Ziņots: Tre Mar 04, 2009 7:08 pm 20.03.2009 SmaLL'team CHECKPOINT
Sveiciens visiem no komandas SmaLL’team!
Mēs izlēmām izjust savējos spēkus organizatoru lomā, tādēļ speciāli jums 20.martā Rīgā 21.00 notiks Checkpoints.
Dalības maksa 7 Lati no komandas.
Līdzi obligāti jābūt:
Fotoaparāts
Lukturis
Un teicams garastāvoklis!
Reģistrācijai aizsūtīt:
Komandas nosaukumu
Auto marku un reg. Numuru
Mobilo telefonu.
Uz E-mail: smallteam@inbox.lv
Dalībnieku daudzums ir ierobežots!
Ja jūs piereģistrējāties bet nevarēsiet atbraukt, lūgums nobrīdināt par to organizatorus.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Привет всем от команды SmaLL’team!
Мы решили испытать свои силы в роли организаторов, поэтому специально для вас 20 марта в Риге в 21.00 пройдёт CheckPoint.
Стоимость участия: 7 лат с команды.
С собой обязательно иметь:
Фотоаппарат
Фонарик
И отличное настроение!
Для регистрации отослать:
Название команды
Марка и гос. номер авто
Моб. Телефон
на E-mail: smallteam@inbox.lv
Количество участников ограничено!
Если вы зарегистрировались но по каким то причинам не сможете приехать, просьба предупредить об этом организаторов.
pagājušajā mēnesī kkas līdžīgs neotika garkalnē ? bija manīts mašīnas, kad braukāja apkārt un cītīgi meklēja kko. viens piebrauca un prasiju kkādu ielu.
_________________ www.trackpoint.lv autoparka vadības sistēma
Honda Civic EK3 96" D15Z6
Honda CRX AS 87" ZC1
Es domaju jataisa divi tiimi paljube, viens jau teiksim taa ir nokomplektets varetu otru tiimu uzbliezt japkaars Kurai komandai labaks rezultaats taa liek otrai komandai vakarinjas MC ?
_________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
Es domaju jataisa divi tiimi paljube, viens jau teiksim taa ir nokomplektets varetu otru tiimu uzbliezt japkaars Kurai komandai labaks rezultaats taa liek otrai komandai vakarinjas MC ?
un kas tad ir ieksh nokomplekteetaa tiima?
_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.
Laimigaa Viesis
Ziņots: Sest Mar 07, 2009 1:52 pm
Panterina rakstīja:
Bencik rakstīja:
pusdzivais rakstīja:
es a laikam varetu maukt.. kads vel veidos timu?
un kas tad ir ieksh nokomplekteetaa tiima?
cik zinu es un Linda (mana draudzene) laikam mashina ir prelude?