japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

350z lukturi

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Nissan
Autors Vēstule
Night Line
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 48

ZiņaZiņots: Cet Jūl 08, 2010 2:39 pm   350z lukturi  
Chau visiem. Ir neliela problemma,nopirku no ASV prieksos lukturus,uzstadiju viss ok,braucu uz TO,tur man saka kar ar sadiem ASV lukturiem TO nevar pariet. Un ir lugums pie cilvekiem ar 350z,vai kads var palidzet biebraukt varbut pie Panteras servisa,tur meistars samainitu lukturus no jusu masinu uz manu,es parietu TO,un servisa visu samainitu atpakalj. Ja kads var palidzet,ludzu uzrakstiet seit.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
ChewitS
Almost King
Almost King

Ziņas: 1194

ZiņaZiņots: Cet Jūl 08, 2010 4:10 pm   Re: 350z lukturi  
Night Line rakstīja:
Chau visiem. Ir neliela problemma,nopirku no ASV prieksos lukturus,uzstadiju viss ok,braucu uz TO,tur man saka kar ar sadiem ASV lukturiem TO nevar pariet. Un ir lugums pie cilvekiem ar 350z,vai kads var palidzet biebraukt varbut pie Panteras servisa,tur meistars samainitu lukturus no jusu masinu uz manu,es parietu TO,un servisa visu samainitu atpakalj. Ja kads var palidzet,ludzu uzrakstiet seit.

A vecie lukturi nepalika? Rolling Eyes

iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Jūl 08, 2010 6:11 pm    
VV teica ka ziemaa redzeejis NightLine aparaatu diezgan sanjurciitu, iespejams avaarijaa arii lukturi aizgaajushi..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Night Line
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Piek Jūl 09, 2010 12:35 am    
BriinumsBo rakstīja:
VV teica ka ziemaa redzeejis NightLine aparaatu diezgan sanjurciitu, iespejams avaarijaa arii lukturi aizgaajushi..

Bija tada lieta Smile holandija labi pavizinajamies,tur celi pa kuriem greks nepavizinaties. Vecie ir miskaste,tapec ari jautaju cilvekiem varbut kads var iedot savus lukturus uz 2-3 stundiem. Normali nonemsiem un uzstadisim atpakal. No manim bus daudz alu. Nonemas vini bez problemmam. Repsis dod lukturus! Smile
Lorry
Z driver

Ziņas: 283

ZiņaZiņots: Piek Jūl 09, 2010 12:51 am    
ja mani lukturi ir tadi pasi (man ta liekas ka jabut), tas es uz kadu 4dienu, 5dienu nakami varetu ziedoties, jo tad busu rigaaa... alus tiesi noderetu pirms positivus Laughing
Night Line
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Piek Jūl 09, 2010 1:30 am    
Lorry rakstīja:
ja mani lukturi ir tadi pasi (man ta liekas ka jabut), tas es uz kadu 4dienu, 5dienu nakami varetu ziedoties, jo tad busu rigaaa... alus tiesi noderetu pirms positivus Laughing

Tu mani izglabsi!!! Smile ar to TO ppc,kaut kads mudaks bijis.
Lukturiem vajag but tadiem ka tev. tikai varbut nelielas atskiribas (tev gads jaunaks). Mum abiem euro modelis domaju deres. Tikai viens lugums,sataisisim to visu pec 24-25 datuma. Ja vari,uzraksti man savu numuru,es tev 24 piezvanisu un sarunasim kad tev bus labak. Mainisim Riga,centra Smile Alins garantets! Bus tiko no aglijas atvests! Laughing
Viss aizniems kadus 3 stundus,domaju nevairak.
Lorry
Z driver

Ziņas: 283

ZiņaZiņots: Piek Jūl 09, 2010 6:59 am    
nu ok, tad jau sarunas precizak... vel nezinu vai tajos datumos dzivosos pa rigu vai laukiem, bet nu redzes. ja nu kas, nr 29378588
Night Line
mini-spamer
mini-spamer

ZiņaZiņots: Piek Jūl 09, 2010 12:04 pm    
Numuru pierakstiju,tad 24-25 datuma zvanisu Smile Liels tev paldies!
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Nissan Laiks ir: GMT - 9 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv