|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
Ziņots: Sest Sep 11, 2010 10:34 pm |
|
|
ne nu 420 tas ir maksimums, tajaa gonkaa kad 0.01s vinam zaudeju, tur man labi ja 360 bija, un tapat visu dienu cinijos ar tehniskam problemam, tapec ari paris starti tikai normalie sanaca. Bet nu teiksim pirms nedeljas Shauljii, kad man sajugs neiztureja bet pirms tam savaa C klasee paspeju paradit precizi tadu pashu laiku kaa bija labakajam nakamaa, D klasee, tur toch tuvu 400 bija
par punduru runajot, hondaclubaa redzeju ka vinam sen jau pie 1 bara bija 330Zs, un Tartu vinsh, ja nemaldos, teica ka braucis ar 1.6.
Bet nu ja, ja vinsh pats neko nesaka, ne svaru ne jaudu, tad es netaisos neko zilet  _________________ Firebird 5.7T;
fastest Nissan in Latvia - 12.04 @ 194km/h, 7.95 @ 154km/h
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4419 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 358
|
Ziņots: Sv Sep 12, 2010 8:35 am |
|
|
| Vetal rakstīja: | ne nu 420 tas ir maksimums, tajaa gonkaa kad 0.01s vinam zaudeju, tur man labi ja 360 bija, un tapat visu dienu cinijos ar tehniskam problemam, tapec ari paris starti tikai normalie sanaca. Bet nu teiksim pirms nedeljas Shauljii, kad man sajugs neiztureja bet pirms tam savaa C klasee paspeju paradit precizi tadu pashu laiku kaa bija labakajam nakamaa, D klasee, tur toch tuvu 400 bija
par punduru runajot, hondaclubaa redzeju ka vinam sen jau pie 1 bara bija 330Zs, un Tartu vinsh, ja nemaldos, teica ka braucis ar 1.6.
Bet nu ja, ja vinsh pats neko nesaka, ne svaru ne jaudu, tad es netaisos neko zilet  |
Vetal,pats zini,kādi ir tie stendi,it sevišķi rolis,kur klāt vismaz ir 15%,tā kā tie 330zs pie 1 bara ar ir nosacīti.
Bet zinot tavu turbīnu,tie 400zs ir iespējami pie 1.6-1.7bar.
Man pēc tā kaukulātora aprēķināja 12.33 sek uz 402m,ievadot jaudu un svaru:) |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|
 |