,centra Alins garantets! Bus tiko no aglijas atvests!
Viss aizniems kadus 3 stundus,domaju nevairak. |
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 283
|
Ziņots: Piek Jūl 09, 2010 6:59 am |
|
|
| nu ok, tad jau sarunas precizak... vel nezinu vai tajos datumos dzivosos pa rigu vai laukiem, bet nu redzes. ja nu kas, nr 29378588 |
|
|
|
 |
Night Line mini-spamer

|
|
|
|
 |
|