| Autors |
Vēstule |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 287
|
|
|
|
 |
Jantarix Vietējais

Ziņas: 281
|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 10:52 am |
|
|
Tā cik riepas salonā var salikt mēs noskaidrojām  _________________ 350z
UZ-12
 |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
|
|
|
 |
Repsis Z driver

|
|
|
|
 |
Jantarix Vietējais

|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 10:53 am |
|
|
5 gb R17 var salikt tikai automātā un skats ir tikai pa kreisi spoguļos  _________________ 350z
UZ-12

Pēdējo labojumu veicis Jantarix Pir Sep 28, 2009 10:57 am; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
Lorry Z driver
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 11:01 am Re: 350z buduaars |
|
|
| Repsis rakstīja: | kā jau čatā nospriedām, 350z stūrētājiem ir radusies nepieciešamība apmainīties ar informāciju savā starpā, tad šis temats arī tam varētu būt vispiemērotākais
es piemēram meklēju sēdinātās atsperes un taisno [duālo] izplūdi, tepat LV. ja kādam ir zināms, vai kāds tirgo, dodiet lūdzu ziņu
tātad viss par un ap 350z  |
Repsi, iecheko autoplius. pie vinjiem viskautko ik pa laikam var atrast. Atceros kaa celicai motoru jdm dabuju, ka arii plastmasus kkadus. amiishi un izputejs ari bija. domaaju ka vinjiem tur varetu atrasties kkas, jo no UK vinji dzen pietiekami. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 11:06 am |
|
|
Repsi, vareetu tev piedavat uzmetinat izpludi!!
Tikai sarunashu ar Jantarix lai shis piebrauc ciemos apskatities,ka tur tiem Z nak tas izputejs,lai zin kaadu ciparu nosaukt!!!
Saperc pats njerzhas trubas un aiziet!
P.S varu aizsutit Ren numuru vinsh ar njerzhu tirgojaas!! _________________ Back To Back Team
|
|
|
|
 |
Repsis Z driver

|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 11:12 am |
|
|
| Aa cik collu izpluudi tu sev gribetu taisiit?? _________________ Back To Back Team
|
|
|
|
 |
Jantarix Vietējais

|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 11:19 am |
|
|
MAns auto bus modele pēc kura ņems mēru man atlaidi par to 75%_________________ 350z
UZ-12
 |
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

|
|
|
|
 |
Lorry Z driver
|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 1:47 pm |
|
|
nu es ari esmu viens no tiem kas saacis meklet izpludes sistemu! varbut kads kadreiz iz meklejis, licis, saskaries jebakaa veida ar so lietu, varetu kaut ko ieteikt...
nu galvenais lai ir tiri normals jaudas palielinajums, ar smuku skanju un par pieejamu cenu! |
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Pir Sep 28, 2009 2:04 pm |
|
|
| http://www.youtube.com/watch?v=_MNQf_t6Qgc _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
|